reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Od początku czułam dziewczynkę. Ale to absolutnie bez znaczenia. Synek będzie też wspaniały [emoji7] byle tylko zdrowe było. Normalnie chodzę dzisiaj i płacze. Jakaś rozpieprzona jestem.
Dziękuje Wam za to, że jesteście [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a popłacz sobie jeśli to łzy szczęścia [emoji1] hormony widzę buzuja [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie Krwawka dzisiaj przyjdzie, ja miałam podobny wykres, jak temperatura spadła poniżej linii, to Krwawka zawitała tego samego dnia.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Przyjdzie dzisiaj bo juz mojego M mam ochote zabić [emoji23][emoji23]

@leeleeth to cudowne wiadomości :) super, że wszystko idzie ku dobremu :) Może niedługo będziesz mogła już spokojnie cieszyć się ciążą i czekać na szczęśliwe rozwiązanie :)
@Martaldz mam nadzieję, że nie wściekłaś się na mnie bardzo za ponawianie pytania? :) A mogę podpytać gdzie Ty chodzisz do ginekologa? Zadowolona jesteś?
@Docia1975 bardzo mocno trzymam kciuki za Twój pozytywny test!!!
Zobaczcie co znalazłam
Zobacz załącznik 801569
Mam nadzieję, że nie zrobiłam źle biorąc od dzisiaj duphaston...
Nie, no co Ty?! Wiesz co ja chodzę do Baś-Budeckiej, Ale prywatnie. Bardzo droga nie jest, ma plan jakis. Póki co jestem zadowolona. Chodzą o niej różne opinie, raczej złe Ale w takim kontekście, że jest niemiła itd. Ja nie odczułam nigdy tego w moim kierunku więc nie mam się do czego przyczepic. Przede wszystkim wzięła się od razu do roboty, A nie jak poprzednia kazała przez rok wywoływać dupkiem okres i jak się nie uda zajść to dopiero przyjść [emoji52]

@leeleeth super że wszystko dobrze.oby tak dalej:)ja też marzę o córeczce ale w tych czasach trzeba sie cieszyc z tego co sie ma i żeby było zdrowe.

@renia200 trzymam kciuki żeby @ jednak się nie pojawiła:)

Pisałyscie ktoras o łóżku w sypialni bo my wlasnie zastanawiamy sie jakie kupic.robimy sobie sypialnie ale nie mamy duzo miejsca i myśleliśmy o140 ale ja bym wolała 160.czyli bardziej polecacie już ta 160?

@leeleeth super że wszystko dobrze.oby tak dalej:)ja też marzę o córeczce ale w tych czasach trzeba sie cieszyc z tego co sie ma i żeby było zdrowe.

Pisałyscie ktoras o łóżku w sypialni bo my wlasnie zastanawiamy sie jakie kupic.robimy sobie sypialnie ale nie mamy duzo miejsca i myśleliśmy o140 ale ja bym wolała 160.czyli bardziej polecacie już ta 160?
Ja bym najchętniej takie łóżko miała że wchodzę do pokoju i od razu na łóżko [emoji1] a ile miejsca do igraszek[emoji6]
Ale kto co lubi kochana z mężem przedyskutuj [emoji1]

Aniu mnie to się nie pytaj, ja dopiero w kolejnym cyklu idę porządnie na monitoring i wszystkie hormony robić od a do z. Ja swojego wykresu też nie ogarniam, u mnie dzisiaj temp znowu w górę i dwie kreski na teście owu.
Idź na betę, zostaw testy, ale już jest mega krecha
Fizycznie w miarę ok, gorzej z "tym co w głowie". Ale na to już potrzeba czasu!

Dzisiaj wylałam swoje smutki moim przyjaciółka, napisałam im jak ciężko mi jest... na co jedna odpisała mi, że "robię melodramat" z tej całej sytuacji... Strasznie mnie to zabolało! Wiem, że życzy mi dobrze, ale widzę, że kompletnie nie rozumie tego co ja przechodzę... Z resztą czy singielka, która w wieku 30 lat mieszka z rodzicami może zrozumieć w 100% mężatkę, która stara się o dziecko?
Niestety z nią nie znajdziesz wspólnego języka. Ona ma inne priorytety. Trzymajcie się.
Emzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj PierdziochZobacz załącznik 801524Zobacz załącznik 801525Zobacz załącznik 801526
Slicznosci
Ogólnie cały czas coś jej nie pasilo. Ze do sklepu za daleko że to że tamto. W trakcie wesela mi trula dupe że chleba nie ma do sałatek że zapomnieliśmy. Więc się przebralam z sukienki wsiadlam do samochodu pojechałam i kupiłam 3 bohenki i 3 wyrzucalam kilka dni później bo nikt nie jadł do sałatek ani do niczego innego. Ogólnie było dużo historii. Nie mogliśmy z moją rodziną spędzić czasu bo zaraz dzwoniła z afera. Chcieliśmy dobrze a wyszło jak wyszło. Ogólnie zepsuła mi trochę ten piękny czas.

No to naprawdę się popisala
Zawsze u mnie wrzesień jest tym miesiącem bólu. Mimo, że to było baaaardzo dawno temu. Ten ból cichnie, ale zawsze jest.
Ja teraz mam termin na wrzesień i jakieś takie przekonanie, że wraca do mnie mój Aniołek
Ale tak się boję, aż lekarz stwierdził na usg że mięśnie mam jak supełki.
Dzisiaj poleciałam na nadterminową wizytę, i wszystko pięknie, szyjka Ok. Łożysko się unosi. Skurcze nie są skurczami tylko prawdopodobnie kołkami
emoji15.png

Nadal płci nie udało się określić, zasłoniło się pępowiną. Ulżyło mi bardzo.

Bardzo fajnie, że jest poprawa. Nie stresuje się tak bo to dla nikogo nie jest dobre

U nas jest 160 i dla trójki za małe hehe

Dziewczyny to mój test owu z dzisiaj, temperatura wyższa o 0,1.drugi dzień rośnie. Dzisiaj 36,64. Co myślicie??

Załączniki

• 20170405_161144.jpg
    20170405_161144.jpg
    747,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry