reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin lozko kontynentalne chce [emoji7]160cm szerokie, teraz mielismy 180 i to dla mnie za duzo no i przytlaczalo swoja wielkoscia mala sypialnie. Ja i tak spie tak, ze jakakolwiek czescia ciala musze dotykac K, take takie ogormne lozko w polowie jest u nas niezagospodarowane.

Teraz spimy w inny pokoju, na lozku 140cm i jest superowo ale jak dojdzie dzidzius to te 20cm dodatkowych cm sie przyda :)

W tym stylu [emoji173]
1491388156-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj jak można mieć za dużo miejsca na łóżku? [emoji1] u nas zawsze za mało. Co nas tylko ogranicza to wielkość pokoju i musimy się zadowolić łóżkiem rozmiar double [emoji24]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też gin w szpitalu powiedział, że jeżeli nie będzie konieczny zabieg, to możemy zacząć starania zaraz po pierwszej @.
No u mnie też tak powiedział ale to w uk ja tam im nie ufam. W sumie nie wiem czy będę gotowa. Narazie okresu nie ma owu się zbliża sluz płodny i owu testy pozytywne powoli.

Emzilka sliczniusi[emoji7][emoji7][emoji7] to buldozek francuski?ja tez mam buldozka malusiego 8 tygodni

Paraplu kochanie dokladnie jeszcze mam 29 :)

I to gin w Polsce Ci powiedział że możesz się od razu starać? Ja chcę zrobić badania żeby na przyszłość wiedzieć na czym stoję ale się ich boję bo co jak coś wyjdzie? Ehh trudne to. Ten strach chyba do końca życia zostanie.

Tak, gin w Polsce tak mi powiedział.. W szpitalu spotkałam się z różnymi opiniami co do starań.... Jedni mówili od razu, inni odczekać 3 cykle inni 6 cykli... Mój mi powiedział tylko, jeśli będziesz czuła się na siłach to działajcie....

Oj jak można mieć za dużo miejsca na łóżku? [emoji1] u nas zawsze za mało. Co nas tylko ogranicza to wielkość pokoju i musimy się zadowolić łóżkiem rozmiar double [emoji24]

W naszej sypialni mieści się tylko 140 x 200 cm, wiesz jakie to dopiero maleństwo? :D Ale nie narzekam, lubię być blisko mojego M w nocy!

Tak, gin w Polsce tak mi powiedział.. W szpitalu spotkałam się z różnymi opiniami co do starań.... Jedni mówili od razu, inni odczekać 3 cykle inni 6 cykli... Mój mi powiedział tylko, jeśli będziesz czuła się na siłach to działajcie....

Ja czytałam, że wiele lekarzy nadal zaleca czekać od 3 msc do 6 msc. Podobno jednak najnowsze wyniki badań mówią, że po poronieniu naturalnym lub farmakologicznym nie ma przeciwwskazań do tego by starać się zaraz po pierwszej @.

No wlansie w Polsce wszyscy mi mowili ze min 3 miesiące żeby odczekać. Ale to chyba po zabiegu. Tu mówią że od razu nie ma przeciwwskazań. Mi powiedział jeden lekarz że często się zdarzają bliźniaki i jak mój mąż to usłyszał to od razu chciał działać [emoji6] nie wiem czy on zwariował czy co [emoji50] ja tu się z jednym będę bala a bliźniaki to podwójny strach już ne mówiąc co to by było po porodzie [emoji50]

reklama
Nie, to nie u mnie...

I to jest wspaniałe :)

Ja nie chcę być bogata! Jeżeli tylko będę mieć tyle ile teraz, to będe mogła spokojnie i dobrze żyć. Nie potrzebuję drogich torebek, ekskluzywnych mebli... chcę tylko być szcześliwa i mieć zdrową rodzinę! To też coś do czego jeszcze mocniej dojrzałam w ciagu tego tygodnia.

Ja tez musialam do tego dojrzec. Jak mialam te 20 lat to chcialam miec wesele na 400 osob, super-hiper dizajnerska suknie, wille z basenem, pierdyliard dolcow na koncie, jachty, odzutowce i zeby wszystkim szczena opadala na widok moich najmodniejsych stylizacji [emoji23] serio! Mialam tak wyprany mozg przez reklamy po tytulem "musisz to miec, bez tego Twoje zycie nie ma sensu!". Az mi ciezko teraz uwierzyc, jak bardzo skrzywiony obraz swiata mialam.

A teraz myslimy z K o slubie w 4 osoby :) my, moja mama jako swiadkowa i K tata jako swiadek, mam zaciesza jak uda mi sie cos ladnego kupic za male pieniadze i najbardziej to zalezy mi na tym aby starczalo no zycie i zeby wszyscy byli zdrowi. Wiecej mi nie trzeba :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry