reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@cheebay o jezusicku jaki snieg [emoji33]nawet jakby mi zaplacili to bym nie chciala tam mieszkac! No fucking way! Wole plaska jak nalesnik Holandie, bez upalow latem i sniezyc zima :)

@garbika co to za przyjaciolka?! [emoji33]melodramat kuzwa. Powinna sie ze wstydu spalic! Przykro mi, ze musialas cos takiego uslyszec :(
Ja wiem, ze zarodek bla bla, sama stosuje nomenklature medyczna ale dla Ciebie to bylo dziecko, prawdziwe i realne. Ja po tym "zarodku" ryczalam pol roku.

@Aschee25 a bylam pewna, ze pojdziesz na studia :p masz jakies plany w tej kwestii czy porzucilas temat?

Aaaa macie problem tkanka tluszczona na udach zwana bryczesami? Ja tego szczerze i z calego serca nienawidze, tak samo jak klalkow na lydkach [emoji25][emoji31][emoji26]
Znalazlam swiatelko w tunelu [emoji7] lipoliza! Moze uda mi sie zmniejszyc to dziadostwo bo nie dosc ze wyglada to paskudnie to jeszcze musze kupowac spodnie rozmiar wiekszy by mi sie uda zmiescily. A musze zwezac w pasie bo sa za luzne. Ze nie wspomne, ze wygladam jakbym miala 4 biodra i nie moge zalozyc nic dopasowanego przez to :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Paraplu a jak Twoje sprawy? Jak kwestia ogrodzenia i remontu mieszkania?

Być może pisałaś niedawno o tym, ale niewiele do mnie docierało przez ostatnie dni...

Dokładnie, dużo przewartościowało mi się w głowie!

Roniłam w domu... więc nie mam jak określić płci dziecka, a więc nie dostanę aktu zgonu. To L4 mi wystarczy, zregeneruję siły i wrócę do pracy - mój M. ciągle mi mówi, że trzeba jak najszybciej żyć normalnie.

Faktycznie, zapomniałam..
Ale to prawda, trzeba jak najszybciej wrócić do normalności.... W głowie, w sercu zawsze będzie ten ból, ale trzeba starać się żyć normalnie..... Ja też wróciłam po 2 tyg wolnego do pracy... Wygadałam się tam z koleżankami, razem popłakałyśmy i jakby kamyczek z serca, że ktoś może to rozumieć.....
Trzymaj się Kochana

M2b no wiec tak mam dwie Corki jedna ma 7 lat a druga rok.O druga Coreczke musialam walczyc 3 lata walka byla zawzieta i na wielu lekach ale na szczescie efekt koncowy jest taki ze mam swoj drugi Skarb.

Oprocz ziemskich dzieciaczkow mam tez 6 Anioleczkow.Mieszkam w De i chwilowo nie pracuje Uwielbiam zwierzeta i ksiazki.W domu mam kotka,pieska i krolika

Jak chodzi o starania wykresow nie prowadze bo u mnie sie to nie sprawdzalo robie tylko testy owu

Witaj w naszym gronie [emoji4]
Powodzenia w tych staraniach, mam nadzieję, że nie będziesz musiała tyle czekać tym razem na II
Czy możesz coś więcej powiedzieć o lekach, które brałaś?

Emzilka piesio z awatara to Twoj piesio?

Paraplu dzieciaczki w nauce nie przeszkadzaja ;) tym bardziej ze o mala musialam walczyc trzy lata.Teraz pewnie tez to potrwa znajac moje szczescie

@Paraplu a jak Twoje sprawy? Jak kwestia ogrodzenia i remontu mieszkania?

Być może pisałaś niedawno o tym, ale niewiele do mnie docierało przez ostatnie dni...

Kredyt wzielismy ale wystarczy na najtansza opcje - siatka - brzydkie to jak nieszczescie ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

W mieszkaniu K dojrzewa do kontynuacji elektryki (czytaj: od tygodnia mowi, ze musi poczytac jak to zrobic) no jak boga kocham chyba ja sie musze za to zabrac bo on tak bedzie miesiac dojrzewal do tego. Ehh...ciezki jest zywot kobiety mentalnego filozofa.

No i ciulam kase na nowe lozko. Za jakies 3 tygodnie mysle, ze bede miala juz wystarczajaca sume [emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emzilka piesio z awatara to Twoj piesio?

Paraplu dzieciaczki w nauce nie przeszkadzaja ;) tym bardziej ze o mala musialam walczyc trzy lata.Teraz pewnie tez to potrwa znajac moje szczescie

Wiem, ze nie przeszkadzaja :) chodzilo mi o to, ze pamietam jak sie zastanawialas nad studiami i nie wiedzialas jaka decyzje podjac :)

Kredyt wzielismy ale wystarczy na najtansza opcje - siatka - brzydkie to jak nieszczescie ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

W mieszkaniu K dojrzewa do kontynuacji elektryki (czytaj: od tygodnia mowi, ze musi poczytac jak to zrobic) no jak boga kocham chyba ja sie musze za to zabrac bo on tak bedzie miesiac dojrzewal do tego. Ehh...ciezki jest zywot kobiety mentalnego filozofa.

No i ciulam kase na nowe lozko. Za jakies 3 tygodnie mysle, ze bede miala juz wystarczajaca sume [emoji1377]

Dzielna jesteś :):)

Mój M wczoraj wnerwiał się bo w łazience w piecyku gazowym (nienawidze tego piecyka) drgał płomień świeczki. Tułał się po mieszkaniu z pół godziny po czym wziął nóż coś tam poszperał i świeczka przestała drgać. Stwierdził, że został bohaterem w swoim domu i od dziś jest specjalistą od gazu ^_^ rozbawił mnie tym okropnie...!

Wiem jak to jest ciułać kasę na upragniony cel! My najpierw ciułaliśmy kasę na samochód - chcieliśmy uzbierać chociaż 50%. A teraz ciułamy na działkę pod budowę domu, na oszczędnosci, na wyprawkę dla dzidziusia (może to bez sensu w naszej sytuacji, ale nie mogę się powstrzymać), na wakacje...

Odkładamy co miesiąc 50% naszych wynagrodzeń, ale bardzo wolno to idzie...

reklama
Do góry