miałabym termin na 16.12 zawsze chciałam żeby na gwiazdkę ;leżało moje dzieciątko w kołysce ze wzruszenia chyba bym całe święta przeryczała@kotek87 oby oby albo chociaż większości teraz to tylko trzeba czekac na rozwój wydarzeń co nas czeka to nas nie ominie
reklama
MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
miałabym termin na 16.12 zawsze chciałam żeby na gwiazdkę ;leżało moje dzieciątko w kołysce ze wzruszenia chyba bym całe święta przeryczała
Niech twoje marzenie więc się spełni Bardzo!❤bardzo ci tego życzę .... ja to sie boję porodu w grudniu przed swietami mam czarne scenariusze w głowie :
poród w swieta w szpiatlu gdzie kazda polozna i ielegniarka chodzi wsciekla ze musi w swieta pracowac
No i ten pobyt w szpitalu np w wigilię nie wyobrazam sobie niby z jednej stronie pewnoe dzieciątko wynagrodziloby mi brak mozliwosci by usiąść z bliskimi przy stole no ale i tak jakos by dziwnie bylo no ale bedzie co ma byc tak naprawde to bede sie.cieszyc z wszystkiego co mialo by miec zwiazek z moja kruszynka która może koedys zawita w moim brzuszku
dziękuje mi nie przeszkadza że byłoby w święta tyle już czekam na okruszka że przeżyłabym wszystkoNiech twoje marzenie więc się spełni Bardzo!❤bardzo ci tego życzę .... ja to sie boję porodu w grudniu przed swietami mam czarne scenariusze w głowie :
poród w swieta w szpiatlu gdzie kazda polozna i ielegniarka chodzi wsciekla ze musi w swieta pracowac
No i ten pobyt w szpitalu np w wigilię nie wyobrazam sobie niby z jednej stronie pewnoe dzieciątko wynagrodziloby mi brak mozliwosci by usiąść z bliskimi przy stole no ale i tak jakos by dziwnie bylo no ale bedzie co ma byc tak naprawde to bede sie.cieszyc z wszystkiego co mialo by miec zwiazek z moja kruszynka która może koedys zawita w moim brzuszku
Agatusia1
Cudownie [emoji173] bardzo się cieszę! Masz zdjęcie??
Bardzo mi przykro, właśnie widziałam na fb
Temperatura ładna, ale widzisz objawy zaraz się nakrecisz! Nu nu...ja już Ci nie będę wróżyć, bo nie wychodziło, może jak będę siedzieć cicho, to się uda
O nieeeeee.... Już zmieniam.
Na tyłek dostaniesz...ile można mówić, że przed terminem się nie robi? Aaaaa, niegrzeczna!!
No coś Ty, już owu? Może jakimś cudem mnie też wywoła, dzisiaj 10 dc
Popieram [emoji14] niepotrzebne nakrecanie wiem po sobie...
Prolaktyne? Po co? Nie powinno się jej robić w 2-5 dc?
A niżej mój wykres, tempka jak zawsze się waha muszę się zaopatrzyć w testy ovu w Rossmannie
No właśnie też jestem w szoku! no ale zobaczymy jak będą testy wychodziły Może i u Ciebie coś się wykluje szybciej trzymam kciuki
Te testy z Rossmana te na F ( nie pamiętam dokładnej nazwy ) kupowałam wczoraj za 20,99 ale za to ciążowe były po 6 z groszem Te z Domowego Laboratorium były po 19,99. Złotówka różnicy, ale chciałam spróbować te na F , które polecałyście
MartaBarbaraWeronika
Żebyście wiedziały mogą być święta byle by się udało nawet w szpitalu trzymamy dziewczynki
Za Ciebie tez &&&&&&& ❤
oczekiwanie
To nie ja chcę farbowac , ja tylko odpisywalam na posta.@oczekiwanie rozmawiałam właśnie ze znajomą bo ona robi właśnie tą metodą. Ma totalnego bzika na punkcie jedzenia , zdrowego trybu zycia do tego weganka i Pani weterynarz Mowiłą ze gotuje je zostawia do momentu zabarwienia wody (moze sie zabarwic w trakcie gotowania), i tą wodą robi płukankę na włosach i zostawia na pół godzinki. Myślę ze jak przetrzesz miejsca jakaś ściereczka w miejscach gdzie mogłoby zafarbować to nie bedzie sladu.
Daj znać, jak beta.
Kotus oby marzenie się spełniło.miałabym termin na 16.12 zawsze chciałam żeby na gwiazdkę ;leżało moje dzieciątko w kołysce ze wzruszenia chyba bym całe święta przeryczała
Ja 24.12 teraz dostałam @ to też fajnie by było gdyby tym razem się udało, ale m wyjeżdża w pn a owu do tej pory nie będzie. Staranka będą do 11dc. No chyva, że plemniory z 3 dni posiedzą hehe.dziękuje mi nie przeszkadza że byłoby w święta tyle już czekam na okruszka że przeżyłabym wszystko
reklama