reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć :) dzień do kitu :/ nie dość, że w pracy zapieprz to jeszcze @ przyszła i to 2 dni wcześniej! ale może to i dobrze bo wcześniej się kończy i wcześniej znowu zaczniemy działać :) tylko, że wczoraj już miałam przeczucia, że się udało a tu kolejny raz porażka. Dzisiaj naszły mnie myśli, że może już mi nie jest dane mieć więcej dzieci i nie potrafię się z tym pogodzić... straszne mam wahania nastroju przez to wszystko :/

a tak z innej beczki co myślicie o zażywaniu wiesiołka? był już ten temat poruszany?

reklama
Ale progesteron podejrzany [emoji14][emoji14]

eoc973pftscitkc0.png
Co masz na myśli?[emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mogę poczekać jakbyś mogła sprawdzić byłabym wdzięczna :)
W niedzielę, jak będę w domu to zobaczę czy mam ten kwitek, wydaje mi się, że wszystko zbieram, ale 100% nie daje. Napewno wtedy dostałam jakieś dwa leki, jeden taki, że była jedna tabletka chyba tylko.

@bertha ja również trzymam &&& za twoja jutrzejsza wizyte niech bedzie pozytywna i pelna nadzieji na najblizsze dni ....
@M2b podoba mi sie wlasnie takie podejscie kiedy ktoś po prostu jest lojalny i szczerze potrafi napisac tak jak ty ze poki co nie chcesz byc z zadnej tabelce dzieki temu nasza kochana kolezanka od "tabelki" ma pewną jasność ... tak w ogole to juz kogoś znalazłaś do pomocy @Lanvin bo jak co to ja moge ten no wiesz .... :-) ale mam pewnien warunek najpierw musze zobaczyc twoje.dwie kreseczki bede miala wiecej powodów do tego by cie troszke odciążyć hehhe:);):)
@oczekiwanie moze akurat spotka cie to czego wlasnie dzis nie oczekujesz zycze ci tego z calego serduszka no i tobie @marc niech sie wam i nam.oczekujacym poszczęsci ...
Marta bardzo bym tego dla nas wszystkich chciała. Rozmawiałam z moim m czy jak będzie trzeba to czy on się przebada to powiedział, że bez problemu, jak tylko będzie taka potrzeba to pójdzie, ale narazie mówi, że więcej sexu hehe , z facetami.

Cześć :) dzień do kitu :/ nie dość, że w pracy zapieprz to jeszcze @ przyszła i to 2 dni wcześniej! ale może to i dobrze bo wcześniej się kończy i wcześniej znowu zaczniemy działać :) tylko, że wczoraj już miałam przeczucia, że się udało a tu kolejny raz porażka. Dzisiaj naszły mnie myśli, że może już mi nie jest dane mieć więcej dzieci i nie potrafię się z tym pogodzić... straszne mam wahania nastroju przez to wszystko :/

a tak z innej beczki co myślicie o zażywaniu wiesiołka? był już ten temat poruszany?
Było, ale dawno temu. W sumie chyba w grudniu. Ja chyba donga zamówię, korci mnie.

@bertha ja również trzymam &&& za twoja jutrzejsza wizyte niech bedzie pozytywna i pelna nadzieji na najblizsze dni ....
@M2b podoba mi sie wlasnie takie podejscie kiedy ktoś po prostu jest lojalny i szczerze potrafi napisac tak jak ty ze poki co nie chcesz byc z zadnej tabelce dzieki temu nasza kochana kolezanka od "tabelki" ma pewną jasność ... tak w ogole to juz kogoś znalazłaś do pomocy @Lanvin bo jak co to ja moge ten no wiesz .... :-) ale mam pewnien warunek najpierw musze zobaczyc twoje.dwie kreseczki bede miala wiecej powodów do tego by cie troszke odciążyć hehhe:);):)
@oczekiwanie moze akurat spotka cie to czego wlasnie dzis nie oczekujesz zycze ci tego z calego serduszka no i tobie @marc niech sie wam i nam.oczekujacym poszczęsci ...

:-*

@MamaElusi kazda z Nas do końca ma nadzieje ze może zapomni o Nas ta nasza zmora @@@@ .... i kazda z nas ma roznego rodzaju zwątpienia z tego powodu ale tak naprawdę nie wiemy co nam jest dane a co nie ...jednak mimo wszystko wierzyc trzeba zawsze mocno w to ze "kazda z nas moze osiagnac cel dopoki walczy o swoje marzenia" ....:yes::yes::yes: a My baby to potrafimy walczyć i w tym jednym jestesmy niepokonane ... :happy:
@oczekiwanie no tak popieram twojego "M" najlepiej to wiesz : sex na dzien dobry i na dobranoc
:)
:):);)

MamaElusi ja lykam wiesiolka. I widzę zdecydowaną poprawę :) ale chyba po 4 cyklach.. już watpilam i chciałam przestać az tu nagle miła niespodzianka:-D

ja dopiero jeden cykl zażywałam i dziś zaczęłam kolejny także póki co efektów nie widzę. Jeszcze zapytam czy aby dobrze zażywam - 5 tabletek dziennie przez 14 dni?

reklama
ja dopiero jeden cykl zażywałam i dziś zaczęłam kolejny także póki co efektów nie widzę. Jeszcze zapytam czy aby dobrze zażywam - 5 tabletek dziennie przez 14 dni?

Szkoda, że @ zawitała [emoji27] ja też mam już bóle okresowe i śluz taki jak zawsze.. ja wiesiołka brałam 1 cykl i przestałam bo problem z połykaniem tabletek a jak go wylewałam na łyżeczkę to nie potrafiłam tego zapachu wytrzymać [emoji12] co do dawkowania to chyba zależy od producenta. Ja mam 2x po 2 tabletki także w sumie 4 na dobę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry