Jestem za!!!
@Paraplu ma racje duzo dziewczyn zapisuje sie do tabelki i znika na kilka dni a nawet tygodni wiec moze trzebaby bylo zrobić porzadki a takie ktorym zalezy i jakos chca uczestniczyc w tym forum po prostu zostawić ,tylko ja nie rozumiem wlasnie takich osob ktore napisza jednego posta poprosza o dopisanie do tabelki i znikaja ..... tez nie raz nie mam czasu ale teraz mamy super telefony z szybkim dostępem do forum jest wiec mozliwosc napisac chociaz kilka słów ,przypomniec o sobie innym nie koniecznie ktos kto milczy pare dni musi wracac do postow wstecz (ja wracam bo interesuje mnie co sie dzieje u kazdej bedacej tutaj na forum lubie uczestniczyc w waszych radosciach jak i smutkach i o to chyba wlasnie chodzi ) ale nie ktore chyba nie koniecznie tego potrzebuja
@Wonderful powodzenia na wizycie
@Lanvin trzymam kciuki za kolejny cykl dobrze ze juz masz jasność ....
@auslanderka dziekuje za wcześniejszą wyczerpującą odpowiedz (wlasnie za to Was kocham zawsze mozna liczyc na odpowiedź,podpowiedz,i zrozumienie )
@Magda36 moze @@nie przyjdzie staralas sie w tym cyklu czy raczej ten cykl odpuscilas ...?
@judytka777 ,
@marc &&&&& za owocny cykl niech się Wam poszczęści :-) :-) :-*