reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Koraaa, tak, jest wątek Poronienia nawykowe leczenie immunologiczne: Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
tam dziewczyny maja duza wiedze, rowniez czesc z nich walczy z MLR szczepieniami.

Stawiam głowę, że twoim lekarzem jest Markuszewski :D Skąd taki pomysł - bo to też mój gin wiec znam jego metody ;)
Jesli sie nie pomyliłam, to miło spotkać pacjentkę naszego kochanego doktorka :) ciekawe czy kiedys sie spotkalysmy w poczekalni ;)
Hej Koraaa, tak, jest wątek Poronienia nawykowe leczenie immunologiczne: Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
tam dziewczyny maja duza wiedze, rowniez czesc z nich walczy z MLR szczepieniami.

Stawiam głowę, że twoim lekarzem jest Markuszewski :D Skąd taki pomysł - bo to też mój gin wiec znam jego metody ;)
Jesli sie nie pomyliłam, to miło spotkać pacjentkę naszego kochanego doktorka :) ciekawe czy kiedys sie spotkalysmy w poczekalni ;)

Kto inny :))

Hej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.

Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam przeczucie, że jednak to ciąża, czuję jakoś, że jest inaczej, nie umiem tego określić. Nic nie pasuje do moich jakichkolwiek objawów wcześniej, które miałam. Czuję się jak ogarnięta niemocą, a do tego podpita. W piątek zrobię test, żeby była już bezpieczna rama czasowa. Trzymajcie kciuki!

Windy z M po wojnie, on ma teraz mega skruche, nie jest zły o telefon, bardzo sie wystraszył wtedy bo mialam cisnienie z ktorym do lekarza powinnam maszerowac( a nie poszłam bo to był ewidentnie wynik stresu, samo tak nie skoczyło). Mało sie widzimy bo on pon, wt i sr pracuje od 7 rano do 22.

Co do wędzonego łososia, nie jest on tak do końca surowy bo przecież wędzony.
Doczytałam ze są dwa sposoby wedzenia. W 85F cold smoked salmon/cured ( to jest tylko 30C) albo w 145F (65C) to jest fully cooked salmon.
Wiecie jaki jest problem? Mialam w ręce 4 opakowania różne i na żadnym nie jest napisane w jaki sposób łosoś był uwędzony. Na pieczonego mnie w ogole nie ciagnie. A za tego wędzonego bym teraz zabila[emoji23][emoji23] taka chrupiąca bagietka z białym serkiem, łososiem wędzonym i kopereczkiem[emoji85] KCEM!!

Tabelka listopadowa jest cholera imponująca, wow!! Tak trzymać dziewczyny!!

A co z M2M? Chyba dawno juz jej tu nie było...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.

Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No kurna mam to.samo
Pisalam juz na moim watku,ze cZuje szpileczke w macicy i ostatnio.chyba gdZieś tam,gdzie jest szyjka macicy...takie rwanie czy ciul wie jak to.nazwac [emoji14]
Tez jestem po.clo.....i oprócz tego jaja na przemian mnie pikaja ale nie.nakrecam sie bo cZuje juz tez trochę @ po stanadardowych bolach jak co miesiac..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Już jestem po wizycie. A więc lekarz zrobił usg i powiedział że ciąża bardzo młoda bo widzi tylko mały, czarny punkcik i żeby jutro lepiej powtórzyć betę. Zbadał szyjke, ponaciskal brzuch i powiedział że jest ok. Powiedział żeby za tydzień przyjść znów i zobaczymy dalej.
Wydebilam Dupka :D (duphaston) nawet zbyt nie protestował i przypisal nawet 2 opakowania które oczywiście już zakupiłam.:p :) Wydaje mi się że zaszkodzić nie powinny a będę się czuła trochę bezpieczniej. :)
Podsumowując jutro rano beta i dalej czekamy.

@marc jakbyś chciała mogę Ci wysłać ziółka :) sama kompletowałam według przepisu :)

reklama
Do góry