reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miewa mdłości od owulacji? Nie wiem, czym to jest spowodowane, ciąża to na pewno nie jest, chyba że niepokalane poczęcie...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kochana miałam tak odkąd biorę hormony nie mam takich objawów,

@marc nie poddawaj sie kochana i walcz!!! Naprawdę warto walczyć o swoje marzenia ja majac świadomość jak dlugo walczylam.o swoja córeczkę nigdy bym teraz nie zrezygnowalam z kolejnego brzdąca chociaz juz teraz wiem ze bedzie trudno ....
Kiedy przychodzi ta wredna @ zawsze kazda z nas czuje smutek i zrezygnowanie ale podobno zeby bylo pięknie musi byc czasem trudno ....
@shaggy juz teraz trzymam &&& za wizytę oby wszystko bylo po twojej mysli kochana !!!!
Dzięki:) najważniejsze to wyniki porobić i dostać skierowanie na prenatalne.

Postaram się niedługo wrzucić :) od razu mówię, że jest niezupełniona, widziałam, że ktoś podawał dane, ale nikt mnie nie oznaczał, więc już tego nie znajdę. Dziewczyny, którym się coś zmieniło proszę o priv, będzie mi łatwiej uzupełnić :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja kilka uzupełniłam, ale te, które usunelyscie bo nie podawały danych to nie dopisalam bo właśnie nie miałam żadnych info... pamiętam, że @Lui :) , @Gosiaq85 na pewno nie ma i nie wiemm kogo jeszcze. Niech podadzą wszysstkie dane ttych których nie ma

Joaszka dawno nie pisała, nie wiem, czy wróci? Jak co to ziółka dla Windy (jest ich tak na cykl, dwa :) ) a Dong dla Doci :)

Jaa tak miałam wiele cykli... i do tego zawroty głowy czasami...

Czyli widzę, ze nie tylko ja tak mam:-D Ale już nie pamiętam szczegółowo jak było bez tabletek, teraz się czuję jakby wszystko było nowe. Ja drugi dzień bez okresu, dzisiaj zrobiłam jeszcze test i negatyw. Teraz znowu dużo białego śluzu... To niesamowite jak hormony mocno działają na organizm... Tak jeszcze z ciekawostek moja mama zaszła dzień przed okresem, jeden stosunek bez zabezpieczenia. Do dzisiaj zastanawia się jak to możliwe, że akurat wtedy postanowiłam zawitać:huh:

A co bierzesz? Ja też wcześniej myślałam, że to moja głowa po prostu, zwłaszcza że wtedy nie mierzyłam temperatury, ani nie robiłam testów owu, więc nie wiedziałam kiedy owu była. Ale w tym cyklu nie wstrzeliliśmy się, bo miałam infekcję, więc wiem na 100%, że ciąży z tego nie będzie, a mdłości mimo to są.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Bromergon, estradiol, no i asertin- ale to na depresje. Ale myślę że to jednak głowa odpowiada za mdłości. Nawet jak wiedziałam że nie ma szans to i tak nadzieja była. A może coś się przesunelo albo @ nie była @. Czasami to nawet w niepokalane poczęcie wierzyłam [emoji12] człowiek wariuje jak czegoś bardzo chce. Od 2 cykli mam spokój. Wiem ze nie mogę zajść i mdłości minęły.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
A dziewczyny z tylozgieciem zapomniałam napisać ... ja za radą @NeSSi w szczęśliwym cyklu leżałam na brzuchu ... nie wiem czy to ma znaczenia ale ja czuje, ze może mieć [emoji6] dlatego Wam napisałam.

@NeSSi [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ dziękuje za wskazówkę [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Za Twoją radą też tak zrobię :*

Bromergon, estradiol, no i asertin- ale to na depresje. Ale myślę że to jednak głowa odpowiada za mdłości. Nawet jak wiedziałam że nie ma szans to i tak nadzieja była. A może coś się przesunelo albo @ nie była @. Czasami to nawet w niepokalane poczęcie wierzyłam [emoji12] człowiek wariuje jak czegoś bardzo chce. Od 2 cykli mam spokój. Wiem ze nie mogę zajść i mdłości minęły.

1usavcqgt1dml95x.png
Jak to któraś kiedyś pisała, ja dotąd miałam wrażenie, że moja głowa jest w ciąży [emoji14] tyle objawów...:p ehhh

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry