Mój też na mnie patrzy jak na kosmite [emoji1] mój to wgl lewy jest, kurczaka się brzydzi, mielonego nie lubi dotykać, normalnie za rzeźnika w domu muszę robić [emoji23]No ja tez tak mam
Moj jak mnie widzi to sie krzywi,za to ja sie delektuje lepiej surowym niz sexem [emoji1] i to samo z carpaccio mmmmm niebo w gebie takie surowe albo te kielbachy na.grilla mmmm cos wspanialego [emoji23]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mahonia
Zaciekawiona BB
Jakby tak podsumować:
- kilka dni bólu piersi, po bokach
- ciągnięcie w podbrzuszu
- jedno zasłabnięcie
- wiem, że to śmieszne, ale mój pies i kot spali przy moich brzuchu, a zawsze śpią w nogach
- dziś byłam z córkami na "Ballerinie" i pól bajki płakałam ze wzruszenia
mahonia
Zaciekawiona BB
też miałam te bóle i bałam się testować, ale jednak było wartoA ja nie będę testować bo właśnie zaczęły się bóle przedokresowe.... więc to tylko kwestia czasu kiedy przyjdzie okres.
@cheebay wybacz ale na to rozwalenie młotkiem iPhona chce mi się śmiać nieźle musiał przegiac ten Twój, a jego wyraz twarzy musiał być boski. Ja bym się chyba i tak mimo wszystko nie odważyła tak ostro zareagować.
mahonia
Zaciekawiona BB
Słuchajcie nadal w to nie wierzę, cały dzień chodzę jak naćpana, to do mnie nie dociera, jeszcze nie mam komu powiedzieć, mężowi chcę jutro, choć wciąż dopytuje, czy coś się stało...a jednocześnie kombinuję co zrobić w pracy... starając się o ciążę, wiedziałam, że mi to pokomplikuje pracę, ale dziecko było ważniejsze. Pracuję w oświacie i za 3 miesiące kończę staż na awans zawodowy. Jak skończę staż to może być tak, że ze względu na l4 mogę nie podejść do egz i wtedy 3 lata stażu mi przepadną. Jak pójdę na l4 na miesiąc przed końcem stażu to skończę go za półtorej roku po powrocie z macierzyńskiego. Nie nastawiam się na l4, ale w obu poprzednich ciążach miałam poronienia zagrażające, dodatkowo w drugiej pochrzaniło mi się krążenie, a od 30 tyg. przedwczesne rozwarcie...chyba wolę spokój i odłożyć na później, nie wiem, któraś pracuje w oświacie?
Spark
Fanka BB :)
@Windy91 zabiję po raz 2! Kochaaam tatar, a teraz nie mogę <wyje do księżyca>
@cheebay hahha nieźle
@mahonia to z tymi zwierzętami to wcale nie głupie... nie wiem czy to już pisałam, ale mam kota w pracy...zawsze mnie olewal, centralnie! Jaak miał lepszy dzień to otarł się o nogę i uciekał... a nagle co usiadłam wskakiwal mi na brzuch... myślę sobiesychiczny!! I tak codziennie...zrzucić go nie umiałam. A po kilku dniach zrobiłam test i 2 krechy... potem czytałam że brzuch w ciąży cieplejszy i koty wysuwają
Taki wczesny test ciążowy kurde
@cheebay hahha nieźle
@mahonia to z tymi zwierzętami to wcale nie głupie... nie wiem czy to już pisałam, ale mam kota w pracy...zawsze mnie olewal, centralnie! Jaak miał lepszy dzień to otarł się o nogę i uciekał... a nagle co usiadłam wskakiwal mi na brzuch... myślę sobiesychiczny!! I tak codziennie...zrzucić go nie umiałam. A po kilku dniach zrobiłam test i 2 krechy... potem czytałam że brzuch w ciąży cieplejszy i koty wysuwają
Taki wczesny test ciążowy kurde
bertha
Ja nie zweryfikuje kotami czy jest ciąża bo one mi zawsże na brzuch wskakują
Jutro 11dpo, piersi bolą a dawno juz nie bolały, wyskoczyła mi opryszczka, temp ładna, robię sobie nadzieje
Dzisiaj był test biały. Moze jutro coś sie pojawi...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro 11dpo, piersi bolą a dawno juz nie bolały, wyskoczyła mi opryszczka, temp ładna, robię sobie nadzieje
Dzisiaj był test biały. Moze jutro coś sie pojawi...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jestemblond
Początkująca w BB
Hej Dziewczyny!
Podczytuję od jakiegoś czasu Wasze forum i przyszedł czas na rejestrację. Krótko o sobie. 24 lata, ślub w sierpniu- ale zdecydowaliśmy z narzeczonym, że ze względu na naszą pracę i plany to najlepszy czas na dziecko. Miesiąc temu odstawiłam tabletki, które brałam 6 lat z przerwami, przez cały czas te same. W trakcie brania robiłam przerwę przez 4 miesiące i jedną przez 3. Od tego cyklu zaczęliśmy starania( Ginekolog nie widział przeciwwskazań), natomiast raczej bez celowania w owulację, bo to trochę wróżenie z kart po odstawieniu. Seks głównie po 15 dc(gdyby wszystko przebiegało książkowo), bo facet był w rozjazdach. Podczas przerw w braniu tabletek okres dostawałam zawsze regularnie. Dzisiaj okres już się spóźnia jeden dzień, a szczerze mówiąc oprócz kłucia jajnika po odstawieniu i kłucia trzy dni temu, nie widzę żadnych objawów nadchodzącego okresu. Robiłam test dwa dni temu i wyszedł negatywnie. Test na owulację również, też negatyw (zrobiony po kłuciu jajnika dla pewności). Zastanawiam się, czy po prostu tym razem organizm będzie grał w kulki po odstawieniu tabletek, czy może jakiś cudem się udało za pierwszym podejściem. Mam huśtawkę nastrojów, ale to zwalam na hormony, które muszą się unormować. Dzisiaj dwa razy w ciągu dnia mnie zmuliło i miałam problem z błędnikiem, od paru dni jestem wzdęta, a dietę mam lekką cały czas i nigdy nie miałam takich problemów. Śluz od ponad tygodnia naprzemiennie wodnisty w ciągu dnia, a później białawy, ale nie jak pasta (infekcje wykluczone). Są możliwe jakieś opóźnienia w owulacji? Kiedy powinnam zrobić test i ewentualnie betę? Nie ukrywam, że dzieciątko bardzo bym chciała, ale liczę się też z tym że trochę to może potrwać. Teraz już wiem, jak ta psychika może mocno działać, kiedy bardzo się czegoś chce, wsiąkam w fora i liczę na cuda hihi
Pozdrawiam Serdecznie !
Podczytuję od jakiegoś czasu Wasze forum i przyszedł czas na rejestrację. Krótko o sobie. 24 lata, ślub w sierpniu- ale zdecydowaliśmy z narzeczonym, że ze względu na naszą pracę i plany to najlepszy czas na dziecko. Miesiąc temu odstawiłam tabletki, które brałam 6 lat z przerwami, przez cały czas te same. W trakcie brania robiłam przerwę przez 4 miesiące i jedną przez 3. Od tego cyklu zaczęliśmy starania( Ginekolog nie widział przeciwwskazań), natomiast raczej bez celowania w owulację, bo to trochę wróżenie z kart po odstawieniu. Seks głównie po 15 dc(gdyby wszystko przebiegało książkowo), bo facet był w rozjazdach. Podczas przerw w braniu tabletek okres dostawałam zawsze regularnie. Dzisiaj okres już się spóźnia jeden dzień, a szczerze mówiąc oprócz kłucia jajnika po odstawieniu i kłucia trzy dni temu, nie widzę żadnych objawów nadchodzącego okresu. Robiłam test dwa dni temu i wyszedł negatywnie. Test na owulację również, też negatyw (zrobiony po kłuciu jajnika dla pewności). Zastanawiam się, czy po prostu tym razem organizm będzie grał w kulki po odstawieniu tabletek, czy może jakiś cudem się udało za pierwszym podejściem. Mam huśtawkę nastrojów, ale to zwalam na hormony, które muszą się unormować. Dzisiaj dwa razy w ciągu dnia mnie zmuliło i miałam problem z błędnikiem, od paru dni jestem wzdęta, a dietę mam lekką cały czas i nigdy nie miałam takich problemów. Śluz od ponad tygodnia naprzemiennie wodnisty w ciągu dnia, a później białawy, ale nie jak pasta (infekcje wykluczone). Są możliwe jakieś opóźnienia w owulacji? Kiedy powinnam zrobić test i ewentualnie betę? Nie ukrywam, że dzieciątko bardzo bym chciała, ale liczę się też z tym że trochę to może potrwać. Teraz już wiem, jak ta psychika może mocno działać, kiedy bardzo się czegoś chce, wsiąkam w fora i liczę na cuda hihi
Pozdrawiam Serdecznie !
Ostatnia edycja:
Carmen24
Ja bralam anty przez 5 lat i mam pco ale dzieki Bogu okres mam regularnyHej Dziewczyny!
Podczytuję od jakiegoś czasu Wasze forum i przyszedł czas na rejestrację. Krótko o sobie. 24 lata, ślub w sierpniu- ale zdecydowaliśmy z narzeczonym, że ze względu na naszą pracę i plany to najlepszy czas na dziecko. Miesiąc temu odstawiłam tabletki, które brałam 6 lat z przerwami, przez cały czas te same. W trakcie brania robiłam przerwę przez 4 miesiące i jedną przez 3. Od tego cyklu zaczęliśmy starania( Ginekolog nie wiedział przeciwwskazań), natomiast raczej bez celowania w owulację, bo to trochę wróżenie z kart po odstawieniu. Seks głównie po 15 dc(gdyby wszystko przebiegało książkowo), bo facet był w rozjazdach. Podczas przerw w braniu tabletek okres dostawałam zawsze regularnie. Dzisiaj okres już się spóźnia, a szczerze mówiąc oprócz kłucia jajnika po odstawieniu i kłucia trzy dni temu, nie widzę żadnych objawów nadchodzącego okresu. Robiłam test dwa dni temu i wyszedł negatywnie. Test na owulację również, też negatyw (zrobiony po kłuciu jajnika dla pewności). Zastanawiam się, czy po prostu tym razem organizm będzie grał w kulki po odstawieniu tabletek, czy może jakiś cudem się udało za pierwszym podejściem. Mam huśtawkę nastrojów, ale to zwalam na hormony, które muszą się unormować. Dzisiaj dwa razy w ciągu dnia mnie zmuliło i miałam problem z błędnikiem, od paru dni jestem wzdęta, a dietę mam lekką cały czas i nigdy nie miałam takich problemów. Śluz od ponad tygodnia naprzemiennie wodnisty w ciągu dnia, a później białawy, ale nie jak pasta (infekcje wykluczone). Są możliwe jakieś opóźnienia w owulacji? Kiedy powinnam zrobić test i ewentualnie betę? Nie ukrywam, że dzieciątko bardzo bym chciała, ale liczę się też z tym że trochę to może potrwać. Teraz już wiem, jak ta psychika może mocno działać, kiedy bardzo się czegoś chce, wsiąkam w fora i liczę na cuda hihi
Pozdrawiam Serdecznie !
Fakt,ze po hormonach musi sie uregulowac i u kazdej kobiety bedzie to indywidualne.
Jezeli test negatywny to albo.nie.jestes w ciazy albo jeszcze za wczesnie.
Oczywiscie trzymam kciuki i zycze szybkiego zafasolkowania
Karolka2106
Kochana bardzo fajnie tylko że jak czuje takie bole co miesiąc i wiem że to na 100% okres.... niestety. Ehhh mam takiego doła że szkoda mówić. To chyba hormony... i jeszcze się poklocilam z Ł. Tak mi dziala na nerwy że mam ochotę go przyslowiowo udusić.też miałam te bóle i bałam się testować, ale jednak było warto
reklama
Jestemblond
Początkująca w BB
Ja bralam anty przez 5 lat i mam pco ale dzieki Bogu okres mam regularny
Fakt,ze po hormonach musi sie uregulowac i u kazdej kobiety bedzie to indywidualne.
Jezeli test negatywny to albo.nie.jestes w ciazy albo jeszcze za wczesnie.
Oczywiscie trzymam kciuki i zycze szybkiego zafasolkowania
Właśnie ja też odkąd zaczęłam miesiączkować zawsze jak w zegarku, nawet tabsy wcześniej nie były w stanie namieszać, dlatego dzisiaj jestem już lekko nerwowa (ahh te przyzwyczajenia...). Poczekam do końca tygodnia. Jak okres się nie pojawi, zrobię jeszcze raz test. Swoją drogą polecacie jakieś testy? Kupiłam same Pink testy, takie dała Pani w aptece i nie wiem czy są czułe, jednemu się nawet barwnik rozlał po płytce..