reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chyba w poniedziałek bo później tylko temperatura rośnie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Według testu i bólu tez uważam, ze poniedziałek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też się wydaje że poniedziałek. ale ja specjalista nie jestem
Dzięki, tak myślałam ;)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Było by fantastycznie :-)
A bolał Cię trochę brzuch?
Ja mam jakiś obrzęk tam ponizej. Wczoraj kurde miałam ta te temperaturę, ale nic mi nie było dosłownie oprócz zimna i wtuleni sie w kołdrę :-)
Jutro ciąg dalszy egzaminów aż 2 z matematyki i dydaktyki boje sie :-( w Donu nie mam sił sie uczyć
Ty jesteś na pedagogice tak? Powodzenia, ryba [emoji8]

Z mężem rozmawiałaś?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Właśnie Windy, wszystkiego naj !!! :D
Małż już podała tatara na swoim torsie czy czeka do wieczora ? :D
Nie no, do wieczora muszę czekać, na razie zapchał mnie twarożkiem na śniadanie [emoji1]
On ma jeszcze gorącą ''ikrę'' na stanie :D tfu znaczy na wieczór :D:oops::oops::oops::oops::oops:
Kuźwa, Ness [emoji23] na co mnie ta ikra jak ciotka jeszcze czartera do stanów nie złapała [emoji23]

Carmen a ja czasem podczytuje Wasz [emoji38] pamietam jak ja dołączyłam w sierpniu to byłaś z nami a później zniknęłas i znalazłam Cię tam [emoji12] cieszę się, ze wróciłaś [emoji6] trzymam kciuki za staranka !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm nie pamietam w sumie czy wrzesien,czy sierpien ....
A za kciuki nie dziękuję [emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie mój gin do 13 na urlopie więc nie mam jak go o to zapytać, słuchajcie mam jeszcze duphaston po poprzedniej ciąży i chciałabym dla własnego spokoju zacząć go brac ale nie wiem czy to dobry pomysł i jaka dawkę brać. Kurde do 13 to ja oszaleje ze stresu ; (
Jak masz to 2xdziennie

reklama
Do góry