reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marc, siakaj na test !! Ja zawsze po owu mam okres za 14 dni także oczywiście że się przesuwa @
Carmen, a ty jak tam starania? [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey milo ze pytasz
U mnie lipnie :/ znajac zycie
Za.niedlugo koncze 8 cykl

Bylam na clo ale nic nie czuje :(
Czekam na cud

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marc a co do tej mokrosci miałam tak zarówno w poprzedniej ciąży jak i teraz, mam przeczucie,że jesteś w ciąży a ostanio moje przeczucia się nie mylą ! :D

@Windy91, sto lat dziewczyno! Życzę Ci abyś kolejne urodziny spędziła z maluszkiem :) [emoji8]

1488534793-aaaaaa.jpeg

@marc, nie trzymaj dłużej w niepewności! Rób test i betę, jak dla mnie to ewidentnie ciąża :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hey milo ze pytasz
U mnie lipnie :/ znajac zycie
Za.niedlugo koncze 8 cykl

Bylam na clo ale nic nie czuje :(
Czekam na cud

My razem na 1 wózku.. ja tez mam 8 cykl ale u mnie 12 dc dzisiaj.. a ty który masz dc? [emoji6] może jednak się udało [emoji6]
Pisz tutaj też z nami [emoji6]

reklama
My razem na 1 wózku.. ja tez mam 8 cykl ale u mnie 12 dc dzisiaj.. a ty który masz dc? [emoji6] może jednak się udało [emoji6]
Pisz tutaj też z nami [emoji6]

Tak,jedziemy na tym samym wozku :D
Ja dzis mam 20dc, w tym miesiacu sie zcwalnilam i poszlam do ogolnego po progesteron (powiedziałam ze ginekolog kazal mi brac) co jest nieprawda. Bo w listopadzie mialam cien w 24 dc ale niestety potem dostalam okres wiec teraz chucham na zimne.

Bylam kiedys tutaj na tym watku we wrzesniu,ale troche odeszlam i zostalam wierna mojemu ;)
Ten wątek nie mniej jednak czytam caly czas,wszystkin wam kibicuje ....
Podczytuje,zeby nie myśleć o niepowodzeniach bo niekiedy mam wrazenie ze juz mi siada na psyche....forum jak dla mnie jest najlepszym psychologiem. Tu sie wygadam,wyplacze..bo kto inny moze lepiej zrozumiec.

Jezeli mnie przyjmniecie ponownie to niedkiedy cos z Wami popisze, tutaj sa tez niektore moje laski ;) z drugiego watku. W kupie sila [emoji111][emoji111]

Do góry