reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja właśnie w niedziele hybrydę założyłam...

Paraplu ściskam mocno!!!

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Hybryda jest ok, akryl już nie ;) Pani doktor powiedziała, że głównie chodzi o to, aby uważać w pierwszych tygodniach, które są dla płodu szczególnie ważne bo wytwarzają się najważniejsze tkanki! Czyli w moim przypadku do końca marca mniej więcej, czyli 8-9 tydz.

Nie nalezy mi sie jako samozatrudnionej.
Jeszcze nie wiem gdzie, ale najprawdopodobniej w PL bo mama ma mozliwosc wziecia kredytu w szkole jako byla nauczycielka i oprocentowanie jest duuuzo nizsze od trgo w bankach.
Bardzo, bardzo! Ci dziekuje za pomoc. Na razie jestem jeszcze w szoku i musze ochlonac bo w emocjach nie umiem podejmowac sensownych decyzji.
Ja sie juz powinnam przyzwyczaic bo zawsze tak mam. Jak tylko widze swiatelko w tunelu to dostaje kopa w dupe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przywyczajaj się, tylko nie trać nadzieji! Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni! Pamiętaj, że w emocjach wszystko wydaje się być gorsze, a jak te opadną to zacznie racjonalnie podchodzić do sprawy!! Trzymam za Ciebie kciuki :)

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D

Booooosko, boooosko, boooosko :):):) Nie poddawaj się i nie wątp teraz! :):)

Dziewczyny!!!!!! To niemozliwe!!!! Pozytyw! Tak mocny!!! Czułość testu 25, facelle i robiony teraz! Sprawdzam caly czas czy to na pewno test ciążowy!! Nie wierze! Dzisiaj 13dpo jutro miala byc @

Gratulacje! :):)

Kochane bobosexy byly w tym 13dc w walentynki. 14dc wyszedl test owu wyszedl pozytywny i pozniej seks byl o wiele pozniej. Wiec plemniki musialy wytrzymac jednak z tego 13 i zaplodnic w 15 lub 16! Przeciez pisalam wam ze te starania to nie starania!! 14 bolaly mnie jajniki.. Ogolnie duzo seksu w tym miesiacu ale myslalam ze akurat ominelismy..

U nas boboseksy w tym cyklu były też mniejszej częstotliwości, a mimo to zaskoczyło :D Może jednak takie żolnierzyki są silniejsze? :D

Katia no wlasnie.. Ciemnaaa
Dziewczyny czemu ta krecha taka mocna?? Przeciez wam takie cienie wychodza..

Ty nie szukaj problemu z ciemną kreską, tylko się ciesz :p :D :D

A swoją drogą te testy to o d... obić! Mnie przy becie ponad 400 druga kreska wychodziła bledziutka, a niby miał czułość 10... To jak to jest? o_O

Czuję się totalnie okresowo, dzisiaj 27 dc, 10 dpo.
Także czekam jeszcze chyba do weekendu :)

Zrób 14 dpo, ja też nie mam specjalnych objawów a mam pozytyw :)

Zrób 14 dpo, ja też nie mam specjalnych objawów a mam pozytyw :)

Jak @ nie przyjdzie to zrobię, ale od wczoraj już mam lekkie skurcze jak zawsze przed, nie znam się, ale w ciąży chyba tak być nie powinno. Wcześniej pobolewały lekko jajniki, a teraz właśnie typowo skurcze.

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D
Super[emoji5] Cieszę się że podniosła cie na duchu. A co do hsg ma rację, co to da ze tony leków w ciebie wcisnie jak jajowody będą niedrozne. Mam wrażenie ze w końcu znalazłaś lekarza który odpowiednio się tobą zaopiekuje[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Jaka dzisiaj pozutywnaa energia bije z forum, aż miło czytać [emoji7]
Gratuluję kreseczek dziewczyny, takie krechy to ja codziennie mogę oglądać [emoji1]

Paraplu, usiądzcie na spokojnie, przeliczcie wszystko, może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, najpierw jakaś siatka albo właśnie drewniane osłony? A bobas się pojawi, spokojne mycha, takie niespodziewajki wychodzą najczęściej w takich momentach [emoji11] wiem że dacie radę, nieważne jak się wszystko potoczy!

Sylwaq, kuźde, takich kresek to ja dawno nie widziałam, chyba że na testach owu [emoji1]

StorAnia! O matko, taka energia od ciebie bije ze aż mi się gęba usmiechnela! [emoji16] grunt ze masz plan, energię, skoro wróciłas do żywych po tym załamaniu, zrób wszystko, zeby nie pluć sobie w brodę! Korzystaj z energii! Ja trzymam kciuki! A z takim podejsciem i z głową lepiej, maluch się zjawi lada chwila! [emoji11]

Shaggy, coś mi się wydaje że to plamienie to wcale nie poronienie [emoji16] zasuwaj do lekarza!

Ness, a u ciebie jak sytuacja, jak się czujesz?

Dorcia, i wiadomo coś więcej z tymi badaniami? Rozwiązalo się coś?

Emsi, sikaj nie marudz [emoji1]

Witam się z nowymi dziewczynami, powodzenia i owocnych bzykanek [emoji16]

Pewnie miałam coś jeszcze napisać, ale skleroza, so... [emoji14] u mnie nudy, karmazynowy przypływ nie odpuszcza [emoji23]

Do góry