Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam napewno tylko niech mi sie wszystko wyreguluje to pojade.No właśnie to mnie zdziwiło, że tak długo. Daj znać po konsultacji u innego gina co powiedział.
No proszę następna? Sikaj ciążowy. A my trzymamy kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ja właśnie w niedziele hybrydę założyłam...
Paraplu ściskam mocno!!!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Nie nalezy mi sie jako samozatrudnionej.
Jeszcze nie wiem gdzie, ale najprawdopodobniej w PL bo mama ma mozliwosc wziecia kredytu w szkole jako byla nauczycielka i oprocentowanie jest duuuzo nizsze od trgo w bankach.
Bardzo, bardzo! Ci dziekuje za pomoc. Na razie jestem jeszcze w szoku i musze ochlonac bo w emocjach nie umiem podejmowac sensownych decyzji.
Ja sie juz powinnam przyzwyczaic bo zawsze tak mam. Jak tylko widze swiatelko w tunelu to dostaje kopa w dupe.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę
Następny cykl jest cyklem badań mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej
I nie usłyszałam, że jestem za stara
Dziewczyny!!!!!! To niemozliwe!!!! Pozytyw! Tak mocny!!! Czułość testu 25, facelle i robiony teraz! Sprawdzam caly czas czy to na pewno test ciążowy!! Nie wierze! Dzisiaj 13dpo jutro miala byc @
Kochane bobosexy byly w tym 13dc w walentynki. 14dc wyszedl test owu wyszedl pozytywny i pozniej seks byl o wiele pozniej. Wiec plemniki musialy wytrzymac jednak z tego 13 i zaplodnic w 15 lub 16! Przeciez pisalam wam ze te starania to nie starania!! 14 bolaly mnie jajniki.. Ogolnie duzo seksu w tym miesiacu ale myslalam ze akurat ominelismy..
Katia no wlasnie.. Ciemnaaa
Dziewczyny czemu ta krecha taka mocna?? Przeciez wam takie cienie wychodza..
Czuję się totalnie okresowo, dzisiaj 27 dc, 10 dpo.
Także czekam jeszcze chyba do weekendu
Zrób 14 dpo, ja też nie mam specjalnych objawów a mam pozytyw
Super[emoji5] Cieszę się że podniosła cie na duchu. A co do hsg ma rację, co to da ze tony leków w ciebie wcisnie jak jajowody będą niedrozne. Mam wrażenie ze w końcu znalazłaś lekarza który odpowiednio się tobą zaopiekuje[emoji8]Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę
Następny cykl jest cyklem badań mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej
I nie usłyszałam, że jestem za stara
Ale krechy! Gratuluje [emoji7]Dziewczyby nie moge cos wstawic za duzy plik.. To mozliwe ze taki mocny.. Nie wierze!! Zaraz wszystko opowiem. Siedze w aucie bo mam isc do rodzicow. Aaaaa juzzz