reklama
Jejku gtulacje Wiosna wkołoNi to teraz ja. Na zdjęciu może i mało widać, ale jest ta druga kreska. Naprawdę widoczna.
Test sprzed chwili. Pink super czuły. Zobacz załącznik 796987
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Emzilka
Fanka BB :)
Zaglądam, podczytuję, ale raczej do starań nie wracam
Kochana nie będzie u mnie raczej już za późno...
Środowa wizyta u ginekologa zdołowała mnie kompletnie. Szans na naturalne poczęcie prawie zero... od tygodnia zajadam smutki... dwa miesiące diety poszło w piz...u
Przepraszam, że w tak szczęśliwy wieczór smęcę. Właśnie dlatego się nie odzywam, bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia
Wszystko, co dotyczy każdej z nas jest ciekawe.. czy sa to dobre wiesci, czy tez złe..
A może zrób, tak jak wczesniej dziewczyny podpowiadały, tą rezerwę jajnikową.. wtedy będzie 100% pewnosci? A inseminacja?
Nie mozna się poddawać.. Weź powywalaj wszystkie słodycze i inne zdradzieckie produkty z domu... pamietam, że tak cieszyłaś się ze zgubionych kg... Szkoda Twojego trudu i wysiłku..
Jeśli nie masz motywacji w ciązy do chudnięcia, to masz przecież córę, dla której musisz być przykładem i wsparciem..
Wierze w Ciebie!!!
Jak to nie ma szans na naturalne?Zaglądam, podczytuję, ale raczej do starań nie wracam
Środowa wizyta u ginekologa zdołowała mnie kompletnie. Szans na naturalne poczęcie prawie zero... od tygodnia zajadam smutki... dwa miesiące diety poszło w piz...u
Przepraszam, że w tak szczęśliwy wieczór smęcę. Właśnie dlatego się nie odzywam, bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
z całego serca mi cię żal tule nie płaczMam ku*wa dosyc. Nie jest mi dane byc teraz mama. Wiecznie klody pod nogi. Dzwonila moja mama i wichura powalila nam plot. Naprawic sie nie da, trzeba postawic nowy. To jakies 20 tys. zl i to w taniej wresji.
Siedze i ku*wa rycze bo juz nie mam sil do tego wszystkiego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
O Boziu jaki wysyp kresek! ❤ Gratuluję!!!
@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.
@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. Daj znać jak tam beta trzymam
@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie?
Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe.
@gabrika ja mam podobne objawy do Twoich ale za wcześnie by coś znaczyły. Przed @ też czasami czułam jajniki więc nie nakrecam się że to może być ciąża.
@marc na Twoim dzisiejszym teście zobaczyłam wyrazniejszy cień. Daj znać jak tam beta trzymam
@StorAnia wróć do Nas jak się lepiej poczujesz. Brakuje tu Ciebie. Dlaczego nie masz szans na naturalne zapłodnienie?
Ja testuję 7/8 marca.
Fajnie by było zostać listopadkowka. Moj Tata jest spod znaku skorpiona i ma ciężki charakter to prawda ale ma też dużo plusów bo jest bardzo wesoły i ma taki optymistyczny styl bycia... nie da się go nie lubić jednym słowem. Mozna z nim wszystkim porozmawiac, zawsze doradzi. No ale ma taka wade ze nie bardzo umie dotrzymac tajemnicy. Więc czegoś ekstra tajnego lepiej mu nie mówić bo przez przypadek może mu się wymsknac.
Pewnie byłby dumny mając wnuka/wnuczka z tego samego miesiąca i znaku hehe.
bertha
Mam ku*wa dosyc. Nie jest mi dane byc teraz mama. Wiecznie klody pod nogi. Dzwonila moja mama i wichura powalila nam plot. Naprawic sie nie da, trzeba postawic nowy. To jakies 20 tys. zl i to w taniej wresji.
Siedze i ku*wa rycze bo juz nie mam sil do tego wszystkiego.
Kochana, nie smutkaj sie z powodu płotu...
Olej płot. W USA nikt nie ma płotów i sie nie odgradza sztucznie. Aż tak ten płot teraz jest potrzebny?...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
ketsurui
Aaaaaa co tu się dzieje [emoji12]
Gratuluje dziewczyny [emoji3]
Już w zeszłym tygodniu widziałam parę bocianów i proszę, wysyp kreseczek [emoji1]
Gratuluje dziewczyny [emoji3]
Już w zeszłym tygodniu widziałam parę bocianów i proszę, wysyp kreseczek [emoji1]
Lanvin
Cykl nie ma wpływu na nie, są ciągle :/Lanvin a masz tak, ze one się pojawiają w pewnych momentach cyklu ? Czy raczej dieta ma tu większe znaczenia ?
Juhuu, wiedziałam!!!! Ale się cieszę! Gratulacje!! [emoji8] [emoji7]O mój Bożeeeeeee........ czy to może być prawda?????? Czy ten test może się mylić????
Mówiłam, że to ciąża nie pms, wiedziałam!Jej, tak na prawdę nie miałam żadnych objawów.... Jedynie co, to od 6 dpo codziennie bolą/kłują mnie jajniki. Jakby mi je ktoś ściskał a potem chciał rozszerzyć, cały czas mam śluz kremowy - ale bez zalewania, czy coś.
Byłam może trochę bardziej śpiąca. Wczoraj miałam okropny PMS. Ale to akurat podobnie jak przed miesiączką. Dopiero tak na prawdę dzisiaj (14dpo) cholernie bolą (mnie cały dzień) piersi - całe.
Wszystko inne co bym napisała, to tak na prawdę teraz dopiero bym mogła kojarzyć z objawami...
Ale jaja...tego jeszcze nie było, co za dzień! Gratulacje!! Już nie musisz zmieniać pracyNi to teraz ja. Na zdjęciu może i mało widać, ale jest ta druga kreska. Naprawdę widoczna.
Test sprzed chwili. Pink super czuły. Zobacz załącznik 796987
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Przykro mi a dlaczego prawie zero??Zaglądam, podczytuję, ale raczej do starań nie wracam
reklama
Ania zrób jeszcze badania rezerwę jajnikowa,ja w ciebie wierzę pamiętaj kochanaZaglądam, podczytuję, ale raczej do starań nie wracam