reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Objawy identyczne jak u gabriki. Gniecenie jajników.
Piersi prawie wcale nie bolą.

22dc gorączka, okropny ból lędźwi, mdłości. To mogła być chyba implantacją. Ja zwaliłam na syna, ze coś ze żłobka przyniósł.
Generalnie co wieczór mam brak apetytu. A tak to super.

A i w nocy dużo śpię, a przez moja głupia prace ostatnie pół roju cierpiałam na bezsenność.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ja nie wiem, czy mogę to wiązać z dwoma kreseczkami, ale przeziębiłam się: katar & ból gardła + pogorszenie się AZS.

Od tego cyklu będę mierzyć, żeby mieć obraz sytuacji, widać muszę nam jakoś pomóc [emoji20] a u mnie plamienie brązowe się zaczęło... Zaaplikowalam nabój i czekam na rozwój wydarzeń [emoji22]

Ło matko, niedługo będziesz miała takie drugie w domu [emoji1]

I ja... [emoji19] [emoji22]

Podłamalam się trochę powiem wam... Cieszę się z tych waszych kresek, ale chyba zaczynam pękać... A B ma to wszystko gdzieś, nawet nie może ogarnąć łykania jednej tabletki dziennie. Mówi
Ze chce, żebym zamówiła mu te witaminy bo on nie wie jakie... Na jaką cholerę, jak i tak nie będzie ich brać. O bzykaniu nie wspomnę... Chyba czara się przelewa, do tego jeszxze małpowe hormony. To nie będzie dobry wieczór...

To tylko PMS! On powoduje, że wszystko wygląda gorzej... Nie załamuj się Kochana! Nigdy nie wiesz jak jesteś blisko celu. Mój M też nie był skory do działania, nawet nie chciał iść na badania. To ja wszystko muszę ciągnąć. Nawet wtedy kiedy był czas to mu się bzykać nie chciało! Za to jak czuł, że już nie ma zobowiązań i myślenia o ciąży to chojrakował. Oni już tacy są :( Spróbuj może trochę lepiej obserwować siebie. Jak nie chcesz mierzyć tempki, to spróbuj z badaniem szyjki. Mnie to na prawdę dużo pomogło. Mam przecież mega nieregularne miesiączki... a tu patrz! :)

Katiaaa, gratulacje!!!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Od tego cyklu będę mierzyć, żeby mieć obraz sytuacji, widać muszę nam jakoś pomóc [emoji20] a u mnie plamienie brązowe się zaczęło... Zaaplikowalam nabój i czekam na rozwój wydarzeń [emoji22]

Ło matko, niedługo będziesz miała takie drugie w domu [emoji1]

I ja... [emoji19] [emoji22]

Podłamalam się trochę powiem wam... Cieszę się z tych waszych kresek, ale chyba zaczynam pękać... A B ma to wszystko gdzieś, nawet nie może ogarnąć łykania jednej tabletki dziennie. Mówi
Ze chce, żebym zamówiła mu te witaminy bo on nie wie jakie... Na jaką cholerę, jak i tak nie będzie ich brać. O bzykaniu nie wspomnę... Chyba czara się przelewa, do tego jeszxze małpowe hormony. To nie będzie dobry wieczór...

Windy kochana nie załamuj się ... taki to moment jak ta wstrętna @ przychodzi [emoji19] jutro będzie lepiej obiecuje [emoji6]
A jeśli chodzi o faceta to gwarantuje Ci, ze każdy facet tak ma ... jeden mniej drugi bardziej. U nas tez bywały kryzysy w tym temacie ale niestety rozmowa rozmowa rozmowa ... taka nasza rola :/ I w ostatnim cyklu było ok ale ja starałam się być mega cierpliwa i on wtedy sam stawał na wysokości zadania. Popróbuj a na pewno tez znajdziesz metodę na swojego M [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marc o której te wyniki, zaglądam bo mam nadzieje ze nie każą ci do jutra czekac[emoji51][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364]

StorAnia[emoji173]️ wracaj tu!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry