reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny witam się poniedziałkowo. My jutro mieliśmy jechać na badanie nasienia, ale.... Wczoraj trochę narozrabialismy:happy:i chyba muszę przełożyć badania na inny termin, bo abstynencji byłoby w zasadzie tylko jeden dzień. Pan z laboratorium raczej nie będzie zadowolony:frown: jak myślicie przenosić??

reklama
Hej dziewczyny witam się poniedziałkowo. My jutro mieliśmy jechać na badanie nasienia, ale.... Wczoraj trochę narozrabialismy:happy:i chyba muszę przełożyć badania na inny termin, bo abstynencji byłoby w zasadzie tylko jeden dzień. Pan z laboratorium raczej nie będzie zadowolony:frown: jak myślicie przenosić??

Hej kochana. Mój robił w zeszłym miesiącu i min. 2 dni (2-5) abstynencji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też kumpela mi mówiła która miała in vitro że do badań to właśnie 2-5 dni. Dwa to minimum.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej poniedziałkowo!

Jak nastawienie do nowego tygodnia? Coś w pogodzie mówią o wiośnie. OBY! :D

Paraplu Ty w końcu dostałaś ten okres? :) Czy na plamieniu się skończyło i zaraz pokażesz nam pięknego teściora z tłustymi II krechami? :) Trzymam kciuki! :)

Mój pierwszy cykl starań (powiedzmy) jest totalnie stracony :) w ogóle nie trafiliśmy z owulacją :p
Nastawienie na ten tydzień typowo starankowy bo płodne dni :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My tak nie mogliśmy dojść na badanie bo ciągle się M chciało[emoji173]. A jak doszliśmy to okazało się przy odbiorze wyniku że byłam w ciąży[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się w poniedziałkowy poranek :p

@Spark piękny suwaczek:)

@Paraplu I jak ta @ się rozkręciła?

Jak tam dziewczyny, któraś testuje w najbliższym czasie?

Jeśli chodzi o testy owulacyjne to korzystam z tych z Rossmana Domowe Laboratorium. Kiedyś miałam te niebieskie z allegro i na nich nic mi nie wychodziło - cały czas bladziochy, a robione z tej samej próbki z Rossmana wychodziły pozytywnie i wtedy też śluz płodny.

U mnie 29 dc i tak jak przypuszczałam owulacja opóźniona o tydzień. Od wczoraj śladowe ilości śluzu "kurzego" a dziś z rana wodospad..... także będziemy działać. Testów owul od trzech dni nie robiłam bo mi się skończyły i nie miałam kiedy kupić ale chyba dzis kupię i zobaczę co wyjdzie:p

Miłego dnia dziewczyny:) Wiosna tuż tuż.... u nas rano 5 stopni a po południu zapowiadają 9 :)

Do góry