reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Agatusia super z tym morzem!!!! Gdzie jedziecie? :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Jedziemy do Świnoujścia :) Bardzo lubię to miasto. Jedziemy tam już czwarty raz. I za każdym razem był do wypad poza sezonem :)
Latem jeździmy do mniejszych miejscowości.
A Wy dziewczyny jeździcie na wakacje nad nasze morze? Może macie jakieś sprawdzone fajne miejsca?

reklama
Hej dziewczyny [emoji11]
Mfifi, trzymaj się kochana i pamiętaj, że masz w nas wsparcie [emoji6] swoją drogą strasznie niesprawiedliwe to wszystko [emoji27]
Spark, jak się czujesz? Lepiej ? Byłaś na IP?
Lanvin, hmm dziwny ten skok ale ja tak kiedyś miałam z powodu źle przespanej nocy i wypiciu drinka.. a oprócz tej temperatury miałaś objawy na owu?
Karotka, a wiesz, że ja tak kiedyś powiedziałam u dentysty haha że wole dziecko kolejne urodzić niż zęba leczyć [emoji12][emoji23]
Ja was tak podczytuje od rana ale nie miałam sił pisać.. wczoraj pokłóciłam się z M i poszedł z kolegami na piwo.. wrócił w takim stanie, że byłam przerażona.. dobrze, że małego nie obudził bo bym go udusiła.. dziś zrobiłam mu mega wykład ale nie odzywam się do niego dalej! Zachował się jak dzieciak, a nie głowa rodziny ehh [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak typowy facet... Masz rację, niech wie, że przegial. A skomentował jakoś swoje zachowanie?

Dziewczyny, doradźcie proszę: czy ovufriend rzeczywiście może mieć rację i owu już była? Czy to raczej ściema?

Jak widzicie mój cykl słabiutko obstawiony w tym miesiacu :( nie wpisałam piątkowych przytulanek, bo były bez finału...
Zobacz załącznik 795272
Jakiś mały ten skok...

Patrz z kolei jak u mnie spada :|

1486968975-aaaaaa.png

Haha [emoji1] ja za to piję ziółka na trawienie i oglądam gwiezdne wojny [emoji16] [emoji573]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
A ja w tym czasie się przytulałam [emoji3] taką mam chcicę od kilku dni, że szok...

Zdesperowana kobieta która po owu napije się dla rozluźnienia i poprawy krazenia ,myślę że to dobry objaw,kochane a co nam pozostało napić się na zdrowie kobiet,faceci zalewają sie my tylko dla ukrwienia:)to oni mają jeden plodny plemnik,nasza komórka jajowa jest plodna,więc niech faceci się starają:)jak to wislocka w sztuce kochania mówi chcesz zajść jedz do sanatorium:)tyle ciastek wolnych:)
Dobrze prawisz! Chyba muszę się wybrać na ten film :)

@gabrika mierzysz dopochwowi czy ww ustach? Bo wygląda mi to na to drugie...:)

@bertha to kciuki będę miała mocno zaciśnięte! :)

@basia89 ahh te chłopy.... mój po wczorajj to powiedział, że nie pije aż do ciąży bo tak się przestraszył i nie mógł mnie zawieźć... (taa już too widzę :p)
Nie byłam naa IP bo mój gin powiedział, że to pewnie przez spacer i mam odpoczywać jak nie mam plamienia i objawy szybko ustały... we wotek wizyta.
Czuję się tak: fizycznie super, psychicznie jestem rozbita przez tą kretynke, niestety niee da się o tym nie myśleć. Wloczennie po US, mieszkaniówkach i sądach średnio mnie bawi, no ale... co zrobić...

Jutro wolne bo szefowa napisała, że cała 6 chora i w domu zostają, ale we wtorek mam być ( z trójką chorych "dzieci"), genialnie.

@marc udanego wypoczynku :*
Mam nadzieję, że Cię nie zarażą... W każdym razie czekamy na jutrzejsze
usg, wrzuć koniecznie :)

A ta kretynka się nie martw. Może Wam skoczyć, jeśli wynajmowała na czarno. Zawsze możecie powiedzieć, że umowa ustna była owszem, ale mysleliscie, że podatek odprowadza. Zglosiliscie już gdzieś sprawę, czy nie??

Hej dziewczyny [emoji6] u mnie pojawił się ( jak co miesiąc) okresowy pryszcz wiec pewnie sobota/niedziela pojawi się @.. dziś 23dc i z głupoty zmierzyłam temp. Zaledwie 36,67 wiec nawet ona nisko..
Spark, moj też oświadczył, że teraz pić już nie bedzie a za dwa tygodnie ma urodziny to ciekawa jestem.. fajnie, że masz wolne [emoji6] sobie trochę odpoczniesz [emoji3]
89Katia, a dlaczego sądzisz, że cykl bezowulacyjny?
Dziewczyny powiedzcie mi, jutro mam 24 dc mogę jeszcze zbadać progesteron?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój rok temu na urodzinach kumpla tak się doprowadził, że jak byliśmy w klubie, to jakimiś chamskimi tekstami zaczął do mnie rzucać, w życiu się wcześniej tak nie zachował, później zresztą też. Na drugi dzień oczywiście nic nie pamiętał, dopiero jak zauważył, że się popłakałam, to zrozumiał, że musiał odstawić coś mega chamskiego, wcześniej słowem się do niego nie odezwałam. Później przepraszał mnie cały tydzień i też twierdził, że już długo się niczego nie napije... Wytrzymał tydzień, bo w kolejny weekend mieli spotkanie klasowe z ludźmi z liceum :)

Cześć dziewczynki.
@mfifi bardzo mi przykro. Pamiętaj, że tu jesteśmy i zawsze postaramy się pomóc.
@Spark nie szarżuj ze spacerami[emoji6].
@Lanvin na moje oko ostatni spadek to owu. Czasem temp. przed owu już się podnosi.
@gabrika, z wykresu wynika, że już po owu bo 3 dni temperatura powyżej lini podstawowych temperatur. Nie narzekaj na obstawienie bo masz lepsze niż ja[emoji6] poza tym ostatnio złote strzały są w modzie[emoji6].
@bertha kciuki za kolejną owulację.

Ja już w drodze do pracy. Weekend był bardzo intensywny ale i cudowny[emoji2]. Byłam w sobotę u gina- ale zarozumiały buc[emoji19]. Miałam 2 dorone pęcherzyki- 1,99 i 1,96 na prawym jajniku - 11 dc!!!. Endo 9 mm ale jakieś niejednorodne. Mówił coś, że to może takie endo a może wielki polip się zrobił. Niewiadomo, mam sprawdzić po owu. Przez wesele, praktycznie brak snu, czasu i niemiarodajnej temp. Nie wiem czy była owu, ale podejrzewam, że te piękne pęcherze nie pękły[emoji20]. No nic zobaczymy jaka jutro będzie temp. Przytulanki i tak były ostatnie w czwartek więc...
Może w marcu się uda[emoji16]
Skoro tak, to dzialajcie jeszcze dzisiaj!!

Hej :) Ja już grzecznie w pracy siedzę i popijam herbatkę [emoji14]
U mnie według apki jutro owulacja ale na pewno się to przedłuży i znów będę miała cykl około 42 dni :( Temperatura dziś 36,10 , brak śluzu, test owulacyjny wczoraj negatywny ( blada druga kreska) :( ech..... Poważnie myślę nad Dongiem od następnego cyklu może jakoś pomoże wyregulować mi te cykle. Dziewczyny gdzie takowego Donga można dostać? Przez neta czy może w jakimś zielarsko-medycznym? I jaki jest koszt?
Mój mąż wczoraj zarezerwował pobyt nad morzem w połowie marca, już się nie mogę doczekać:) Taka mała odskocznia od codzienności :)

@Spark jak się czujesz?

@Lanvin Jak sytuacja u Ciebie? Pamiętam że idziemy podobnie z cyklem.

Ja wczoraj też wieczór przy winku :p
Kochana, właśnie o Tobie myślałam :) u mnie też coraz bardziej spada (wykres wyżej), pomimo tego jednorazowego skoku, a temperatura była miarodajna, bo w piątek poszłam spać po 22 i o 7 wstałam zmierzyć tempke, więc nic nie zaburzylo... No chyba, że jak mój wrócił o 5 rano do domu to wstawałam znaleźć mu koszulkę do spania, bo nie potrafił sam :| może przez to ten skok.

relgx1hpw702se3x.png

Jedziemy do Świnoujścia :) Bardzo lubię to miasto. Jedziemy tam już czwarty raz. I za każdym razem był do wypad poza sezonem :)
Latem jeździmy do mniejszych miejscowości.
A Wy dziewczyny jeździcie na wakacje nad nasze morze? Może macie jakieś sprawdzone fajne miejsca?

W Swinoujsciu jeszcze nie byliśmy :) my co roku jeździmy nad morze. Moje ukochane miejsce to Darłówek :) ostatnio byliśmy w Dźwirzynie.

@89Katia Fabi straciła dziecko, ciężko było Jej się później pozbierać, a kiedy wróciła doo starań i kilka cykli nieudanych- zniknęła z forum...:(
@Agatusia1 dong przez neta, firmmy Swanson z przesyłką ok 30zł, inne nie wiem... w kapsułkach on jest.
Czuję się dobrze :)
Właśnie też się zastanawiam czy nie napisać, że nie będzie mnie jutro bo gorączka czy coś... jak mam siedzieć w tym wszystkim i znów młodą pół dnia na rękach bo chora i marudna to aż się boję...
@Lanvin jeszcze nie...chyba poczekamy na pismo z sądu najpierw...

W Swinoujsciu jeszcze nie byliśmy :) my co roku jeździmy nad morze. Moje ukochane miejsce to Darłówek :) ostatnio byliśmy w Dźwirzynie.

My kolejny rok jedziemy do Pobierowa jeździłam tam jak byłam mała i później też, jakoś tam najbardziej mi się podoba :) rok temu byliśmy w Pensjonacie Roksana :) fajne miejsce i naprawdę tanio jak na pełne wyżywienie i naprawdę smaczne :) we wtorki i czwartki są imprezy z muzyką na żywo, jedzenie jak na weselu, a codziennie kolacja w formie grilla. Pensjonat położony w lesie prawie na końcu miejscowości, więc na plaży nie ma takiego tłumu. Dzisiaj dzwonie rezerwować :) w tym roku jedziemy że znajomymi i ich córa, będzie miała wtedy 11 miesięcy :)

relgx1hpw702se3x.png

Dziewczyny jak to jest z tymi plemnikami jak maz ma goraczke, to prawda że śa słabsze?
Mój jest chory ale goraczki nie ma jutro 6 dc mielismy się starac od 6 dc mam nadzieje że da radę...

Lanvin to brzmi ekstra!!!!!! :) bardzo mi się podoba ;) my postanowiliśmy, ze jeśli do kwietnia nie zajdę w ciąże to polecimy rodzinnie na Wyspy Kanaryjskie, albo gdzieś indzie gdzie jest ciepło :)

Spark jejku to przykre z Fabi :( miałam nadzieje, ze jest już szczęśliwa mama ;(

Myśle, ze to dobry pomysł, aby jutro nie iść do pracy.

Nie mogę się już doczekać piątku :) wzięliśmy wolne, bo ja muszę jechać do Wrocławia na keratynowe prostowanie, mam dopiero na 15, ale pojedziemy z rana, może wskoczymy do Factory, a później na jakiś dobry obiad. Uznaliśmy, że tak rzadko mamy okazję wyjść gdzieś we dwoje, że musimy skorzystać z okazji i pójść do jakiejś dobrej restauracji :) a po prostowaniu pojedziemy do mojej przyjaciółki, wczoraj miała urodziny, więc trzeba je opić zwłaszcza, że tak rzadko mamy okazję się spotkać. Muszę w któryś dzień iść do jakiegoś jubilera, chce jej kupić jakieś kolczyki, chyba że coś innego znajdę :)

relgx1hpw702se3x.png

Lanvin to brzmi ekstra!!!!!! :) bardzo mi się podoba ;) my postanowiliśmy, ze jeśli do kwietnia nie zajdę w ciąże to polecimy rodzinnie na Wyspy Kanaryjskie, albo gdzieś indzie gdzie jest ciepło :)

Spark jejku to przykre z Fabi :( miałam nadzieje, ze jest już szczęśliwa mama ;(

Myśle, ze to dobry pomysł, aby jutro nie iść do pracy.

Też super :) my niestety zagranicę w tym roku znowu nie polecimy że względu na kredyt, w marcu bierzemy kolejny, tym razem na remont, poza tym nie wiem kiedy z remontem się uporamy. Pod koniec lipca jeśli będę w ciąży to nad morze jeszcze mogę jechać, zagranicę już na pewno nie.

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi plemnikami jak maz ma goraczke, to prawda że śa słabsze?
Mój jest chory ale goraczki nie ma jutro 6 dc mielismy się starac od 6 dc mam nadzieje że da radę...
Któraś pisała że są slabsze bo mieli wyniki nasienia robione właśnie po goraczce. Ze mało żywych było.. u mnie dopiero 3dc :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry