reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha powodzenia :*

Chciałabym wierzyć w to wszystko co piszecie ale nie umiem. Poprzednia ciąża była identyczna był tylko pęcherzyk nic więcej. Nienawidzę siebie nienawidzę !!! Za to ze jestem bublem ze nie umiem wspomóc zarodka. Nienawidzę !!!!
W tym wszystkim pocieszające jest to i to ogromnie mnie pociesza że mam synka do którego mogę się przytulic.
Nie myśl tak, jesteś wspaniała kobieta, która ma super synka i chce dać życie nowej istocie.

Ja właśnie wyszłam że szpitala. Zanbieg znioslam fatalnie. Wymiotowałam po znieczuleniu, boli mnie brzuch. Ostatnio tak nie było. Dali mi leki przeciw wymiotne i dostałam uczulenia na nie. Jakaś masakra:((. Dalej mam zawroty glowy i mdłości:((. M rano wyjeżdża do pracy, mam nadzieję że się polepszy.

reklama
Może to i lepiej, odpuscisz, przestaniesz myśleć i może wtedy się uda :-) ale fajnie, że masz takie podejście, myślicie o ewentualnej adopcji?

Czekamy na info w takim razie, nie załamuj sie, może gin coś jednak zobaczy :-) lekarze nie są nieomylni

Widzisz, super ze mąż zmienił podejście! Mam jednak nadzieję, że nie będziecie musieli działać kolejny raz i zobaczysz maleństwo na najbliższej wizycie [emoji8]

O, a w tabelce miałaś na dziś termin @, chyba się znowu coś poprzestawialo [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak pisałam do tabelki. Ogólnie cykle przed staraniami i ostatni cykl grudniowy, który odpuscilismy były po 29 dni a tu podałam + 2 dni, bo wrzesień, październik, listopad miałam zawirowania.

Nie myśl tak, jesteś wspaniała kobieta, która ma super synka i chce dać życie nowej istocie.

Ja właśnie wyszłam że szpitala. Zanbieg znioslam fatalnie. Wymiotowałam po znieczuleniu, boli mnie brzuch. Ostatnio tak nie było. Dali mi leki przeciw wymiotne i dostałam uczulenia na nie. Jakaś masakra:((. Dalej mam zawroty glowy i mdłości:((. M rano wyjeżdża do pracy, mam nadzieję że się polepszy.
Biedna :( odpoczywaj :*

Kochana, przykro mi [emoji20] jak się teraz czują??

Jeśli to jest problem, to ja sobie kupię na miejscu, tylko powiedz :-)

Ty zapisywalas się do gina? Bo nie pamiętam.

Moja kumpela ma córkę i syna, oboje skóra zdjęta z ojca, w ogóle nie są do niej podobni :p

Dzieci i tak na początku maja g niebieskie oczy [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zawsze:-) Moje urodziło się z brązowymi, bardzo ciemnymi i tak jest do dzisiaj :-)

Basia dziękuję :*

Docia tak ale to jest 4tc od zapłodnienia czyli 6 od ostatniej m. Zobaczymy jeszcze 3 dni. Ja chyba jajo zniósł ale wiecie co mąż mi powiedział ? Mój mąż który nie chciał 2 dziecka że jeśli tylko będę chciała zrobimy do 3 razy sztuka i on ma nadzieję że zobaczymy serduszko w piątek.

Nimiti, bardzo sie cieszę z maz tak zmienił nastawienie!! I wierze wciaz ze w piątek bedą tylko łzy radości!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

A jaką masz dietę? Ja szukam teraz czegoś dla siebie ale motywacji jakoś brak. Powinnam i brzuszek ćwiczyć, mąż atleta a ja jakaś rozlazla się czuję.

reklama
Duzo zdrówka życzę teraz wciąż sie slyszy o jakis paskuctwam a przedewszystkim grypie w wiadomosciach nawet podawali ze.ludzie choruja calymi rodzinami .... ja tez jestem.przeziebiona od tyg masakra jakas dziecko moje tez ma katar i kaszle....
Pisalas ze zmieniacie mieszkanko na nowe to moze wlasnie takim.waszym.prezentem.z tej okazji beda juz niebawem 2 kreseczki :-)
No niestety teraz taki sezon na chorowanie teraz wszyscy chorzy :( chcemy zmienić bo teraz mamy salon i mala sypialnie, wiec jakby pojawilo sie malenstwo nie bardzo by bylo miejsca wszystko pomieścić a w ciazy nie chciałabym się przeprowadzać no i liczę na to że niedługo się wszystko ułoży i doczekamy się ciąży

Do góry