reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Lux. Widzę, że należysz do rozsądnych mam, które nie histeryzują z dietą. Brawo!!! Jedyne na co bym uważała - chyba, że już próbowałaś- to sos czosnkowy, bo zapach i smak czosnku przenika do mleka i dziecko potem może nie chcieć cyca bo jest zbyt intensywny - ja się tak nacięłam przy synku... Córce pasowało ;)
nie jem czosnku, cebuli, cytrusow, fasoli, kalafiora, ale surowke zjem i nic malemu nie jest :) jem slodycze, pizze, smazone, ale gazowanego nie pije, ale niech no minie to pierwsze 100 dni to wydudnie szklanke pepsi :D

reklama
Ja również życze samych pozytywnych testów! :) Agatusia1 trzymaj się mocno, miejmy nadzieje, że to ostatania :) Ja dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy, więc jestem nieco zestresowana, ale dobrej myśli. I nie będę ukrywać, że czekam na czwartowy monitoring. Bardzo bym chciała, żeby w tym cyklu pojawiła się owulacja :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monitoring na nfz czy prywatnie? Ile Cię to kosztuje?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

My w niedzielę rozmawialiśmy o imionach dla dzieci, bo kiedyś dawno dawno temat był, a potem wspólnie go nie podejmowalismy. I tak się okazało, że większość imion, które podobają się mi, nie podobają się M. Na chwilę obecną stanęło na Zuzi dla dziewczynki i na Marcelu dla chłopca. To jedyne imiona, które wspólnie nam się podobają, choć Zuzia nie chciałam, bo wiele osób tak dzieci nazywa... Trzeba ten temat przedyskutować [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Zuzia[emoji175]u nas jedyna opcja dla dziewczynki to była Zuzia. I mamy taką kochaną Zuzkę[emoji6]co do chłopca był problem. Stanęło na Piotr ale to 7 lat temu. Teraz już nie bardzo mi się widzi...a córka chciałaby nazwać Hubert...choć w kółko gada o tym że to mają być...trojaczki[emoji33]

Kurczę, dlaczego tak musi być, że matki pracują całymi dniami i nie widzą jak rozwijają się ich dzieci :wściekła/y: to jest chory system :(
Aj bez przesady. Jak ktoś pracuje w szpitalu? Policjantki? Chciałyśmy równouprawnienia. Dzieci mają też ojca[emoji6]dlaczego to facet ma być nie obecny tylko? No tak to w życiu jest. U mnie wakacje i ferie rekompensują trochę te godziny pracy. A najważniejsze że ją lubię i płacą całkiem ok. Oczywiście jak na PL...to nie system. Zawsze można poszukać innej pracy albo bogatego męża[emoji6] przez pierwsze 2 lata pracowałam w szkole po 4 godziny. No cud miód. Ale się skończyło. Teraz w internacie i też jest fajnie. Ciężko i godziny pracy są jakie są...ale...umowa na czas nieokreślony,wakacje i ferie. Jak naprawdę potrzeba to mogę zamianę koleżeńską na dyżury zrobić. Więc nie narzekam[emoji6]

Uuuu....pochwalę się,były boboseksy rano. :) 12 dc.. przy moich nieregularnych cyklach wypadałoby powtórzyć jeszcze z 2,3 razy niedługo.
U nas na poranny numerek nie ma szans. M już o 5 wychodzi do pracy. Na wieczorny też bo ja wracam z pracy o 23...przez ostatnie 3 cykle czekał na mnie ale ile tak można?? Teraz mam ferie i jestem w domu. No ale 1tydz.w plecy bo@. Dopiero od soboty możemy...a owu środa/czwartek chyba że teraz się popier...jak mój ostatni cykl...

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] ale się dzisiaj wyspałam do 9 [emoji16] szkoda tylko że @ się mega rozkręciła eh.. ale jeszcze 3 dni i powinno być po [emoji3]
Piszecie o pracy.. ja pracuje od 7 do 15 i wolne weekendy także super ale syna zaprowadza do przedszkola i odbiera teściowa.. sama tak chciała bo mieszka tezy bloki dalej i nie pracuje, a ja musiałabym go budzić już o 5..
Bulbasek, Marc to za tydzień testujecie? [emoji16]
Lanvin, u nas już od lat jest wybrane imię dla córki- Paulina [emoji6] dla chłopca bedzie gorzej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry