nie jem czosnku, cebuli, cytrusow, fasoli, kalafiora, ale surowke zjem i nic malemu nie jest jem slodycze, pizze, smazone, ale gazowanego nie pije, ale niech no minie to pierwsze 100 dni to wydudnie szklanke pepsiHej Lux. Widzę, że należysz do rozsądnych mam, które nie histeryzują z dietą. Brawo!!! Jedyne na co bym uważała - chyba, że już próbowałaś- to sos czosnkowy, bo zapach i smak czosnku przenika do mleka i dziecko potem może nie chcieć cyca bo jest zbyt intensywny - ja się tak nacięłam przy synku... Córce pasowało
reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Monitoring na nfz czy prywatnie? Ile Cię to kosztuje?Ja również życze samych pozytywnych testów! Agatusia1 trzymaj się mocno, miejmy nadzieje, że to ostatania Ja dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy, więc jestem nieco zestresowana, ale dobrej myśli. I nie będę ukrywać, że czekam na czwartowy monitoring. Bardzo bym chciała, żeby w tym cyklu pojawiła się owulacja
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Agatusia1
Kurczę, dlaczego tak musi być, że matki pracują całymi dniami i nie widzą jak rozwijają się ich dzieci to jest chory systemNie narzekaj. Ja moją prowadzę o 8.30 a jak wracam z pracy o 23 już śpi[emoji20]
marc
Mnie suty bolą :-) a wczoraj miałam je tak gorące, ze hej :-) 8dc testy owu dalej pozytywne
Matko 8 dni po owu hehehe
Joaszka
Zuzia[emoji175]u nas jedyna opcja dla dziewczynki to była Zuzia. I mamy taką kochaną Zuzkę[emoji6]co do chłopca był problem. Stanęło na Piotr ale to 7 lat temu. Teraz już nie bardzo mi się widzi...a córka chciałaby nazwać Hubert...choć w kółko gada o tym że to mają być...trojaczki[emoji33]My w niedzielę rozmawialiśmy o imionach dla dzieci, bo kiedyś dawno dawno temat był, a potem wspólnie go nie podejmowalismy. I tak się okazało, że większość imion, które podobają się mi, nie podobają się M. Na chwilę obecną stanęło na Zuzi dla dziewczynki i na Marcelu dla chłopca. To jedyne imiona, które wspólnie nam się podobają, choć Zuzia nie chciałam, bo wiele osób tak dzieci nazywa... Trzeba ten temat przedyskutować [emoji14]
Joaszka
Aj bez przesady. Jak ktoś pracuje w szpitalu? Policjantki? Chciałyśmy równouprawnienia. Dzieci mają też ojca[emoji6]dlaczego to facet ma być nie obecny tylko? No tak to w życiu jest. U mnie wakacje i ferie rekompensują trochę te godziny pracy. A najważniejsze że ją lubię i płacą całkiem ok. Oczywiście jak na PL...to nie system. Zawsze można poszukać innej pracy albo bogatego męża[emoji6] przez pierwsze 2 lata pracowałam w szkole po 4 godziny. No cud miód. Ale się skończyło. Teraz w internacie i też jest fajnie. Ciężko i godziny pracy są jakie są...ale...umowa na czas nieokreślony,wakacje i ferie. Jak naprawdę potrzeba to mogę zamianę koleżeńską na dyżury zrobić. Więc nie narzekam[emoji6]Kurczę, dlaczego tak musi być, że matki pracują całymi dniami i nie widzą jak rozwijają się ich dzieci to jest chory system
Lanvin
I u notariusza podpisujecie? Nieźle :-)tak o wynajem, chcemy nadal tu mieszkac i znow przedluzamy
Joaszka
U nas na poranny numerek nie ma szans. M już o 5 wychodzi do pracy. Na wieczorny też bo ja wracam z pracy o 23...przez ostatnie 3 cykle czekał na mnie ale ile tak można?? Teraz mam ferie i jestem w domu. No ale 1tydz.w plecy bo@. Dopiero od soboty możemy...a owu środa/czwartek chyba że teraz się popier...jak mój ostatni cykl...Uuuu....pochwalę się,były boboseksy rano. 12 dc.. przy moich nieregularnych cyklach wypadałoby powtórzyć jeszcze z 2,3 razy niedługo.
reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] ale się dzisiaj wyspałam do 9 [emoji16] szkoda tylko że @ się mega rozkręciła eh.. ale jeszcze 3 dni i powinno być po [emoji3]
Piszecie o pracy.. ja pracuje od 7 do 15 i wolne weekendy także super ale syna zaprowadza do przedszkola i odbiera teściowa.. sama tak chciała bo mieszka tezy bloki dalej i nie pracuje, a ja musiałabym go budzić już o 5..
Bulbasek, Marc to za tydzień testujecie? [emoji16]
Lanvin, u nas już od lat jest wybrane imię dla córki- Paulina [emoji6] dla chłopca bedzie gorzej
Piszecie o pracy.. ja pracuje od 7 do 15 i wolne weekendy także super ale syna zaprowadza do przedszkola i odbiera teściowa.. sama tak chciała bo mieszka tezy bloki dalej i nie pracuje, a ja musiałabym go budzić już o 5..
Bulbasek, Marc to za tydzień testujecie? [emoji16]
Lanvin, u nas już od lat jest wybrane imię dla córki- Paulina [emoji6] dla chłopca bedzie gorzej