reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.

Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.

Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...

1484770500-aaaaaa.jpeg

I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem jak to jest...
Trzymaj się mocno, tule i ściskam.
Będzie dobrze, musi być, w końcu.
Przynajmniej taką mam nadzieję...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym okresem? Od zawsze zawsze mój okres to: żywo czerwona krew- doba skrzepow co jakiś czas- i znowu krew już do końca. Czy jest jakaś prawidłowa @? Jej wygląd?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.

Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.

Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...
Testy przed terminem @ są niezbyt dobre ale jak tak bardzo się chce to ciężko się powstrzymać :/
Bardzo dobrze ze się nie poddajesz bo w końcu na pewno się uda :*

1484770500-aaaaaa.jpeg

I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.

1484770500-aaaaaa.jpeg

Siwa trzymaj się! :*

A jeśli chodzi o żyłki na dekolcie. Jak zaczęliśmy się starać o dzidzia i lekarz kazał mi zrobić badania to właśnie po moich żyłkach na dekolcie stwierdził, że mogę mieć niedoczynność tarczycy. Co później potwierdziły badania. Ale mam nadzieje, ze u ciebie to objaw dwóch kreseczek :)
Wiesz co, ja się ma tarczyce nadam co roku od ponad 10 lat, miałam już usg robione i inne takie i nigdy nic nie wychodzi, moja babcia ma hashimoto, moja mama też, więc mi się pewnie też trafi, ale kiedy?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry