z wykresu wynika że już po owu szyjka twarda i wysoko, śluz lepki i mało goMam nadzieje chociaż ciągle sobie wmawiam ze czemu mialoby sie udac[emoji14]
Hmm to dobry znak że owu tuż tuż
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
hajmal ciemnieje. W mojej drugiej ciąży tez była taka blada 2 dni później ciemniejsza. Napisz jaki wynik bety masz jak ją dostaniesz.
Fabimama wiesz ja pewnie zrobiłabym już 5 testów taka nienormalna jestem. Ale bodajże queen wcześniej napisała albo nie queen nie pamiętam już że lepiej robić w dzień spodziewanej @ albo później. Posłucham tej rady i też będę czekała do 7.11 (chociaż będzie ciężko)
Fidzia brawo!!! to działajcie teraz ))
Fabimama wiesz ja pewnie zrobiłabym już 5 testów taka nienormalna jestem. Ale bodajże queen wcześniej napisała albo nie queen nie pamiętam już że lepiej robić w dzień spodziewanej @ albo później. Posłucham tej rady i też będę czekała do 7.11 (chociaż będzie ciężko)
Fidzia brawo!!! to działajcie teraz ))
Ooo no to teraz nic tylko czekac na efekty czyli najgorsze co moze bycz wykresu wynika że już po owu[emoji14]szyjka twarda i wysoko, śluz lepki i mało go
jest ciemniejszatanika czy te twoje kreski były tak jasne jak moja ?, cały czas wiem ze może sie nie udać ale jak poczytałam was coście napisały to .... w którym dniu cyklu kreska sie nie pojawią ile po terminie @ ?
Zrobiłam dziś rano bhcg najwcześniej wieczorem dowiem sie jaki wynik , a na pewno jutro.
wczoraj o 16 zrobiłam test bobo test
Zobacz załącznik 779921
i dziś rano
jeden z rosmmana a drugi jakiś inny nie pamiętam nazwy
Zobacz załącznik 779922
i zestawiłam obydwa testy ranne z rossmana ten na dole to wczorajszy
Zobacz załącznik 779923
wydaje mi sie że trochę mocniejszy choć szału nie ma
chyba jeszcze podziałam do tego 18 dc co może trudne bo mnie strasznie ten prawy bok boli , wczoraj chciałam sobie odpuścić ale mój mąz nie tak się staraOoo no to teraz nic tylko czekac na efekty czyli najgorsze co moze byc
no właśnie teraz będzie szukanie objawów hahah tak chciaabym się nie denerwować
dobrze ze mierze temp wtedy można cos wywnioskować czy testować czy nie
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja bym chyba nie wytrzymała i zatestowala [emoji1] ale ja niecierpliwa jestem jak nie wiem [emoji6]Hej kochane... u mnie 28dc.... i cisza... [emoji27] nie nastawiam się bo jajniki pobolewala jak na @.. choć w maju wszystkie widziały ze pisałam że napewno się nie udało ze male prawdopodobieństwo.... itp piersi bolą ..też ale prZy KF to norma u mnie... . Zastanawiam się czy zrobić tescior... jak dzieci pójdą do szkoły ... 0statnie 3 @ to 30 / 28/29
Też na Twoim miejscu gdybym tylko miała możliwość to bym sie starała tak dla pewności[emoji14]czasem też właśnie tak mnie boli że tylko w danych pozycjach jest ok[emoji14]walecznego masz mężczyzne mój za to walczy dzisiaj na uczelni[emoji14]obrona pracy magisterskiej także dodatkowo do mojej dolegliwości dochodzi stres bo czekam na informacjechyba jeszcze podziałam do tego 18 dc co może trudne bo mnie strasznie ten prawy bok boli , wczoraj chciałam sobie odpuścić ale mój mąz nie[emoji14]tak się stara
no właśnie teraz będzie szukanie objawów hahah tak chciaabym się nie denerwować
dobrze ze mierze temp wtedy można cos wywnioskować czy testować czy nie
Ja w tym cyklu obiecalam sobie nie szukać objawów ale jak ich nie szukać jak sie je czuje haha
Megan, kotek, tez gdy mam owu mnie bardzo boli przy stosunku. Jajeczko mi sie wypuściło dzisiaj nad ranem czułam to bardzo dobrze. Więc bobosex który był 2 dni temu musi wystarczyć, chyba że mojemu małżonkowi sie dzisiaj zechce (ale wątpię).
Ciekawa jestem która z nas jeszcze będzie lipcowa. Oby wszystkie
Ciekawa jestem która z nas jeszcze będzie lipcowa. Oby wszystkie
reklama
Ja też bym nie wytrzymała i zrobilabym teścior[emoji14]Hej kochane... u mnie 28dc.... i cisza... [emoji27] nie nastawiam się bo jajniki pobolewala jak na @.. choć w maju wszystkie widziały ze pisałam że napewno się nie udało ze male prawdopodobieństwo.... itp piersi bolą ..też ale prZy KF to norma u mnie... . Zastanawiam się czy zrobić tescior... jak dzieci pójdą do szkoły ... 0statnie 3 @ to 30 / 28/29