reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hajmal ciemnieje. W mojej drugiej ciąży tez była taka blada 2 dni później ciemniejsza. Napisz jaki wynik bety masz jak ją dostaniesz.

Fabimama wiesz ja pewnie zrobiłabym już 5 testów taka nienormalna jestem. Ale bodajże queen wcześniej napisała albo nie queen nie pamiętam już że lepiej robić w dzień spodziewanej @ albo później. Posłucham tej rady i też będę czekała do 7.11 (chociaż będzie ciężko)

Fidzia brawo!!! to działajcie teraz :)))

tanika czy te twoje kreski były tak jasne jak moja ?, cały czas wiem ze może sie nie udać ale jak poczytałam was coście napisały to .... w którym dniu cyklu kreska sie nie pojawią ile po terminie @ ?
Zrobiłam dziś rano bhcg najwcześniej wieczorem dowiem sie jaki wynik , a na pewno jutro.
wczoraj o 16 zrobiłam test bobo test
Zobacz załącznik 779921
i dziś rano
jeden z rosmmana a drugi jakiś inny nie pamiętam nazwy
Zobacz załącznik 779922
i zestawiłam obydwa testy ranne z rossmana ten na dole to wczorajszy
Zobacz załącznik 779923

wydaje mi sie że trochę mocniejszy choć szału nie ma
jest ciemniejsza :)

Ooo no to teraz nic tylko czekac na efekty :D czyli najgorsze co moze byc :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
chyba jeszcze podziałam do tego 18 dc co może trudne bo mnie strasznie ten prawy bok boli , wczoraj chciałam sobie odpuścić ale mój mąz nie :p tak się stara :)
no właśnie teraz będzie szukanie objawów hahah tak chciaabym się nie denerwować
dobrze ze mierze temp wtedy można cos wywnioskować czy testować czy nie :)

Hej kochane... u mnie 28dc.... i cisza... [emoji27] nie nastawiam się bo jajniki pobolewala jak na @.. choć w maju wszystkie widziały ze pisałam że napewno się nie udało ze male prawdopodobieństwo.... itp piersi bolą ..też ale prZy KF to norma u mnie... . Zastanawiam się czy zrobić tescior... jak dzieci pójdą do szkoły ... 0statnie 3 @ to 30 / 28/29
Ja bym chyba nie wytrzymała i zatestowala [emoji1] ale ja niecierpliwa jestem jak nie wiem [emoji6]

5djy3e3kpgua6zwe.png

chyba jeszcze podziałam do tego 18 dc co może trudne bo mnie strasznie ten prawy bok boli , wczoraj chciałam sobie odpuścić ale mój mąz nie[emoji14]tak się stara :)
no właśnie teraz będzie szukanie objawów hahah tak chciaabym się nie denerwować
dobrze ze mierze temp wtedy można cos wywnioskować czy testować czy nie :)
Też na Twoim miejscu gdybym tylko miała możliwość to bym sie starała tak dla pewności[emoji14]czasem też właśnie tak mnie boli że tylko w danych pozycjach jest ok[emoji14]walecznego masz mężczyzne:D mój za to walczy dzisiaj na uczelni[emoji14]obrona pracy magisterskiej także dodatkowo do mojej dolegliwości dochodzi stres bo czekam na informacje :D
Ja w tym cyklu obiecalam sobie nie szukać objawów ale jak ich nie szukać jak sie je czuje haha :D

Megan, kotek, tez gdy mam owu mnie bardzo boli przy stosunku. Jajeczko mi sie wypuściło dzisiaj nad ranem czułam to bardzo dobrze. Więc bobosex który był 2 dni temu musi wystarczyć, chyba że mojemu małżonkowi sie dzisiaj zechce (ale wątpię).
Ciekawa jestem która z nas jeszcze będzie lipcowa. Oby wszystkie :)

reklama
Hej kochane... u mnie 28dc.... i cisza... [emoji27] nie nastawiam się bo jajniki pobolewala jak na @.. choć w maju wszystkie widziały ze pisałam że napewno się nie udało ze male prawdopodobieństwo.... itp piersi bolą ..też ale prZy KF to norma u mnie... . Zastanawiam się czy zrobić tescior... jak dzieci pójdą do szkoły ... 0statnie 3 @ to 30 / 28/29
Ja też bym nie wytrzymała i zrobilabym teścior[emoji14]

Do góry