reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745
Napewno nie zniknie. Gratuluję.

Napewno nie zniknie. Gratuluję.
Ciche gratulacje :tak:

Moj to na przyklad ochote ma ciagle czym momentami doprowadza mnie do szalu, bo jak nie chce mu kolokwialnie mowiac "dac" to mi mowi ze sie naslucham kolezanek ktore sie kochaja raz w tyg i pozniej go ograniczam. A wczesniej tak wcale nie bylo. A w zasadzie sa tygodnie ze przytulamy sie codziennie a czasem po prostu ja nie mam ochoty czego Moj nie moze zrozumiec :wink:.Ja na przyklad mam tak ze przed okresem i tak w polowie cyklu mam tak ze jak sie kochamy to normalnie czuje jakby mi sie wszystko obnizylo i on mnie tam wtedy za bardzo dotyka... rozumiecie o co mi chodzi? tez tak macie?

reklama
Ciche gratulacje :tak:

Moj to na przyklad ochote ma ciagle czym momentami doprowadza mnie do szalu, bo jak nie chce mu kolokwialnie mowiac "dac" to mi mowi ze sie naslucham kolezanek ktore sie kochaja raz w tyg i pozniej go ograniczam. A wczesniej tak wcale nie bylo. A w zasadzie sa tygodnie ze przytulamy sie codziennie a czasem po prostu ja nie mam ochoty czego Moj nie moze zrozumiec :wink:.Ja na przyklad mam tak ze przed okresem i tak w polowie cyklu mam tak ze jak sie kochamy to normalnie czuje jakby mi sie wszystko obnizylo i on mnie tam wtedy za bardzo dotyka... rozumiecie o co mi chodzi? tez tak macie?
to ja tak miałam wczoraj, że jak za bardzo to aż mnie prawy bok brzucha bolał, tak jakby prawy jajnik i nawet często tak mam jak jest za głęboko ale właśnie tylko w drugiej części cyklu.

Do góry