Kupiłam go w aptece w de. 13€ zapłaciłam. Ale się opłacało.Gdzie dziewczyny kupujecie ten test clearblue?? Pierwsze widzę [emoji1] i jaka cena? A czułość?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Napewno nie zniknie. Gratuluję.mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
Jutro na bete idziesz tak ? Czekamy tu na dobre wieści[emoji14]Kupiłam go w aptece w de. 13€ zapłaciłam. Ale się opłacało.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jutro na betę. aż się boję. tak bardzo bym chciała aby teraz się udało i było wszystko dobrze.Jutro na bete idziesz tak ? Czekamy tu na dobre wieści[emoji14]
Wiem, że to bardzo trudne bo ja też bym sie strasznie bała ale postaraj sie myśleć pozytywnie my tu wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki kochana[emoji14]Tak jutro na betę. aż się boję. tak bardzo bym chciała aby teraz się udało i było wszystko dobrze.
Ciche gratulacjeNapewno nie zniknie. Gratuluję.
Moj to na przyklad ochote ma ciagle czym momentami doprowadza mnie do szalu, bo jak nie chce mu kolokwialnie mowiac "dac" to mi mowi ze sie naslucham kolezanek ktore sie kochaja raz w tyg i pozniej go ograniczam. A wczesniej tak wcale nie bylo. A w zasadzie sa tygodnie ze przytulamy sie codziennie a czasem po prostu ja nie mam ochoty czego Moj nie moze zrozumiec .Ja na przyklad mam tak ze przed okresem i tak w polowie cyklu mam tak ze jak sie kochamy to normalnie czuje jakby mi sie wszystko obnizylo i on mnie tam wtedy za bardzo dotyka... rozumiecie o co mi chodzi? tez tak macie?
reklama
to ja tak miałam wczoraj, że jak za bardzo to aż mnie prawy bok brzucha bolał, tak jakby prawy jajnik i nawet często tak mam jak jest za głęboko ale właśnie tylko w drugiej części cyklu.Ciche gratulacje
Moj to na przyklad ochote ma ciagle czym momentami doprowadza mnie do szalu, bo jak nie chce mu kolokwialnie mowiac "dac" to mi mowi ze sie naslucham kolezanek ktore sie kochaja raz w tyg i pozniej go ograniczam. A wczesniej tak wcale nie bylo. A w zasadzie sa tygodnie ze przytulamy sie codziennie a czasem po prostu ja nie mam ochoty czego Moj nie moze zrozumiec .Ja na przyklad mam tak ze przed okresem i tak w polowie cyklu mam tak ze jak sie kochamy to normalnie czuje jakby mi sie wszystko obnizylo i on mnie tam wtedy za bardzo dotyka... rozumiecie o co mi chodzi? tez tak macie?