reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oficjalne oświadczenie. OSZALAŁAM !! [emoji79][emoji79][emoji79]
Sprzątałam wszystkie testy zeby juz je wyrzucić no bo juz juz @ była to po co mi??
@@ dostałam 2dni po terminie i trwała 2 dni (bardziej brązowe plamienia niz żywa krew )
I jak wyrzucałam wszystko natknęłam sie na test ciążowy zrobiony 27dc (który jak mi sie wydawało biel vizira) a dzis widze druga kreskę [emoji23][emoji23][emoji23] chyba czas na mnie iść sie leczyć jak nic [emoji51][emoji23][emoji79]
1476872798-l0pa1h.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry!!!!
Siknęłam na test, 25dc i dupa. Jedna wredna krecha :) ale z jednej strony to fajnie bo moge szaleć na 40tce kolezanki, na która lecimy juz w poniedziałek :)
Dziewczyny gdzie robicie wykresy temperatur? Ja przy pierwszych staraniach robiłam na 28dni, ale moze jest cos nowego i lepszego?
Jak u was dzisiaj?

Widze ze jestesmy na podobnym etapie cyklu :D ja 26dc, cykl 30-32. Ale faktycznie dziewczyny mają racje, za wcześnie troche moze byc. Powtórz test dla pewnosci pojutrze, co bys sobie potem w brode nie pluła, wiadomo jak jest :D

Ahahahaha fuck, serio? :p mój się zawsze śmieje i mówi "znowu udajesz, że ćwiczysz"... :D

Mój sie na mnie patrzy jak na wariatke. Albo ze mnie ciśnie, że przeciez mogłam powiedziec ze na fitnessy chce chodzic. A tak tylko farbe ze ścian zdzieram :D :D :D

Witam, sloneczna piekna pogoda u mnie :) Wczoraj wieczorem po dlugiej rozmowie podjelismy decyzje ze zaczynamy starania o dzidziusia. Szczerze to balam sie zaczac wczoraj rozmowe ale Moj sam zagail, ze przemyslal wszystko i jest w pelni gotow na to by byc tata :D jak zapytalam czy sie nie boi ze nie podolamy finansowo to mi pow ze sie Kochamy a jak przyjdzie dziecko to sb odmowimy a dla Niego bd na wszystko :) i ze nie ma na co czekac bo bd ciagle zwlekac z ta decyzja. Od wczoraj wiec dzialamy bez zabezpieczen. Okres prawdopodbnie dostane jutro..... A tak po za tematem to wczoraj zjadlam troche winogron popoludniu a wieczorem myslalam ze sie przekrece, jakas porazka normalnie. NIGDY WIECEJ WINOGRON :no2:

Suuuuper wieści!!!!! Trzymam kciukasy, działajcie, działajcie! :D

Ja sie za to czuje tak tragicznie jak nigdy... Nie dość ze głowa boli ze oszalec mozna, to jeszcze wygladam jakbym nie spała z tydzien. Wory pod oczami na poł policzków prawie, wysypało mnie na czole jak w gimnazjum... :( Wczoraj to myslałam ze usne na siedziąco, co z tego ze prawie cały dzień spałam.... Niech ta @ przychodzi szybciej,albo dwie kreseczki, albo niech ta jesień sie w koncu ogarnie :D
Jeszcze dzisiaj tak mnie jajnik nasuwa:eek: A myślałam ze ból owulacyjny to tragedia.... Jak próbuje go "rozmasować" to aż skacze na łózku, tak kłuje skubany.... Miała tak któras z was przed @? Bo generalnie pobolewa mnie od owulacji, ale dzisiaj to juz przesada...

U mnie słoneczna pogoda własnie sie skonczyła, chmurska opanowały niebo :( Och jak bardzo chciałabym znów lato, jakos tak strasznie umkneło mi w tym roku, nawet sie nim nie nacieszyłam :(

Miłego dnia dziewczyny!!! :)

Sprzątałam wszystkie testy zeby juz je wyrzucić no bo juz juz @ była to po co mi??
@@ dostałam 2dni po terminie i trwała 2 dni (bardziej brązowe plamienia niz żywa krew )
I jak wyrzucałam wszystko natknęłam sie na test ciążowy zrobiony 27dc (który jak mi sie wydawało biel vizira) a dzis widze druga kreskę [emoji23][emoji23][emoji23] chyba czas na mnie iść sie leczyć jak nic [emoji51][emoji23][emoji79]
1476872798-l0pa1h.jpeg

Łoooo!!!! Krecha jak nic!!! :D :D :D A kiedy go robiłas? Wiadomo ze niby nie powinno sie brac pod uwage takich wynikow, ale mało to razy sie tak zdarzało... :D
Rób drugi test! Jak to TA krecha, to teraz powinna wyjśc szybciej.

Trzymam &&&&&&& i daj znać jak sie rozwineła sytuacja :)

Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się,bo mnie jakieś przeziębienie dopadło i wczoraj dosłownie cały dzień przeleżałam w łóżku o herbacie z cytryną i Aspirin C. :no::no: Na szczęście dzisiaj już o niebo lepiej. Pogoda u nas tragiczna, nic mi się nie chce,najchętniej położyłabym się spać.:dry:
Ale za to, oczywiście teoretycznie, dzisiaj mam owulkęęęęę !!! Już zapowiedziałam P. przez telefon,że dzisiaj mu nie popuszczę i mam gdzieś czy będzie zmęczony,czy nie. Zresztą pogoda taka,że może wróci z pracy wcześniej. Zrobię mu coś dobrego na obiad,tylko nie wiem co...mam cycki z kurczaka,ale nie mam pomysłu co z nimi. A i tak muszę wyjść do sklepu po ziemniaki, już mnie trzepie jak sobie pomyślę o wychodzeniu dzisiaj z domu...:angry: Może cycki w jakimś sosie pieczarkowym? Kupię jeszcze po jednym Desperados na wieczór, tak do sączenia sobie iiii... wtedy napadnę P.!!! :-D:-D:-D Taki mam z grubsza plan.
Ale na razie siedzę w szlafroku, piję zimną już herbatę i wyglądam jak Peggy Bundy...:dry:
To do dzieła,a propo ja też tak wyglądam do południa

Widze ze jestesmy na podobnym etapie cyklu :D ja 26dc, cykl 30-32. Ale faktycznie dziewczyny mają racje, za wcześnie troche moze byc. Powtórz test dla pewnosci pojutrze, co bys sobie potem w brode nie pluła, wiadomo jak jest :D

Mój sie na mnie patrzy jak na wariatke. Albo ze mnie ciśnie, że przeciez mogłam powiedziec ze na fitnessy chce chodzic. A tak tylko farbe ze ścian zdzieram :D :D :D

Suuuuper wieści!!!!! Trzymam kciukasy, działajcie, działajcie! :D

Ja sie za to czuje tak tragicznie jak nigdy... Nie dość ze głowa boli ze oszalec mozna, to jeszcze wygladam jakbym nie spała z tydzien. Wory pod oczami na poł policzków prawie, wysypało mnie na czole jak w gimnazjum... :( Wczoraj to myslałam ze usne na siedziąco, co z tego ze prawie cały dzień spałam.... Niech ta @ przychodzi szybciej,albo dwie kreseczki, albo niech ta jesień sie w koncu ogarnie :D
Jeszcze dzisiaj tak mnie jajnik nasuwa:eek: A myślałam ze ból owulacyjny to tragedia.... Jak próbuje go "rozmasować" to aż skacze na łózku, tak kłuje skubany.... Miała tak któras z was przed @? Bo generalnie pobolewa mnie od owulacji, ale dzisiaj to juz przesada...

U mnie słoneczna pogoda własnie sie skonczyła, chmurska opanowały niebo :( Och jak bardzo chciałabym znów lato, jakos tak strasznie umkneło mi w tym roku, nawet sie nim nie nacieszyłam :(

Miłego dnia dziewczyny!!! :)
A moze cos innego bd a nie @? Oby tylko tak bylo :tak:

1476872798-l0pa1h.jpeg

Oo matko rób teścior:D od mojego kuzyna narzeczona dowiedziala sie u ginekologa ze jest w 3 miesiacu ciazy[emoji14]powiedziala mi ze myślała ze ma okres bo zawsze miala skąpe miesiączki ale gin uswiadomil ja ze to tylko było plamienie[emoji14]ona w szoku bo brala tablekti anty:p także takie rzeczy sie dzieją[emoji14]mało kiedy ale jednak :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry