reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem, czytam Twoje wpisy, współczuję. Ja też nie tracę nadziei, ale jest to smutne, że się nie udaję, zwłaszcza jeżeli jestem zdrowa, mam zrobione wszystkie badania. Ehh... Co poradzic.

No pewnie ze jest to smutne i frustrujace zwłaszcza jesli wszyscy dookoła zachodzą w ciąże od tak - i to w większości nie planowana. Albo gdy każdy dopytuje kiedy zdecydujemy sie na dziecko bo juz 2lata po ślubie a młodsi to my sie nie stajemy. Ale niestety takie zycie.
Właśnie dzis w rozmowie z koleżanka ktora tez sie stara tak długo jak my, stwierdziliśmy ze Bóg wiedział na kogo zsyła ta próbę bo obie jesteśmy silne i nasze małżeństwa tez- wiec wiadomo ze przetrwamy ten czas. I tak trzeba myśleć. Jak pisałam wcześniej to moj ostatni cykl naturalnych starań. Pozniej to ja sie zabieram za planowanie wakacji i zmianę pracy. Oraz czekanie na ivf. I na tym sie skupiam ;-) chociaż nie powiem bo serce płacze gdy widze kobiety w ciąży albo malutkie dzidzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie poddawaj się :* byłam w sobotę na usg piersi i spotkałam znajoma pielęgniarkę. Rozplakala się. Powiedziała, ze jej córka umiera. Dziewczyna 28 lat. 4-letnie bliźniaki... Życie jest takie kruche... Trzeba walczyć do końca o wszystko. Ona jeszcze wierzy.

I to jest dopiero tragedia ...[emoji22][emoji22]

No pewnie ze jest to smutne i frustrujace zwłaszcza jesli wszyscy dookoła zachodzą w ciąże od tak - i to w większości nie planowana. Albo gdy każdy dopytuje kiedy zdecydujemy sie na dziecko bo juz 2lata po ślubie a młodsi to my sie nie stajemy. Ale niestety takie zycie.
Właśnie dzis w rozmowie z koleżanka ktora tez sie stara tak długo jak my, stwierdziliśmy ze Bóg wiedział na kogo zsyła ta próbę bo obie jesteśmy silne i nasze małżeństwa tez- wiec wiadomo ze przetrwamy ten czas. I tak trzeba myśleć. Jak pisałam wcześniej to moj ostatni cykl naturalnych starań. Pozniej to ja sie zabieram za planowanie wakacji i zmianę pracy. Oraz czekanie na ivf. I na tym sie skupiam ;-) chociaż nie powiem bo serce płacze gdy widze kobiety w ciąży albo malutkie dzidzie.

Podobno spotykają nas w życiu tylko takie rZeczy, które jesteśmy w stanie udźwignąć. Ale wierzę też, ze do dobrych ludzi dobro powraca i musi się udać :*

Dziękuję za miłe przywitanie :)
Megan22 fajnie, że mamy ten sam dzień cyklu. A ile trwa Twój cykl? Zapoznawałam się z tabelą, ale ciężko wszystkich zapamiętać! :happy:
Dziewczyny, dlatego trzeba się cieszyć tym co mamy. Nie narzekać, nie dąsać się.. Wiem, że nie zawsze można, ale starać się trzeba! :)

Alexandra nie martw się to nie musi znaczyć najgorsze.

Mikaduchna Bertha też bym tak myślała ale miałam naprawdę 2 dni obfitego okresu. Metformina sprawia mi pewnie takie niedogodności.
Ja naprawdę ten cykl mam raczej ostatni przynajmniej do maja 2017 się wstrzymuje. Obiecałam mężowi tylko 2 razy i koniec (on nie chce drugiego dziecka ). Zresztą mąż średnio współpracuje ze mną w tym temacie.
W takim razie Kochana trzymam kciuki aby Ci się udało w tym cyklu! Tulę mocno.:)

reklama
Dziękuję za miłe przywitanie :)
Megan22 fajnie, że mamy ten sam dzień cyklu. A ile trwa Twój cykl? Zapoznawałam się z tabelą, ale ciężko wszystkich zapamiętać! :happy:
Dziewczyny, dlatego trzeba się cieszyć tym co mamy. Nie narzekać, nie dąsać się.. Wiem, że nie zawsze można, ale starać się trzeba! :)
29 dni[emoji14]termin @2.11 :D chociaż ostatni cykl był pomieszany to ten wedlug testów owu zapowiada sie w koncu normalnie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry