reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
BERTHA
Jestem jestem, teraz po prostu tyle sie działo a i źle sie czułam, ze nie myslalam o pisaniu na forum..
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi :p
Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
Siedzę w domu i nic tylko gotuje i robie swiezo wyciskane soczki :D :-)

pozdrawiam !!!!!!

Uhh jak dobrze, że w końcu masz spokój i nie musisz wysłuchiwać tych bredni... daj znać po wizycie !;)

Megan
ja sobie na starania zakupiłam pończochy, porostu dramat mąż nawet bardzo uwagi nie zwrócił, kasa poszła na marne a ja mam w domu kolejny gadżet, bo nie lubię w ponczochach chodzić
:(( ehh Ci faceci , moze podpytaj co by go kręciło i za jakis czas spraw niespodzianke ? Niestety najczęściej to my kobiety musimy sie wszystkim zająć .. Tez za bardzo nie lubie ponczoch ale moj K je uwielbia:p z reszta mu chyba wszystko sie podoba co w koronce,kabaretce i sexy ;p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

też o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne
Najlepiej kupić te takie samonośne[emoji14]
Ja takie mam z koronką u gory a cale sa w kabaretke , albo zwykle gladkie czarne jak rajstopy[emoji14]
Może twojego faceta podkręci jakaś nowa sexy koronkowa koszula a do tego mozna założyc takie ponczochy:p

BERTHA
Jestem jestem, teraz po prostu tyle sie działo a i źle sie czułam, ze nie myslalam o pisaniu na forum..
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi[emoji14]Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)

pozdrawiam !!!!!!
Powodzenia u lekarza i super że masz w końcu spokój z bratem :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

to sa niby samonośne pończochy ale chyba fakt dokupię ten pas bo w dotyku sa miłe i ciepłe, chyba kupiłam za duże bo mogę je pod pośladki podciągnąć i jeszcze sie rozciągają. Jakiś nie wypał. Ja wiem co mojego kreci ale staram sie mu dawkować bo by mi żyć nie dał

to sa niby samonośne pończochy ale chyba fakt dokupię ten pas bo w dotyku sa miłe i ciepłe, chyba kupiłam za duże bo mogę je pod pośladki podciągnąć i jeszcze sie rozciągają. Jakiś nie wypał. Ja wiem co mojego kreci ale staram sie mu dawkować bo by mi żyć nie dał
To moze faktycznie za duże[emoji14]mój sam sie upomina :D także pare razy udaje mi sie go zaskoczyć po wyjsciu z łazienki a tak to on proponuje żebym coś włożyla:p

BERTHA
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi[emoji14]Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)

pozdrawiam !!!!!!
Super że już masz spokój ! :) pamiętam ile cię to nerwów i stresów kosztowało..:( daj koniecznie znać jak tam po wizycie :)

reklama
Do góry