reklama
Emsi*
Fanka BB :)
To trzymam &&&& dalej [emoji6] Mam nadzieję, że jednak bladzioch się pojawi ... a później to już tylko formalność [emoji12]W piątek planowo powinna być.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
BERTHA
Jestem jestem, teraz po prostu tyle sie działo a i źle sie czułam, ze nie myslalam o pisaniu na forum..
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi
Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
Siedzę w domu i nic tylko gotuje i robie swiezo wyciskane soczki :-)
pozdrawiam !!!!!!
Uhh jak dobrze, że w końcu masz spokój i nie musisz wysłuchiwać tych bredni... daj znać po wizycie !
( ehh Ci faceci , moze podpytaj co by go kręciło i za jakis czas spraw niespodzianke ? Niestety najczęściej to my kobiety musimy sie wszystkim zająć .. Tez za bardzo nie lubie ponczoch ale moj K je uwielbia z reszta mu chyba wszystko sie podoba co w koronce,kabaretce i sexy ;pMegan
ja sobie na starania zakupiłam pończochy, porostu dramat mąż nawet bardzo uwagi nie zwrócił, kasa poszła na marne a ja mam w domu kolejny gadżet, bo nie lubię w ponczochach chodzić
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej kupić te takie samonośne[emoji14]też o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne
Ja takie mam z koronką u gory a cale sa w kabaretke , albo zwykle gladkie czarne jak rajstopy[emoji14]
Może twojego faceta podkręci jakaś nowa sexy koronkowa koszula a do tego mozna założyc takie ponczochy
Aleksandrax
Powodzenia u lekarza i super że masz w końcu spokój z bratemBERTHA
Jestem jestem, teraz po prostu tyle sie działo a i źle sie czułam, ze nie myslalam o pisaniu na forum..
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi[emoji14]Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
pozdrawiam !!!!!!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
to sa niby samonośne pończochy ale chyba fakt dokupię ten pas bo w dotyku sa miłe i ciepłe, chyba kupiłam za duże bo mogę je pod pośladki podciągnąć i jeszcze sie rozciągają. Jakiś nie wypał. Ja wiem co mojego kreci ale staram sie mu dawkować bo by mi żyć nie dał
To moze faktycznie za duże[emoji14]mój sam sie upomina także pare razy udaje mi sie go zaskoczyć po wyjsciu z łazienki a tak to on proponuje żebym coś włożylato sa niby samonośne pończochy ale chyba fakt dokupię ten pas bo w dotyku sa miłe i ciepłe, chyba kupiłam za duże bo mogę je pod pośladki podciągnąć i jeszcze sie rozciągają. Jakiś nie wypał. Ja wiem co mojego kreci ale staram sie mu dawkować bo by mi żyć nie dał
Super że już masz spokój ! pamiętam ile cię to nerwów i stresów kosztowało.. daj koniecznie znać jak tam po wizycieBERTHA
Jestem juz wyszykowana do lekarza i tylko czekam zeby wyjsc, ale jakos tak srednio mam ochote dziisaj sie rozkraczać przed obcym facetem phi[emoji14]Co do brata to wyjechał 2 tygodnie temu za granice i mam spokój święty do (bodajże) świąt, a do tego czasu juz bede mieszkala na swoim :-)
pozdrawiam !!!!!!
reklama
Tak, bo progesteron w ciąży wzrasta i dlatego owulacyjne wychodzą pozytywnie, chociaż oczywiście nie zawsze się to zgadza i tak wychodzi. Ale nie tylko hcg jest normą ciąży. A jaki powinien być progesteron w poszczególnych tygodniach ciąży znajdziecie na Wikipedii.Ania czy coś zle napisałam ?