reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

queen_b niekoniecznie. Mnie podbrzusze bolało jak na okres też tak jak u ciebie a okazało się że byłam w ciązy z synem a jak ci piersi do tego doszły to może być coś na rzeczy.

Emsi ja coś czuje że ty ja queen_b zawitamy do czerwcówek, chociaż powinnam nie być taka optymistyczna to nie umiem jakoś inaczej.
Bertha przepraszam pomyliłam ciebie z Megan.
Megan ty z Katowic dobrze pamiętam bo mnie sie już wszystko kołuje :p
Tak :D z Katowic jestem[emoji14]
Megan, no niestety nie czekają bo juz 3 raz nic z tego nie wyszło.. Syna udało nam się stworzyć za 1 razem ale wiem na 100% ze to był dzień owulacji.. A teraz drugi dzień @ i znowu od początku.. To będziemy w podobnym terminie testować [emoji6]

queen_b ból podbrzusza to tez objaw ciazy także trzymam kciuki [emoji6]
Czyli mamy podobny problem[emoji14]Ja sobie kupie lepsze testy owu na ten cykl i bede rowniez siebie sluchać[emoji14]a ilu dniowe masz cykle ? U mnie jesli ten bedzie taki jak zwykle to termin @2.10[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam termin @ dzisiaj i temp z 37,07, zeszla do 36,94. wiec niewiele, ale dopiero w dzien @. Takze to taka informacja, ze czasem temp nie spada przed @, a ciazy i tak nie ma.
Mysle ze @ bedzie wieczorem/popoludniu, bo wieczorem mialam owu 14 dni temu, wiec pewnie przyjdzie jak w zegarku ;) chyba ze branie duphastonu ja troche opozni...

Megan, cykle mam 28 dniowe. Kolejna @ przypada na 31.10.. Jesteś z Katowic? Ja z Bytomia to blisko [emoji6] testów owulacyjnych jeszcze nie próbowałam.. Od tamtego cyklu mierze tylko temperaturę..

Lui, eh.. Współczuje.. Ja miałam podobnie.. W niedziele temperatura z 36,9 na 36, 6, wczoraj rano zrobiłam test- negatywny, a popołudniu przyszła @ [emoji45]

U mnie takie coś.

Załączniki

• Screenshot_20161004-124605.png
    Screenshot_20161004-124605.png
    124,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Mnie właśnie rano podbrzusze bolało i myślałam że dostanę. Póki co dalej nie przyszła. Według wykresu niby dopiero na sobotę mam termin małpy i też dziwnie bo myślałam że owu miałam dużo wcześniej.

Do góry