reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a ja jestem zła na mojego mężą...
w teoretycznie najbardziej płodne dni nic nie było raptem w 13 i 14 dniu cyklu.
od pt do dziś nie nie było, bo mieliśmy gości na weekend i oczywiście sobie popijali, wiec nie miał ochoty i od razu zasypiał, no myślałam że szlak mnie trafi dziś 17 dc wiec ten cykl spisuje na straty
cykle 27-29 dni

reklama
Hej, mnie też dopadło przeziębienie, męczy mnie katar, ból gardła i ucha :(
Tak Was podczytuje z testowaniem na testach owulacyjnych i tez chyba zacznę testować :) powiedzcie mi tylko kiedy powinnam zacząć? Dziś mam 23dc, w 17dc miałam owulacje.(cykle mam 31dniowe).
Dziewczyny musimy wierzyć! Na pewno każda z nas ujrzy w swoim czasie upragnione dwie kreseczki, tylko żeby ten czas jak najszybciej nastał :)
Trzymam kciuki za testujące w tym tygodniu!

Witam się z rana.
Dziewczyny nie tracimy nadzieji póki nie ma @.

U mnie przeziębienie już ustępuje, tylko katar został, ale pojawił się dziwny objaw nie wiem czy któraś może kiedyś miała coś takiego bo dla mnie to pierwszy raz. Otóż od wczoraj czuję zapach wymiocon od czasu do czasu, najbardziej w łazience, nikt nie wymiotowal ani nikt inny go nie czuje :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

od pt do dziś nie nie było, bo mieliśmy gości na weekend i oczywiście sobie popijali, wiec nie miał ochoty i od razu zasypiał, no myślałam że szlak mnie trafi dziś 17 dc wiec ten cykl spisuje na straty
cykle 27-29 dni
Rozumiem cie w 100% , nam jesli teraz sie nie udało to powiem K ze to jego wina ( wiem , nie powinnam tak mowic ) ale u nas ostatni raz bylo 17dc a ja mialam przeczucia ze owulacja bedzie pozniej niz zwykle ..no i w 18dc powiedzial ze jest zmeczony no to spoko , ale 19 dc mial jakiegos dziwnego focha to sie wkurzylam i powiedzialam ze ja sie prosic nie bede . No i wychodzi na to ze prawdopodobnie dobre mialam przeczucia[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana.
Dziewczyny nie tracimy nadzieji póki nie ma @.

U mnie przeziębienie już ustępuje, tylko katar został, ale pojawił się dziwny objaw nie wiem czy któraś może kiedyś miała coś takiego bo dla mnie to pierwszy raz. Otóż od wczoraj czuję zapach wymiocon od czasu do czasu, najbardziej w łazience, nikt nie wymiotowal ani nikt inny go nie czuje :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w jednej ciąży czułam kocie siki. Oczywiście nie mieliśmy kota.

cykle 27-29 dni
nie trac nadziei, pamietasz jak u mnie bylo? tylko dwa razy i zobacz :D

Rozumiem cie w 100% , nam jesli teraz sie nie udało to powiem K ze to jego wina ( wiem , nie powinnam tak mowic ) ale u nas ostatni raz bylo 17dc a ja mialam przeczucia ze owulacja bedzie pozniej niz zwykle ..no i w 18dc powiedzial ze jest zmeczony no to spoko , ale 19 dc mial jakiegos dziwnego focha to sie wkurzylam i powiedzialam ze ja sie prosic nie bede . No i wychodzi na to ze prawdopodobnie dobre mialam przeczucia[emoji14]

dokładnie to samo mu powiedziałam, że się nie będę prosić...a on na to ze to ma być spontan,
jak to będzie spontan to seks będzie z 3 razy w miesiącu, wkurza mnie to.
inna sprawa to to ze mieszkamy z meża bratem jego zona i dzieckiem, i mój mąz się stresuje,
już nie mogę się doczekać kiedy się wyprowadza, miało być że do końca roku ale słabo to widzę,
jeżeli by ich nie było sprawa byłaby prostsza bo by można było zawsze i wszędzie
teraz jest tak ze w dzień jest seks jak gdzieś pojada (tzn w gre wchodzi sobota-niedziela) a inaczej tylko po 22 gdzie ja jestem już zmęczona ewentualnie rano ale rano to ja jestem nie do życia....
dziś mąz ma urodziny złożyłam już dziś zyczenia, dzis niby mam owulacje wiec podziałamy ale prosić się nie będę

dokładnie to samo mu powiedziałam, że się nie będę prosić...a on na to ze to ma być spontan,
jak to będzie spontan to seks będzie z 3 razy w miesiącu, wkurza mnie to.
inna sprawa to to ze mieszkamy z meża bratem jego zona i dzieckiem, i mój mąz się stresuje,
już nie mogę się doczekać kiedy się wyprowadza, miało być że do końca roku ale słabo to widzę,
jeżeli by ich nie było sprawa byłaby prostsza bo by można było zawsze i wszędzie
teraz jest tak ze w dzień jest seks jak gdzieś pojada (tzn w gre wchodzi sobota-niedziela) a inaczej tylko po 22 gdzie ja jestem już zmęczona ewentualnie rano ale rano to ja jestem nie do życia....
dziś mąz ma urodziny złożyłam już dziś zyczenia, dzis niby mam owulacje wiec podziałamy ale prosić się nie będę
Jeszcze my kobiety czujemy ze to moze byc juz teraz dzisiaj i potem jak sie nie zadziała to ta mysl ze przegapilismy moment a mozna bylo sie chociaz postarac , doprowadza do szalu :/ facet tego nie zrozumie . A potem wielkie zdziwienie ze na tescie jedna kreska .. Wiec jesli u mnie spozniona @ zawita to powiem czemu zawitała i przypomne tamtą noc . U nas bylo podobnie , tyle ze mieszkalismy oddzielnie i moglismy sobie na przytulanki pozwolic gdy pokój byl wolny .. Zapewnial ze jak zamieszkamy razem to bedziemy działac non stop .. No ale jak widać rzeczywistosc jest inna :/ Nic , trzymam kciuki zebyscie dzisiaj działali i zeby byly to owocne działania[emoji14]

reklama
Do góry