reklama
Spark
Fanka BB :)
Haha ahh to pmsMegan post: 14396789 pisze:U mnie tez sie smieją ze mam napięcie przedmiesiączkowe przez caly miesiac mój K z pracy wraca o 16 , ale o 17 przy kompie znowu bedzie pracowac przez 1.45h godz ( czas trwania meczu pilki noznej ) wiec teraz wpadlam do rodziców na rosołek po tym meczu jak go zrobi, jedziemy do jyska a tak to sie obijam takze takie plany na dzis
Spark no to mam nadzieje że ten następny cykl bedzie nasz [emoji123]zawsze marzyło mi sie urodzic na lato,takze ktoś na górze może chciał spelnic moje zyczenie haha co prawda okres sie spóźnia i narazie nie czuje sie jak co miesiąc przed, ale nie robie sobie nadziei i testu też dziś nie robiłam[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana masz jeszcz nadzieje!!!
Ja za to chcę wyjść przed przyjściem T. Do domu, nie chce mi sie z Nim dzisiaj rozmawiać...
Wiem wiem ja układam plan dla ciebie na przyszły cyklMajka na ciążowe co najmniej miesiąc muszę poczekać, dzisiaj dostałam @
Emsi a może to co innego, po prpstu gorsze dni
Troche ją straciłam i wolałabym żeby @ już przyszła do mnie[emoji14]znam to ..mnie jak ostatnio K wkurzył to wróciłam z pracy dużo pozniej niz mialam wrocic tylko żeby z nim nie gadac[emoji14]Haha ahh to pms[emoji14]
Kochana masz jeszcz nadzieje!!!
Ja za to chcę wyjść przed przyjściem T. Do domu, nie chce mi sie z Nim dzisiaj rozmawiać...
Emsi*
Gorsze dni to będzie miał mój M jak mnie nie przeprosi za swoje wczorajsze posiedziny z sąsiadem [emoji12]Majka na ciążowe co najmniej miesiąc muszę poczekać, dzisiaj dostałam @
Emsi a może to co innego, po prpstu gorsze dni
A miałam dziś tyle planów ... miały być gokarty na dzień chłopaka itp ... trudno jego wybór. Ja tylko nie mam się gdzie ulotnic i się mijamy cały dzień bez słowa :-/
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis poza cudownym snem, kręciłam sie w nocy, budzialam ... i ciagle do WC latałam. :-( i podbrzusze bolało jak w dzien @@@@ poza tym obiadek u rodziny mojego M. Piękna pogoda dzis w uk wiec pozniej spacerowo z M i naszym labradorkiem ;-) niedługo zrobię test owu zobaczymy co tam Bedzie. Spark moze lipiec bedzie szczęśliwy !! Najlepsze dzieci rodzą sie w lipcu (Hahah np ja [emoji51][emoji23][emoji23])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo moj K mówi bo on tez z lipca u mnie jeszcze mama z lipca , ciocia , wujek ,kuzynka , chrzesniaczka i kuzn także jakby jeszcze nasze dzidzi miałoby byc z lipca to zbankrutujemy hahahaJa dzis poza cudownym snem, kręciłam sie w nocy, budzialam ... i ciagle do WC latałam. :-( i podbrzusze bolało jak w dzien @@@@ poza tym obiadek u rodziny mojego M. Piękna pogoda dzis w uk wiec pozniej spacerowo z M i naszym labradorkiem ;-) niedługo zrobię test owu zobaczymy co tam Bedzie. Spark moze lipiec bedzie szczęśliwy !! Najlepsze dzieci rodzą sie w lipcu (Hahah np ja [emoji51][emoji23][emoji23])
Spark
Haha no ja tez wsciekla, zaraz wychodze... też nie bardzo mam gdzie, wiec zrobie sobie spacerGorsze dni to będzie miał mój M jak mnie nie przeprosi za swoje wczorajsze posiedziny z sąsiadem [emoji12]
A miałam dziś tyle planów ... miały być gokarty na dzień chłopaka itp ... trudno jego wybór. Ja tylko nie mam się gdzie ulotnic i się mijamy cały dzień bez słowa :-/
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobimy moze kiedys jakies spotkanie wkurzonych bab na swoich facetów hahahHaha no ja tez wsciekla, zaraz wychodze... też nie bardzo mam gdzie, wiec zrobie sobie spacer
reklama