reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Majka na ciążowe co najmniej miesiąc muszę poczekać, dzisiaj dostałam @:)
Emsi a może to co innego, po prpstu gorsze dni :D

reklama
Megan post: 14396789 pisze:
U mnie tez sie smieją ze mam napięcie przedmiesiączkowe przez caly miesiac :D mój K z pracy wraca o 16 , ale o 17 przy kompie znowu bedzie pracowac przez 1.45h godz ( czas trwania meczu pilki noznej ) wiec teraz wpadlam do rodziców na rosołek:D po tym meczu jak go zrobi, jedziemy do jyska a tak to sie obijam:D takze takie plany na dzis :D
Spark no to mam nadzieje że ten następny cykl bedzie nasz [emoji123]zawsze marzyło mi sie urodzic na lato,takze ktoś na górze może chciał spelnic moje zyczenie haha co prawda okres sie spóźnia i narazie nie czuje sie jak co miesiąc przed, ale nie robie sobie nadziei i testu też dziś nie robiłam[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ahh to pms :p
Kochana masz jeszcz nadzieje!!! :D
Ja za to chcę wyjść przed przyjściem T. Do domu, nie chce mi sie z Nim dzisiaj rozmawiać...

Haha ahh to pms[emoji14]
Kochana masz jeszcz nadzieje!!! :D
Ja za to chcę wyjść przed przyjściem T. Do domu, nie chce mi sie z Nim dzisiaj rozmawiać...
Troche ją straciłam i wolałabym żeby @ już przyszła do mnie[emoji14]znam to ..mnie jak ostatnio K wkurzył to wróciłam z pracy dużo pozniej niz mialam wrocic tylko żeby z nim nie gadac[emoji14]

Majka na ciążowe co najmniej miesiąc muszę poczekać, dzisiaj dostałam @:)
Emsi a może to co innego, po prpstu gorsze dni :D
Gorsze dni to będzie miał mój M jak mnie nie przeprosi za swoje wczorajsze posiedziny z sąsiadem [emoji12]
A miałam dziś tyle planów ... miały być gokarty na dzień chłopaka itp ... trudno jego wybór. Ja tylko nie mam się gdzie ulotnic i się mijamy cały dzień bez słowa :-/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis poza cudownym snem, kręciłam sie w nocy, budzialam ... i ciagle do WC latałam. :-( i podbrzusze bolało jak w dzien @@@@ poza tym obiadek u rodziny mojego M. Piękna pogoda dzis w uk wiec pozniej spacerowo z M i naszym labradorkiem ;-) niedługo zrobię test owu zobaczymy co tam Bedzie. Spark moze lipiec bedzie szczęśliwy !! Najlepsze dzieci rodzą sie w lipcu (Hahah np ja [emoji51][emoji23][emoji23])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis poza cudownym snem, kręciłam sie w nocy, budzialam ... i ciagle do WC latałam. :-( i podbrzusze bolało jak w dzien @@@@ poza tym obiadek u rodziny mojego M. Piękna pogoda dzis w uk wiec pozniej spacerowo z M i naszym labradorkiem ;-) niedługo zrobię test owu zobaczymy co tam Bedzie. Spark moze lipiec bedzie szczęśliwy !! Najlepsze dzieci rodzą sie w lipcu (Hahah np ja [emoji51][emoji23][emoji23])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo moj K mówi :D bo on tez z lipca :D u mnie jeszcze mama z lipca , ciocia , wujek ,kuzynka , chrzesniaczka i kuzn:D także jakby jeszcze nasze dzidzi miałoby byc z lipca to zbankrutujemy hahaha :D

Gorsze dni to będzie miał mój M jak mnie nie przeprosi za swoje wczorajsze posiedziny z sąsiadem [emoji12]
A miałam dziś tyle planów ... miały być gokarty na dzień chłopaka itp ... trudno jego wybór. Ja tylko nie mam się gdzie ulotnic i się mijamy cały dzień bez słowa :-/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no ja tez wsciekla, zaraz wychodze...:p też nie bardzo mam gdzie, wiec zrobie sobie spacer:)

reklama
Haha to chyba moglybysmy robic codziennie :p
Ja wyszłam i akurat sie minelismy na klatcr schodowej, poszlam do parku posiedzieć i zaczyna padac... genialnie! Za jakie grzechy? :o ja to jestem pechowa. .. :)

Do góry