reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluję zafasolkowanym. Trzymam kciuki za pozostałe łącznie z sobą samą. Czytałam w postach ze kilka z was bierze clo. Od ilu cykli? Mnie lekarz nastraszyl ze można tylko 3-4 i musi byc przerwa. Po clo miałam idealną owu ale już od 2 cykli nie biorę. I sama już nie wiem. Coś wam lekarze mówili jak długo można to stosować?

Z tego co mi moj gin w Pl mówił to przez cykle można a pozniej 3 musi byc przerwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję zafasolkowanym. Trzymam kciuki za pozostałe łącznie z sobą samą. Czytałam w postach ze kilka z was bierze clo. Od ilu cykli? Mnie lekarz nastraszyl ze można tylko 3-4 i musi byc przerwa. Po clo miałam idealną owu ale już od 2 cykli nie biorę. I sama już nie wiem. Coś wam lekarze mówili jak długo można to stosować?

Moj mowil ze 3 cykle moge ( teraz biore 2 raz)a pozniej przerwa. Ale ilu miesieczna to juz nie powiedzial.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :) w sumie najdziwniejsze i wyraźne było dla mnie to że od połowy cyklu zaczął mnie boleć jeden cycek ale zdarzało mi się to potem doszedł drugi i cały zeszły tydzień już mnie to denerwowalo ale myślałam że poza to przez inofem. W weekend już schodząc po schodach musiałam je trzymać no i test potwierdził przyczynę. Szczerze to plamiłam od 21dc i spisalam go na straty. Dwa razy też się poplakalam co nie jest u mnie normalne ale nie podejrzewalam.

To jest mój pierwszy cykl z cło także narazie nic nie mogę powiedzieć, ale gin kazała mi brać przez 3 cykle. W ulotce jest napisane, ze nie można przyjmować dłużej niż pół roku.

Gratulacje majka ! U mnie wczoraj była owu wg testów i dzis tez pozytywny. A brzuch tak boli ze szok;-( sama nie wiem czemu. Pierwszy raz mam cos takiego a to juz 26 cykl... czy któraś z Was ma podobne doświadczenia ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry