reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Rozumiem ze na recepte ? Myslicie zeby gina wprost zapytac czy endo nie cierpi po clo? Przepisal mi juz je 3 raz a o endo ani slowa.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Na receptę. Noo mi też nie przepisywał przez 4 cykle, aż clo tak mi zwaliło endo, że przez 2 cykle nie szło go nawet tabletkami naprawić. Najpierw brałam estrofem mitte, a potem już lekarz forte przepisał.... Ponoć acard też dobry (bez recepty), ale u mnie powodował krwawienia z nosa i nie biorę już, tylko estrofem. Ja bym zapytała większość lekarzy wie, że endo cierpi przy clo... Może sprawdzić jak póki co u Ciebie

Ten estrofem chyba nie dla mnie " Wskazaniem do natychmiastowego przerwania leczenia jest wystąpienie: zakrzepicy żył głębokich, epizodów zakrzepowo-zatorowych ..... ." Ja biore acard 150 przeciwzakrzepowy wlasnie ☹️

Cześć :) starania o pierwsze dziecko?
Mi clo pomogło przy owulacji, niestety póki co bez skutku :)
TakNarazie mam brać cło tylko w 3,4 i 5dc pojemnej tabletce, a już czuje się rozchwiana emocjonalnie[/QUOTE]
Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili

Ten estrofem chyba nie dla mnie " Wskazaniem do natychmiastowego przerwania leczenia jest wystąpienie: zakrzepicy żył głębokich, epizodów zakrzepowo-zatorowych ..... ." Ja biore acard 150 przeciwzakrzepowy wlasnie ☹️

Acard też pomaga na ukrwienie endo. Tak jak czerwone wytrawne wino i orzechy ;) Jeśli estrofemu nie możesz to naturalnie ;)

reklama
TakNarazie mam brać cło tylko w 3,4 i 5dc pojemnej tabletce, a już czuje się rozchwiana emocjonalnie
Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili[/QUOTE]
Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)

Do góry