reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pana kotka chodziło mi o rozwój sytuacji.. Przepraszam źle to ujelam. ;)

Ja właśnie zjadlam obiadek;) pyyyycja było. Komosa ryżowa z kurczaczkiem do tego groszek i kukurydza mniam! Teraz się biorę za obiad dla dzieci...
Spokojnie. Sytuacja póki co nie jest rozwojowa. Czekamy na wizyty i okres. Mam poczucie, że grunt usunął mi się spod nóg, ale skupiłam sie na nowej inicjatywie i tym sobie głowę zajmuję.
W niedzielę jadę do mamy, będzie też moja siostra z dzieckiem. Więc nawet jeśli będzie coś nie tak, to będę mieć wsparcie.

Ja dopiero co zjadłam śniadanie... I żałuję że je zjadłam, bo mnie mdli...

Nie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach :sad:
A My kiedy kochalam się z mężem w sobotę oczywiście z zabezpieczeniem mieliśmy wpadke bo prezerwatywa pękła wcześniej nic nie pisalam bo byłam pewna ze nawet jeśli to przecierz nie dostalam jeszcze miesiączki 30-go miałam tylko maleńkie plamienie które bralam za rozpoczynającą się @ a gin mówi ze równie dobrze pod taka postacią zaczyna się owulacja .... Lub ja poprzedza ... Nie wiem co myśleć kochane strasznie się boje proszę trzymajcie kciuki by jednak ta@ do mnie przyszła :baffled::baffled::baffled:

Pana kotka chodziło mi o rozwój sytuacji.. Przepraszam źle to ujelam. ;)

Ja właśnie zjadlam obiadek;) pyyyycja było. Komosa ryżowa z kurczaczkiem do tego groszek i kukurydza mniam! Teraz się biorę za obiad dla dzieci...
ja dzis mam palki, buraczki plus sos i ryz, wczoraj wiezorem upieklam miesko, dzis dokncze sosik itp

Nie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach :sad:
A My kiedy kochalam się z mężem w sobotę oczywiście z zabezpieczeniem mieliśmy wpadke bo prezerwatywa pękła wcześniej nic nie pisalam bo byłam pewna ze nawet jeśli to przecierz nie dostalam jeszcze miesiączki 30-go miałam tylko maleńkie plamienie które bralam za rozpoczynającą się @ a gin mówi ze równie dobrze pod taka postacią zaczyna się owulacja .... Lub ja poprzedza ... Nie wiem co myśleć kochane strasznie się boje proszę trzymajcie kciuki by jednak ta@ do mnie przyszła :baffled::baffled::baffled:
ja pierwsza owu po zabiegu mialam jakos 11 dni po, a sluz bajkowy, piekny i duuuuzo, takze wiesz, nie zdziwie sie jesli teraz zaszlas, jesli tak bedzie to sie nie boj tylko naginaj do lekarza!!!!! duzo jest takich ciaz zaraz po zabiegu lyzeczkowania i sie dobrze koncza

no to super, ze masz tak fajna lekarke, ze rozumie Wasza sytuacje
To anioł, nie kobieta. Jest fenomenalna. I błyskawicznie ustawiła mi leczenie tak, że mam dobre wyniki. Tyle, że nie wiem co planuje dalej. Obie nie brałyśmy pod uwagę tego, że te 2 ostatnie stymulacje tak się potoczą i będzie tak beznadziejnie... Miało być wszystko inaczej. Bardzo mnie to podłamało...

Lux ja mam nadzieje ze u mnie i tak było to za późno na owulację jestem 4 tyg równo po zabiegu dziś i mam taka cicha nadzieje ze za niedługo dostane @ nie znioslabym faktu jakby było inaczej nie może być inaczej bo to zdecydowanie za wcześnie ... Jaka ja głupia jestem ze z tymiwszystkimi lozkowymi sprawami do 1@ nie poczekalam ... :no2::unsure::sad:

reklama
Lux dobrze Ci pisze. 3 pierwsze cykle od poronienia tzw okienko zwiększonej płodności, gdzie organizm na hormonalnym "speedzie" jest zdolny do łatwiejszego zajścia w ciążę. Wiele jest takich historii ciąży tuż po zabiegu np. Będąc pod kontrolą lekarską można to przejść bezpiecznie.

Do góry