reklama
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Spokojnie. Sytuacja póki co nie jest rozwojowa. Czekamy na wizyty i okres. Mam poczucie, że grunt usunął mi się spod nóg, ale skupiłam sie na nowej inicjatywie i tym sobie głowę zajmuję.Pana kotka chodziło mi o rozwój sytuacji.. Przepraszam źle to ujelam.
Ja właśnie zjadlam obiadek pyyyycja było. Komosa ryżowa z kurczaczkiem do tego groszek i kukurydza mniam! Teraz się biorę za obiad dla dzieci...
W niedzielę jadę do mamy, będzie też moja siostra z dzieckiem. Więc nawet jeśli będzie coś nie tak, to będę mieć wsparcie.
Ja dopiero co zjadłam śniadanie... I żałuję że je zjadłam, bo mnie mdli...
PanaKotka
Moja ginka bierze 100zł za wizytę i 50zł za usg, ale bardzo często za wizytę place tylko 50zł, bo wie, że po prostu nie mamy kasy już... A u tego drugiego gina mam wizytę za free.no pewnie, ile tamten lekarz kasuje ?
Nie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach
A My kiedy kochalam się z mężem w sobotę oczywiście z zabezpieczeniem mieliśmy wpadke bo prezerwatywa pękła wcześniej nic nie pisalam bo byłam pewna ze nawet jeśli to przecierz nie dostalam jeszcze miesiączki 30-go miałam tylko maleńkie plamienie które bralam za rozpoczynającą się @ a gin mówi ze równie dobrze pod taka postacią zaczyna się owulacja .... Lub ja poprzedza ... Nie wiem co myśleć kochane strasznie się boje proszę trzymajcie kciuki by jednak ta@ do mnie przyszła
A My kiedy kochalam się z mężem w sobotę oczywiście z zabezpieczeniem mieliśmy wpadke bo prezerwatywa pękła wcześniej nic nie pisalam bo byłam pewna ze nawet jeśli to przecierz nie dostalam jeszcze miesiączki 30-go miałam tylko maleńkie plamienie które bralam za rozpoczynającą się @ a gin mówi ze równie dobrze pod taka postacią zaczyna się owulacja .... Lub ja poprzedza ... Nie wiem co myśleć kochane strasznie się boje proszę trzymajcie kciuki by jednak ta@ do mnie przyszła
ja dzis mam palki, buraczki plus sos i ryz, wczoraj wiezorem upieklam miesko, dzis dokncze sosik itpPana kotka chodziło mi o rozwój sytuacji.. Przepraszam źle to ujelam.
Ja właśnie zjadlam obiadek pyyyycja było. Komosa ryżowa z kurczaczkiem do tego groszek i kukurydza mniam! Teraz się biorę za obiad dla dzieci...
no to super, ze masz tak fajna lekarke, ze rozumie Wasza sytuacjeMoja ginka bierze 100zł za wizytę i 50zł za usg, ale bardzo często za wizytę place tylko 50zł, bo wie, że po prostu nie mamy kasy już... A u tego drugiego gina mam wizytę za free.
ja pierwsza owu po zabiegu mialam jakos 11 dni po, a sluz bajkowy, piekny i duuuuzo, takze wiesz, nie zdziwie sie jesli teraz zaszlas, jesli tak bedzie to sie nie boj tylko naginaj do lekarza!!!!! duzo jest takich ciaz zaraz po zabiegu lyzeczkowania i sie dobrze konczaNie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach
PanaKotka
To anioł, nie kobieta. Jest fenomenalna. I błyskawicznie ustawiła mi leczenie tak, że mam dobre wyniki. Tyle, że nie wiem co planuje dalej. Obie nie brałyśmy pod uwagę tego, że te 2 ostatnie stymulacje tak się potoczą i będzie tak beznadziejnie... Miało być wszystko inaczej. Bardzo mnie to podłamało...no to super, ze masz tak fajna lekarke, ze rozumie Wasza sytuacje
Lux ja mam nadzieje ze u mnie i tak było to za późno na owulację jestem 4 tyg równo po zabiegu dziś i mam taka cicha nadzieje ze za niedługo dostane @ nie znioslabym faktu jakby było inaczej nie może być inaczej bo to zdecydowanie za wcześnie ... Jaka ja głupia jestem ze z tymiwszystkimi lozkowymi sprawami do 1@ nie poczekalam ...
reklama
PanaKotka
Lux dobrze Ci pisze. 3 pierwsze cykle od poronienia tzw okienko zwiększonej płodności, gdzie organizm na hormonalnym "speedzie" jest zdolny do łatwiejszego zajścia w ciążę. Wiele jest takich historii ciąży tuż po zabiegu np. Będąc pod kontrolą lekarską można to przejść bezpiecznie.Nie przejmowalabym się tym gdyby nie nastraszyl mnie mój lekarz który powiedział ze po poronieniu owulacja może wystąpić po 2-4 tygodniach