reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

u mnie 4 dzien z rzedu polodny sluz, piekny, rozciagliwy, ja sie pytam jakim cudem ja tyle dni go mam? jeszcze tak z pol roku temu to ledwo co tam wylecialo a tu taka powodz...

reklama
u mnie 4 dzien z rzedu polodny sluz, piekny, rozciagliwy, ja sie pytam jakim cudem ja tyle dni go mam? jeszcze tak z pol roku temu to ledwo co tam wylecialo a tu taka powodz...
To który masz teraz dc? Ile do terminu @?
U mnie z tym sluzem to tak sobie. Kiedyś miałam dużo i był taki książkowy. Teraz jakoś nie zauważam specjalnie, żeby go było w nadmiarze[emoji20]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

18 dc mam dzis, do okresu 9-10 dni, ale ja kiedys tez mialam ksizakowy sluz,,potem zanikl po stracie ciazy i teraz wraca i to w jakim pieknym wydaniu

Ja dziś umieram normalnie. Cos mnie łamie w kościach.

Lux to korzystajcie z tego ;)

Kolekcjonerska jak sytuacja?

Bertha my następne w kolejce!
Mamyniol pewno rez bym zrobiła bete ale w ie się nie da... Wiec muszę normalnie testować.... O ile @ się nie pojawi.

Dzien dobry dziewczyny a raczej witam w sloneczne po poludnie ja dzis znow od rana w pracy taka piekna pogoda za oknem a czlowiek musi sie,w robocie denerwować :-)
widzę ze starania idą pelna para :-) kolekcjonerka mi test pokazal 2 kreskę dopiero 3 dni po @ kiedy robilam test przed @ tez nic nie wychodziło

reklama
Dzien dobry dziewczyny a raczej witam w sloneczne po poludnie ja dzis znow od rana w pracy taka piekna pogoda za oknem a czlowiek musi sie,w robocie denerwować :-)
widzę ze starania idą pelna para :-) kolekcjonerka mi test pokazal 2 kreskę dopiero 3 dni po @ kiedy robilam test przed @ tez nic nie wychodziło
witaj :-) :)

Do góry