Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kobietki czytam was od jakiegoś czasu
Mogę się dołączyć ?
Myślałam że złapie się do grudniowych ale niestety ta @Przyszła dziś idealnie w terminie
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam
Mam pytanie czy któraś stosowała olej z wiesiołka? Podobno dobrze dziala na śluz. Chce go wypróbować i dziś już zjadłam jedną porcje a wy co o nim sądzicie ?
31 grudnia jaka wystrzałowa data[emoji322]Ja też 3dc... Ja z 31 grudnia, myślałam, że też uda mi się w urodziny, ale cóż... W sumie bez różnicy kiedy się urodzi, byle się udało ...
Powodzenia
Ja nie żyję normalnie. My oboje nie żyjemy normalnie.Dziewczyny czy wy normalnie żyjecie? W sensie że np można napić sie piwka czy lampkę wina, jak się zbliża termin @ I NIE MA PEWNOŚCI, CZY SIĘ JAKIE JAJO NIE ZAGNIEŻDŻA WŁAŚNIE?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Ja nie żyję normalnie. My oboje nie żyjemy normalnie.
Jesteśmy na stałe na diecie bezglutenowej, bezmlecznej i bezjajecznej. Rzuciłam palenie, a mąż ogranicza do maximum. Ze względu na dużą liczbę przyjmowanych leków i na interakcje alkoholu nie pijemy nawet kropli. Ze względu na koszty leczenia nie wyjeżdżamy nigdzie, przestaliśmy chodzić do kina itp. Jemy jedynie zdrowe jedzenie. Nasze życie toczy się według leczenia i jest pod nie calkowicie podporządkowane.
Tylko, że ja przestałam już się zastanawiać "może mam właśnie owu" albo "pewnie się właśnie zagnieżdża".
Nie kupuję już nic naprzód. Ba! Nawet ciuchów nie kupuję... W ogóle. No wszystkie pieniądze wolne wydajemy na leki, lekarzy, badania, monitoringi i dojazdy do lekarzy...
Naszym największym grzechem w ostatnim czasie są chipsy stix z biedronki...
Dziewczyny czy wy normalnie żyjecie? W sensie że np można napić sie piwka czy lampkę wina, jak się zbliża termin @ I NIE MA PEWNOŚCI, CZY SIĘ JAKIE JAJO NIE ZAGNIEŻDŻA WŁAŚNIE?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?