leki tak pociagna? czy rachunki?A może być. Kochana gorzej ze mną . Właśnie napisałam na forum ze nie wiem jak przeżyje ten miesiąc. Tyle mam wydatków
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
leki tak pociagna? czy rachunki?A może być. Kochana gorzej ze mną . Właśnie napisałam na forum ze nie wiem jak przeżyje ten miesiąc. Tyle mam wydatków
my mamy w sierpniu wesele, a u nas kaucja za mieszkanie ciagnie bo 250 na miesiac, ale dwie raty nam jeszcze zostaly i pozyczki ciagna, ale trzeba zycNie leki . Mamy wesele w tym miesiącu i opłaty , życie , ide do endokrynologa - wizyta Plus badania 120 zl masakra
myslisz, ze u mnie wesolo, niecale 4000 i zyj za to, samo mieszkanie 1000, paliwo 300-500 a gzie tu reszta, gaz zaplac, woda, prad..polsat, net, karty, pozyczki...masakra a chemia, jedzenie jakies ciuchyNo właśnie , wiem jak to jest ale jakoś tak z miesiąca na miesiąc jest gorzej