reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja zawsze chciałam parkę ale teraz mogłabym mieć drugą dziewczynkę:) a poza tym echhh... byleby zdrowe było....

to już Ci życzę udanej i niezapomnianej uroczystości:) mnie ostatnio coś naszło i wyciągnęłam z szafy suknię ślubną i ją przymierzyłam... wspomnienia wróćiły, Olcia zachwycona Mamusią hihi

ale ja o Olci pisałam z tymi legginsami;) choć ja po domu tylko legginsy jak tylko z pracy wracam dresik obowiązkowy;)

Pana Kotka :*:*:* ja na farmaceutyki też wydaję dużo a to syropki i trany dla Olci a to uspokajające dla mnie hehe
a myslalam, ze Ty tez lubisz legginsy

reklama
obecnie mam trzeci - ale spokojnie mogłabym mieć jeden od początku. Tylko wiadomo - znudził mi się. Gondolę miałam tą samą dla chłopców - kupiłam emmaljungę i mogę z ręką na sercu polecić, jako supersprawdzoną i wartą każdej złotówki. Spacerówka na stelażu od gondoli była spoko, ale wózek skórzany, więc na lato średni, na zimę wróciliśmy, bo dobrze zabudowany. Na lato kupiłam "lżejszą spacerówkę", ale jeszcze nie parasolkę - mamsandpapas. Była bardzo fajna, bo rozkładała się zupełnie na płasko, a to było dla mnie ważne, bo chodziłam na spacery po 3-4 h i wtedy przeważnie synek spał. Minus był taki, że wózek był tylko do 13 kg. I musiałam zakupić kolejny, kupiłam znów spacerówkę mamasandpapas - tylko parasolkę - i się zawiodłam...bo szybko popsuła się rączka do prowadzenia i wcale nie jest on taki wygodny jak zachwalał go producent, źle się prowadzi, a przy dwójce maluchów to istotna kwestia.

teraz też kupię nowy - bo gondolę sprzedaliśmy.
ja pracowalam jako niania na wielu wozkach i bardzo lubilam mamas&papas czyli wlasnie pegperego pliko, dla mnie bomba, stabilna i super mocna spacerowka

nie wiem kiedy zleciało te 9 lat... ale teraz na 10 lecie chcę zrobić odnowienie przysięgi - tylko moj m... tak dziwnie na mnie patrzy - a ja już sobie układam scenariusz w głowie, że z chłopcami do ołtarza...:) szaleństwo... takie tylko marzenia.
Mamuniol, ja mam takie same marzenie... Po dekadzie odnowienie przysięgi przed ołtarzem lub w jakimś pięknym plenerze , z dziećmi, rodziną i najbliższymi przyjaciółmi... <3

Fabimama

Jeśli te moje plamienie i bol w podbrzuszu to początek @ to terminu nie trzeba zmieniać czekam czy cos się rozkreci z tego więcej

My po stracie akurat zaczęliśmy myśleć o ślubie żeby się czymś zająć i nie myśleć o tym wszystkim. Tzn głównie K bo ja to byłam w kawalkach ale zajęta się organizacja wszystkiego i jakoś poszło

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

reklama
Do góry