reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kurcze wiecie jak mnie ciagnie podbrzusze...tak jakby macica, idzie na jajniki, czyzby juz owu? hmm, trzeba dalej dzialac
Ja niestety nie odczuwam bóli owu, nigdy nie wiem kiedy to. Mamy z mężem maraton od 10 do 18 dc zawsze...robilam kiedyś monitorowanie ale cykle mam różne od 28 do 32 dni i lekarz powiedział że zazwyczaj 14 dni przed @ jest owu i tak tego się trzymam.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Ja niestety nie odczuwam bóli owu, nigdy nie wiem kiedy to. Mamy z mężem maraton od 10 do 18 dc zawsze...robilam kiedyś monitorowanie ale cykle mam różne od 28 do 32 dni i lekarz powiedział że zazwyczaj 14 dni przed @ jest owu i tak tego się trzymam.

no bo niby faza lutealna trwa 14 dni, choc sa i krotsze to zalezy :biggrin2:

mi się wydaje, że dopiero po pierwszej ciąży zaczęłam odczuwać ukłócie i ból przy owulacji a wcześniej tego nie było
nie wiem, może to złudzenie...

mi się wydaje, że dopiero po pierwszej ciąży zaczęłam odczuwać ukłócie i ból przy owulacji a wcześniej tego nie było
nie wiem, może to złudzenie...
Ja też czuje takie ukłucia w 13 dc zazwyczaj, ale na monitoringu zawsze były pęcherzyki całe. Mam ostatnia szansę na grudzień i na zachowanie porządku chronologii urodzeń: 2012, 2014 i 2016[emoji12]

Kolekcjonerka ja na allegro to zabawki zazwyczaj, no i jeszcze w sklepach mamissima, tublu,dadum, fabrykawafelków - mogłabym tam majątek stracić.

Nexta też lubię. Zazwyczaj w zarze kupuję, trochę hm, Reserved, benetton. Mój mąż tylko oczami wywraca jak kolejne paczki przychodzą:) taka moja mała przyjemność. Zdecydowanie jednak kupuje dla dzieciaków, a nie dla siebie.

reklama
Kolekcjonerka ja na allegro to zabawki zazwyczaj, no i jeszcze w sklepach mamissima, tublu,dadum, fabrykawafelków - mogłabym tam majątek stracić.

Nexta też lubię. Zazwyczaj w zarze kupuję, trochę hm, Reserved, benetton. Mój mąż tylko oczami wywraca jak kolejne paczki przychodzą:) taka moja mała przyjemność. Zdecydowanie jednak kupuje dla dzieciaków, a nie dla siebie.

ja tak mam z kosmetykami i perfumami, moj juz nawet nie komentuje

Do góry