reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux

lekarz powiedział tak: Pani Renato nie widzę przeciwskazan i mozna juz po 4 tygodniach po zabiegu ale jak juz pisalam wcześniej myslalam,ze z krzesła spadnę po tych slowach który lekarz kaze się starac w miesiąc po zabiegu ja poczekam na @ a potem zobacze czy sie odrazu postaramy czy poczekamy jeszcze,miesiąc

Tak sie tej @ spodziewam juz nie dlugo ale czytam nie raz ze kobiety nawet czekamy 50dni po zabiegu ..no zobaczymy :-) ja tam do cierpliwych należę wiec spokojnie czekam

reklama
A u mnie dziś chłopcy krupnik jaglany na żeberkach. Generalnie mniejszy z nimi problem z jedzeniem niż z moim m. On to ciągle coś nowego chciałby jesc

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Do góry