Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile dokladnie kazal lekarz czekac?oby jak najszybciej Luxuorius ja juz trzymam &&&& za Ciebie i za wszystkie które moga juz zacząć staranka Ja,musze troszke jeszcze poczekać
zycze by nie przyszla!!!Renata ja jeszcze 10 dni . Zastanawiam się czy po odstawieniu tabletek dostanę @ czy już nie przyjdzie wredota
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Renata ja jeszcze 10 dni . Zastanawiam się czy po odstawieniu tabletek dostanę @ czy już nie przyjdzie wredota
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
Luxuorius ja też często wykorzystuję ten myk - rosół przeistacza się w pomidorówkę - a to dlatego, bo są to w sumie jedyne zupy akceptowalne przez moją Olcięja wczoraj wieczorem rosół ugotowałam na dzis a potem zrobie z niego pomidorowke
Oj takNo i teraz mamy swoje aniołki w niebie które nad nami czuwają....
.