reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzę, że dziewczyny pracują tu w różnych miejscach. Ja od 9 lat pracuję z dziećmi, paradoks. :) nie wiem czy jest mi dzięki temu łatwiej czy wręcz przeciwnie w staraniach o dziecko, ale lubię to robić:)

reklama
Bardzo się cieszę ze tutaj pozostajemy ja dziś praca od 6.00-15.00 wiec nie było kiedy wczesniej wejść na forum ale w wolnym czasie zawsze cos napisze i Was poczytam takie moje jedyne uzależnienie :-)pisze tutaj i od niedawna tez na forum ciąża po poronieniu a być może niedługo z któraś spotkań się na np. Lutowe mamy 2017 itp tego sobie i Wszystkim staraczka zycze

Bardzo się cieszę ze tutaj pozostajemy ja dziś praca od 6.00-15.00 wiec nie było kiedy wczesniej wejść na forum ale w wolnym czasie zawsze cos napisze i Was poczytam takie moje jedyne uzależnienie :-)pisze tutaj i od niedawna tez na forum ciąża po poronieniu a być może niedługo z któraś spotkań się na np. Lutowe mamy 2017 itp tego sobie i Wszystkim staraczka zycze
oby jak najszybciej :-) :)

Renata nich się spełni to co napisałaś . Abyśmy szybko przeniosły się na forum ciążowe

Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom

musi tak być przecież każda z Nas zasluguje na szczęście prawda?
zobaczycie że wspólnymi siłami polegajacymi na wzajemnym wspieraniu damy rade grunt to myslec pozytywnie przecież po burzy wychodzi slonce a czasami nawet tecza hehe

reklama
Do góry