No niestety szczerze tez mnie to przeraza ale dobrze ze jest forum wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ze nie jest sam w tym wszystkimwidze, ze duzo nas po sracie, to straszne, ze tyle kobiet musi to przejsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety szczerze tez mnie to przeraza ale dobrze ze jest forum wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ze nie jest sam w tym wszystkimwidze, ze duzo nas po sracie, to straszne, ze tyle kobiet musi to przejsc
dopoki nie poronilam to nie rozumialam tego szumu, teraz wiem jak to ciezkoNo niestety szczerze tez mnie to przeraza ale dobrze ze jest forum wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ze nie jest sam w tym wszystkim
i to duzo daje, przynajmniej miI można się wzajemnie wspierać i dodawać otuchy i nadziei
nie da sie pocieszyc kobiety po stracie, bo jakie slowa tu maja pomoc...ciazy nie wroca, trzeba swoje wyplakac i tyleJa tez dopiero teraz potrafię popatrzeć sercem i oczami kobietvpo poronieniu kiedyś nie potrafilam nawet pocieszyć takie kobiety bo nawet Noe wiedziałam jak