reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Panakotka / zawsze lepiej zasięgnąć opinii innych lekarzy! Będzie dobrze!
Dlatego właśnie korzystam z opcji, która sama do mnie przyszła. Skoro lekarz wymaga wypełnienia szczegółowej ankiety i prosi o wszystkie wyniki przed wizytą by móc się zapoznać z dokumentacją i przygotować się, to myślę, że nie będzie to stracony czas i coś konstruktywnego wyniosę z tej wizyty. Ja nie jestem przywiązana do lekarzy. Jak coś mi nie pasuje, to nie waham się go zmienić. Bogate doświadczenie pokazuje także, że trzeba się konsultować z innymi lekarzami. Zawsze "co dwie głowy, to nie jedna"! A całkowitą podstawą wszystkiego jest diagnostyka. Badania i szukanie przyczyny. Jeśli moja dotychczasowe leczenie nie przyniosło efektu, to trzeba szukać głębiej. W końcu dokopię się do sedna problemu...

reklama
Wiec tak nick jak wyżej wiek 32 lata cykl ? No właśnie poronilam 8.03 to chyba będzie w kwietniu 1 cykl a @ spodziewam się ze może przyjdzie jak zwykle 30-tego bo czuje od 3 dni juz klocie w jajnikach jak zawszebprzed @ ale nie wiem ...:-)

reklama
Do góry