reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A no z garderoba mam dobrze, ponieważ. Jeszcze nie wymienilam sobie nowych ciuchów po schudnieciu (-25kg) mam już 46 a ciuchy jeszcze 48 i normalnie sobie je noszę i nadal mam w nich luzik :) więc gitka :) a po polowkowych na pewno się pochwalę czy syn ma rację czy nie. On usilnie powtarza, że tam jest jego siostra i on jest tego pewny. :) zobaczymy. Powiem wam czy będzie Róża czy Błażej.:)

Dzieci mają szósty zmysł, więc szykuj się matka na sukienusie [emoji16] Imiona cudne, Róża piękne dla dziewczynki a Błażeja znałam, znałam... fajne ciacho było na studiach, oko zawiesić było na czym [emoji28]

Ja w przeciwieństwie do @Jotka_Szczotka zaczynam się już turlać. Przed ciążą miałam mały kałdunek, a teraz wywaliło bebzun straszny. Jakbym była w 6 miesiącu przynajmniej. Ale z pierwszym też najpierw szła betoniarka, a później ja. Ciekawe czy będzie powtórka z rozrywki i ponad 4 kg.Zobacz załącznik 1015468

Buehehe... betoniarka [emoji1787] Cudnie wyglądasz, brzusio piękny [emoji8]

reklama
@Beenka spe jalnie dla Ciebie różnica 6tygodni
IMG_20190717_212520.jpg
IMG_20190828_211022.jpg

Widać że wszystko poszlo w górę. Już jak zjem to czuję się obrzydliwi zapchana, z synem miałam tak samo. Na koniec to jadłam jak wróbel, bo nie było miejsca na jedzenie.

@Jotka_Szczotka Jak nie widać, jak widać?! Cudny brzusio! Widać, że w 17 tygodniu bardziej napięty i wyżej [emoji106] Super wyglądasz [emoji119][emoji119][emoji119] Fajnie mieć taką pamiątkę, zdjęcia z każdego tygodnia. Ja nie robiłam i żałuję. To następnym razem [emoji106]

Tu masz foto z lutego przed ciąża. W marcu miałam 10 zabiegów z liposukcja Kawitacyjnej więc teraz skura jest bardziej napięta trochę nie jest taka bardzo obwisla... Więc ogólnie różnicy jakiejś wielkiej nie ma :p
IMG_20190219_072951.jpg

@Jotka_Szczotka Super Jotka wyglądasz, brzucho, dupka i cyc - wszystko na swoim miejscu [emoji16] i już widać brzucho ciążowy, choć pod ubraniem pewnie jeszcze za wcześnie, żeby powiedzieć. Gratuluję Ci tych zrzuconych 25kg!!! Mega wynik!!! [emoji119][emoji119][emoji119]

A tam zgrabne weź przestań :D a jeszcze mam kolana koslawe to już wogole dramat. Heh.. Ale tak w ubraniu nic nie widać. I w sumie mnie to cieszy :p bo nie muszę codzień odpowiadać na głupie pytania :D

Jesteś laska w porównaniu z moją sąsiadką. Ona jak chodziła w ciąży to nikt nie wiedział, do końca nie było widać, a jak zaczęła latać z wózkiem to było wielkie zdziwienie skąd dziecko wzięła. U Ciebie zaraz będzie widać ciążę. Już masz brzuszek wyżej i pełniejszy.

Są plusy i minusy małego brzucha w ciąży. Ja znowu będę potrzebowała przeciwwagi na plecach, żeby się nie przewrócić. [emoji1787]
A tam zgrabne weź przestań :D a jeszcze mam kolana koslawe to już wogole dramat. Heh.. Ale tak w ubraniu nic nie widać. I w sumie mnie to cieszy [emoji14] bo nie muszę codzień odpowiadać na głupie pytania :D

reklama
Zobaczymy jak to będzie. Narazie czuje siłę mięśni jak z synem więc liczę że mi nie wywali... Ja za czelam wczoraj 18tydzien. Z synem w tym tygodniu właśnie pojawił mi się pierwszy rozstep.. Teraz mam ich tyle że nic ę że więcej się nie pojawi przy tej ciąży :p

Do góry