reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nevka mnie dziś kusiło, ale jakoś nie chciałam się dobijać ;)
Ogólnie jestem w złym nastroju, źle się czuję i wszystko mnie drażni, więc po co sobie dokładać :p
A u Ciebie to plamienie to może implantacja była, trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Siwa 84 wykresl mnie z listy. Niestety się nie udało. Niewiem czy będę dalej się starac, przerasta mnie to już wszystko. Musze narazie psychicznie odpocząć od tych starań , później na spokojnie przemyśleć wszystko porozmawiać z moim M. Narazie juz nie daje rady juz mnie to wykańcza. Najpierw testy pozytywne później zaczyna się krawienie. Jak dla mnie to już chyba za dużo. Trzymam kciuki za wszystkie starające się aby wkoncu wam się udało. I za te co się udało &&&&. Będę do was zaglądać. ;)
Iza, bardzo mi przykro, Cię rozumiem. Jestem jednak pewna, że za jakiś czas, jak emocje opadną jeszcze wrocicie do staranek. Szkoda, że nie masz udokumentowanych tych epizodów np. wyników bety. I przede wszystkim zrób badania, na początek hormonalne. Ja wierzę, że kolejny raz z pełną diagnostyką uda się Wam.

Agnesis powiem Ci, że też nie wytrzymałam i dzisiaj jest u mnie 21dc[emoji14]i zrobiłam test owulacyjny tak z ciekawości.... I wyszła druga blada kreska ;p.
Owulacje miałam 21.07 dwie grube krechy[emoji14]wiec dziwne ze się jeszcze coś pokazuje na tescie... no chyba ze powtórka ze stycznia :) :) . @ ma niby przyjść 5-6.08 tak mi pokazuje apka. A 8 lipca dostałam .... dziwnie.... bo u mnie zawsze dostaje 2-3 dni wcześniej. Wczoraj troszkę krwi zauważyłam na bieliźnie. Ale już dzisiaj nie ma.
Pojawiła się mega zgaga :O

Dopiero wróciłam z nocki :( jeszcze mamę byłam odwiezc do szpitala na chemie :/ ale nie dostała bo badania szpiku kostnego są słabe :/ wiec powtórka za tydzień :)

Jeszcze tylko parę dni i zobaczymy.[emoji4] [emoji9]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zaciekawiłaś mnie u mnie 20dc i zrobiłam test ovu... u mnie też od razu wyszła druga kreska, bledsza ale jednak wyraźna (jak na dzień przed ovu która była 19.07) ciekawe...

Depnąć na klocka lego!!! No największa tragedia chyba, aż mi się bluzgi wtedy cisną na usta :angry:

Ja mam zawsze gwiazdy przed oczami :D Od pewnego czasu sprawdzamy nogą ruchem posuwistym grunt pod nogami zanim postawimy stopę z całym ciężarem :D To się nazywa sztuka przetrwania. A już najgorsze są żołnierzyki wtapiające się w dywan!!! Jak nie nadepniesz to nie znajdziesz ! :D

reklama
Witam serdecznie dziewczyny. Mało się ostatnio udzielam ale Was czytam codziennie żeby być w temacie [emoji16] wszystko przez nawał pracy. U mnie koniec @ za chwilę zaczynam testy owu. I staranka intensywne [emoji6] co do wina to też sobie kupiłam wczoraj czerwone ale słodkie bo wytrawnego chyba nie dam rady przełknąć. Dziś mąż zaczyna 2 zmiany więc wieczory będę spędzać przy lampce wina w samotności [emoji21]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no widzisz to identycznie jak u mnie, ja też po @, też słodkie wino, i też samotnie...:p

Do góry