reklama
B
bibiU
Gość
Ja już obiad zjadłam póki Maly śpi, teraz naczynia umyje
Dzem z dyni tez robiłam z borówki amerykańskiej też robiłam
No ja myślę coś małe porcje zrobić w Thermomixie. Podobno pyszne wychodząJa już obiad zjadłam póki Maly śpi, teraz naczynia umyje
A mój mały lubi dżemy
Ja obiad mam że wczoraj oto szczęście że gary same się myją.. nienawidzę myć naczyń [emoji23][emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Fanka BB :)
A ja sie dziewczyny na dobry poczatek. Poprosilam Marka zeby mi kupil cole i rurki z kremem waniliowym z biedronki. On nie jest zolennikiem kupywania slodyczy ale bez slowa mi to kupil jak sie pytal co ma na mnie w domu czekac.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Wspiera Cię :*A ja sie dziewczyny na dobry poczatek. Poprosilam Marka zeby mi kupil cole i rurki z kremem waniliowym z biedronki. On nie jest zolennikiem kupywania slodyczy ale bez slowa mi to kupil jak sie pytal co ma na mnie w domu czekac.
W facetach podziwiam to że samo walczą ze swoimi emocjami (bo przecież przeżywają jak i my takie sytuacje) i jeszcze dla nas potrafią być mega wsparciem... Skąd w nich tyle siły.A ja sie dziewczyny na dobry poczatek. Poprosilam Marka zeby mi kupil cole i rurki z kremem waniliowym z biedronki. On nie jest zolennikiem kupywania slodyczy ale bez slowa mi to kupil jak sie pytal co ma na mnie w domu czekac.
Elodia
On sam mial lamiacy sie glos wczoraj i byl taki cichy jak ryczalam przed zabiegiem. Przezywa to na swoj sposób ale na zewnatrz tego nie okazuje za bardzo. W sobote wieczorem mial silne zawroty glowy i nudnosci i wiem że to bylo jego odrragowanie na stratę.W facetach podziwiam to że samo walczą ze swoimi emocjami (bo przecież przeżywają jak i my takie sytuacje) i jeszcze dla nas potrafią być mega wsparciem... Skąd w nich tyle siły.
Na pewno stres...On sam mial lamiacy sie glos wczoraj i byl taki cichy jak ryczalam przed zabiegiem. Przezywa to na swoj sposób ale na zewnatrz tego nie okazuje za bardzo. W sobote wieczorem mial silne zawroty glowy i nudnosci i wiem że to bylo jego odrragowanie na stratę.
Elodia
Wyobraz sobie scene. Facet co zwykle pelen humoru i radosny i niemajacy wahan nastroju nagle milczący i lamie mu sie glos mimo ze nie placze. Straszny widok. Ale mysle że niedlugo zaczniemy dochodzic do siebie. Pojde do nowej pracy to ani sie nie obejrze a już znowu bede mogla sie starac o dziecko :-) Aniolek nasz bedzie czuwal i doda nam sil. Ja to wiem i on to wie. Mowie on bo jestem pewna ze to byl chlopczyk.Na pewno stres...
reklama
Jotka_
Ja robie z cukini i z dyni =)Dziewczyny co do dżemów.. oprócz tych standardowych - jabłkowych, truskawkowych.. z czego jadłyście takie oryginalne
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu