reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Elodia przykro mi bardzo. Dopiero weszłam na forum chyba po tygodniu.
Obyś szybko zaszła w następną ciążę. Trzymam mocno kciuki
Dzięki. Tez na to liczę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ja już obiad zjadłam póki Maly śpi, teraz naczynia umyje :)
Dzem z dyni tez robiłam :) z borówki amerykańskiej też robiłam
No ja myślę coś małe porcje zrobić w Thermomixie. Podobno pyszne wychodzą :)
A mój mały lubi dżemy :)
Ja obiad mam że wczoraj oto szczęście że gary same się myją.. nienawidzę myć naczyń [emoji23][emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja sie dziewczyny na dobry poczatek. Poprosilam Marka zeby mi kupil cole i rurki z kremem waniliowym z biedronki. On nie jest zolennikiem kupywania slodyczy ale bez slowa mi to kupil jak sie pytal co ma na mnie w domu czekac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

A ja sie dziewczyny na dobry poczatek. Poprosilam Marka zeby mi kupil cole i rurki z kremem waniliowym z biedronki. On nie jest zolennikiem kupywania slodyczy ale bez slowa mi to kupil jak sie pytal co ma na mnie w domu czekac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Wspiera Cię :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

W facetach podziwiam to że samo walczą ze swoimi emocjami (bo przecież przeżywają jak i my takie sytuacje) i jeszcze dla nas potrafią być mega wsparciem... Skąd w nich tyle siły.

W facetach podziwiam to że samo walczą ze swoimi emocjami (bo przecież przeżywają jak i my takie sytuacje) i jeszcze dla nas potrafią być mega wsparciem... Skąd w nich tyle siły.

On sam mial lamiacy sie glos wczoraj i byl taki cichy jak ryczalam przed zabiegiem. Przezywa to na swoj sposób ale na zewnatrz tego nie okazuje za bardzo. W sobote wieczorem mial silne zawroty glowy i nudnosci i wiem że to bylo jego odrragowanie na stratę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

On sam mial lamiacy sie glos wczoraj i byl taki cichy jak ryczalam przed zabiegiem. Przezywa to na swoj sposób ale na zewnatrz tego nie okazuje za bardzo. W sobote wieczorem mial silne zawroty glowy i nudnosci i wiem że to bylo jego odrragowanie na stratę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Na pewno stres... :(

Na pewno stres... :(

Wyobraz sobie scene. Facet co zwykle pelen humoru i radosny i niemajacy wahan nastroju nagle milczący i lamie mu sie glos mimo ze nie placze. Straszny widok. Ale mysle że niedlugo zaczniemy dochodzic do siebie. Pojde do nowej pracy to ani sie nie obejrze a już znowu bede mogla sie starac o dziecko :-) Aniolek nasz bedzie czuwal i doda nam sil. Ja to wiem i on to wie. Mowie on bo jestem pewna ze to byl chlopczyk.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry