reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Badałas kiedyś testy na trombofilię?
Można to zrobić przez internet zamówić. Może Ty masz mutacje jakaś bo właśnie przy nich dziewczyny tak mają...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsze slysze o czyms takim, kilka miesiecy temu robili mi rozne testy na rozyczki, chlamydie itp a tego co piszesz to nie wiem, ale nie chce pouczac lekarza chyba sie zna i wie co robi. Jednak mam jedno dziecko zdrowe w 1 cyklu staran sie udalo, urodzone o czasie i wszystko ok a teraz problem ;( Mysle ze jak jakies mutacje czy cos to wtedy tez by juz bylo a nie ze nabylam z wiekiem, no nie wiem sama jestem ciekawa co poradza mi dalej.

reklama
1512589835-0d77b1d620da4c41-aaaaaa.jpeg

[emoji8][emoji8]
Wzajemnie pozytywna kobieto :)

Pierwsze slysze o czyms takim, kilka miesiecy temu robili mi rozne testy na rozyczki, chlamydie itp a tego co piszesz to nie wiem, ale nie chce pouczac lekarza chyba sie zna i wie co robi. Jednak mam jedno dziecko zdrowe w 1 cyklu staran sie udalo, urodzone o czasie i wszystko ok a teraz problem ;( Mysle ze jak jakies mutacje czy cos to wtedy tez by juz bylo a nie ze nabylam z wiekiem, no nie wiem sama jestem ciekawa co poradza mi dalej.
Wpisz sobie tu na forum poronienia nawykowe leczenie. I polecam opisz tam swą historię dziewczyny Ci pomogą mają ogromną wiedzę co i jak kiedy zbadać.

Wpisz sobie tu na forum poronienia nawykowe leczenie. I polecam opisz tam swą historię dziewczyny Ci pomogą mają ogromną wiedzę co i jak kiedy zbadać.

Ja tam bym się jednak zdała na wiedzę lekarską :) ale wiadomo, ja to ja ;) [emoji16]

Ja tez kupiłam te z Allegro i od końca @ zaczęłam robić codziennie zeby nie przegapić niczego . Mam nadzieje , ze nie sa trefne bo cykl przejdzie koło nosa póki nic nie pokaże :/
Ja 10 Dc . Juz zaczyna mi sie zmieniać sluz na ciągnący . Odliczamy .... :/
Kochana to idziemy łeb w łeb, u mnie tez 10 dc. Kiedy masz spodziewany termin @?

@AgaRS90 slicznie wygladasz ;)
Dziewczyny jutro testujace - POWODZENIA!
Witam nowe kolezanki ;)
Ja mam dol totalny, za kazdym razem gorzej to przezywam :( Ale chociaz polozna do mnie oddzwonila i pytala czy mocne to krwawienie czy slabe, ja mowie ze bardzo mocne i bolesne i ze to koniec :( i mowi ze zostawia mi ta wizyte na 18.12 i bede gadac z nia i lekarzem, wezma prawdopodobnie krew na jakies badania i prawdopodobnie rowniez przeniosa mnie do kliniki Early Pregnancy bo oni zajmuja sie szczegolowo poronieniami, zobaczymy co z tego wyjdzie....
Strasznie mi przykro Monia... ale dobrze, ze przeniosa Cie do tej kliniki, moze faktycznie w koncu pomoga...

Z tymi mutacjami to tak nie do końca- obe wlasnie moga sie "pokazać" nawet po ciąży ze szczesliwym zakonczeniem. Poszukaj w necie info na ten temat.

reklama
Do góry