reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja w niedziele testuje. Ale mam takie mieszane uczucia. Boje sie ze znow 1 kreseczka bedzie. Bole okresowe nadal sa. Zauwazylam na piersiach zylki a wczesniej ich nie mialam. Czuje perfumy przez zamkniete buteleczki i wszystko albo mi pachnie albo smierdzi. No niby objawy sa oby nie tylko urojone

Dzieki hope nawet nie wiesz jak mi pomaga pisanie na tym forum. Moge napisac to co mysle to co czuje i nie martwie sie ze ktos pomysli ze jestem jakas nienormalna. Mezowi nie mowie juz o tych moich objawach bo powie ze sama sie nakrecam siostra tak samo. Mloda jest jeszcze i chyba nie rozumie co przezywam nie ma jeszcze dzieci i narazie nie planuje.pewnie gdyby zyla moja mama mialabym w niej wsparcie...a Wy przechodzilyscie tez przez to wiec wiecie jak to jest

Witajcie ;)

Hope piękny teścior - tez bym taki chciała zobaczyć!! ;) mam nadzieje ze po niedzieli.

Onaona super ;) my czasem do newry lub okolice Armagh jezdzimy. ;)

Emsi!!!!!! Super Gratuluje!

Pamięć mi szwanku je do nickow

@Fabimama jeśli mózg szwankuje to dobry objaw :D Zobaczysz, zobaczysz, ja na taki test czekałam aż dwa tygodnie. W międzyczasie zrobiłam tylko 4 :sorry:

@beny1979 nikt nie zrozumie kobiety jak druga kobieta, szczególnie jeśli przechodziła to samo. Czasem udaje się od razu a czasem trzeba czekać kilka lat i najdziwniejsze jest to, że zarówno w jednym jak i w drugim przypadku wszystko może być zgodne z normą.

W końcu tylko my potrafimy godzinami gadać o śluzach, cyckach i miesiączkach :laugh2:

Hope tescika znalezc nie moge.. A tak chciałam zobacYc eh

Beny ..bo mamy ten sam cel a co za tym idzie podobne odczucia..radosci i obawy
Mozna świrowac w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-) ;)

I tak sobie mysle o tym ..kiedy to bywaly miesiące kiedy martwilam sie ze wpadlam przy stosunku przerywanym z dala od owulacji he .. a teraz rozmyslam czy sie w ogole uda kochajac sie codzien:oo2::o

reklama
Hope tescika znalezc nie moge.. A tak chciałam zobacYc eh

Beny ..bo mamy ten sam cel a co za tym idzie podobne odczucia..radosci i obawy
Mozna świrowac w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-) ;)

I tak sobie mysle o tym ..kiedy to bywaly miesiące kiedy martwilam sie ze wpadlam przy stosunku przerywanym z dala od owulacji he .. a teraz rozmyslam czy sie w ogole uda kochajac sie codzien:oo2::o
Podobno wiecej czulosci nie szkodzi=)

Zapytalam dzis męża czy on czuje,że stara się o dziecko. Powiedzial mi:a co nie widać. Jeszcze bardzoej mnie to wyluzowalo,i wzmorzylo apetyt, po czy dodal z przerażeniem: a jak beda blizniaki?! Znowu sie uśmiałam

Ja mam caly czas tescik synka. Juz 5 razy sie z nami przeprowadzal mialam go kikka razy wyrzucac ale za kazdym razem wyjmowalam z kosza

Do góry