reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przepraszam, ale strasznie Wam zazdroszczę. Nie ważne czy maj, czerwiec, styczeń...byle był :(

Kochana wiem, że jest ciężko, wiem jak to jest pragnąć dziecka, każda z nas to wie. Gdybyśmy mogły jakoś Ci pomóc, Tobie albo którejkolwiek z długich staraczek, już dawno byśmy to zrobiły! Mi osobiście jest bardzo przykro. Nie zapominaj proszę, że nasza radość obarczona jest ogromnym niepokojem, biciem się z myślami każdego dnia, kładziemy się spać i wstajemy z myślą o tym czy dziś też mamy na co czekać. Ty trwasz w oczekiwaniu. My również.

Nie przepraszaj. Nikt się nie pogniewa. Twoje uczucia są zrozumiałe i ludzkie. A my nie możemy Ci pomóc oprócz forum :-( :(

reklama
@Fabimama Napewno pozytywny!! Gratulacje!!!!

bhywx1hphqhfe7cu.png

StorAnia... Całkowicie cie rozumiem. Nie doczytalam ile sie starasz. Każda z nas ma tu swoja historie. A powiem ci szczerze z ręką na sercu ze gdyby nie moja grupa dziewczyn z FB z terminem na luty tak jak miałam ja to wpadła bym dawno w depresje. To One mimo tego ze one dalej były w ciąży a ja straciłem maleństwo dawały mi najwięcej wsparcia. Na poczatku każdej zazdroscilam.. A pitem stało sie to dla mnie jak terapia. Jestem im cholernie wdzięczna ze nie wyprosily mnie ani żadnej z pozostałych 4 mam które straciły swoje maleństwo. Dzięki nim było o wiele łatwiej.

reklama
Wybaczcie za posta pod postem ;)

Jotka witaj. Naoiszesz cos więcej o sobie?
Witaj, tak zerknelam na ten twoj test! Jestem dobrej wiary. Ja w dniu @nie mialam nic dopiero tydzień po pojawila sie bladziusienka kreseczka. Teraz moja kreseczka woła mamo przy każdej pierdole. Uroczy synek mi się trafił, a gdy ktoś zapyta "Jak mama do Ciebie mówi?" Odpowie "Sinko". Rozgaduje się nam chłopak i tak myślimy z mężem, że pora na równie udane rodzeństwo.

Niestety różne problemy ze zdrowiem. Po poprzedniej ciazy nadal mam rozwalone hormony. Bardzo dużą hiperprolaktynemie. Bylo podejrzenie Guza przysadki jednak obraz mr mówi, że głowa czysta. Jutro mam wizyte u endokrynologa. A przez weekend najplodniejsze dni o ile w ogole beda bo cykl mam rozjechany w sierpniu 2 razy @mialam. Zobaczymy co to będzie.

Tak szczerze to powiem, że bardzo chce mieć drugie bobo, ale strasznie się boję.

Do góry