reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Ansure mi lekarze torbiele zbijali zawsze tabletkami anty o jakimś mega dużym stężeniu hormonów, więc niestety nie wiem. Wiem za to, że strasznie od nich spuchłam i po miesiącu brania miałam 10 kg na plusie. Ale torbiel się wchłonęła. Chyba @StorAnia brała coś na torbiele, tak Aniu?

@Spark no ładnie a obstawiałam, że się szybciej poddasz. Szacun. Gdzie to zdjęcie:rofl2:

@Fabimama nie będę nakręcać powodów braku @ tylko trzymam kciuki :tak: Majówki są już założone ale cichawe jeszcze, czekamy na Was :laugh2: Basia już jest ale mało nas, mało!

Trochę brak tu informacji kto kiedy testuje. Czy coś :-D

@Carmen24 ja już wrzuciłam, czuję się zwolniona ;-) ;)

@Fabimama czeeeeeeeeeesc [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Fabimama!! Wróciłaś!?! Cześć dziewczyno!! :) Spark szepnęła słówko ze jesteś :)

Emsi! Już tak daleko jesteś :):) buziaki dla was :)

U mnie stara bida, poza tym ze podchodzę do in vitro, w maju pierwszy raz - nieudany, brak zarodków, a za tydzień jak przyjdzie @ to zaczynam długi protokół.

Fabimama, jak nie chcesz laparo, to ja polecam czopki Distreptaza na rozpuszczanie zrostów. One nie znikną po pierwszej dawce, trzeba pewnie z miesiąc czy dwa brać żeby coś ruszyło, to kupa pieniędzy na czopki, ale może warto. Oczywiście czopki na receptę.

Berthus jak dobrze widzieć posty od Ciebie [emoji3][emoji3][emoji3] Trzymam mocno kciuki za udany cykl !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️i pięknego różowego bobaska [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

20170830_180840.jpg
No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.

Załączniki

• 20170830_180840.jpg
    20170830_180840.jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 512
Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.
Fabimama! 100% pozytyw!! super krecha!

Fabimama gratulacje!! Pozytyw jak nic, mi pierwsze tez wychodzily do 5 min dopiero pozniej w sekunde pokazywaly sie dwie kreski.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.

No przecież to pozytyw, jest ciąża! Gratuluję i trzymam kciuki na przyszłość! Majówki czekają hahaha, wiedziałam, że ze starego wątku będzie Was więcej! Maj to wyjątkowy miesiąc, miesiąc cudów :rofl:

reklama
@Fabimama przeciez to pozytyw jak nic, zaden cien cienia!
Kup inny test i zobaczysz, ze zaraz wyskocza 2 kreski, albo lec jutro rano na bete to bedziesz miala czarno na bialym [emoji173]️[emoji7][emoji322][emoji254][emoji323][emoji324][emoji92]

Do góry