reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Ansure mi lekarze torbiele zbijali zawsze tabletkami anty o jakimś mega dużym stężeniu hormonów, więc niestety nie wiem. Wiem za to, że strasznie od nich spuchłam i po miesiącu brania miałam 10 kg na plusie. Ale torbiel się wchłonęła. Chyba @StorAnia brała coś na torbiele, tak Aniu?

@Spark no ładnie a obstawiałam, że się szybciej poddasz. Szacun. Gdzie to zdjęcie:rofl2:

@Fabimama nie będę nakręcać powodów braku @ tylko trzymam kciuki :tak: Majówki są już założone ale cichawe jeszcze, czekamy na Was :laugh2: Basia już jest ale mało nas, mało!

Trochę brak tu informacji kto kiedy testuje. Czy coś :-D

@Carmen24 ja już wrzuciłam, czuję się zwolniona ;-) ;)

@Fabimama czeeeeeeeeeesc [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Fabimama!! Wróciłaś!?! Cześć dziewczyno!! :) Spark szepnęła słówko ze jesteś :)

Emsi! Już tak daleko jesteś :):) buziaki dla was :)

U mnie stara bida, poza tym ze podchodzę do in vitro, w maju pierwszy raz - nieudany, brak zarodków, a za tydzień jak przyjdzie @ to zaczynam długi protokół.

Fabimama, jak nie chcesz laparo, to ja polecam czopki Distreptaza na rozpuszczanie zrostów. One nie znikną po pierwszej dawce, trzeba pewnie z miesiąc czy dwa brać żeby coś ruszyło, to kupa pieniędzy na czopki, ale może warto. Oczywiście czopki na receptę.

Berthus jak dobrze widzieć posty od Ciebie [emoji3][emoji3][emoji3] Trzymam mocno kciuki za udany cykl !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️i pięknego różowego bobaska [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

20170830_180840.jpg
No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.

Załączniki

• 20170830_180840.jpg
    20170830_180840.jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 516
Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.
Fabimama! 100% pozytyw!! super krecha!

Fabimama gratulacje!! Pozytyw jak nic, mi pierwsze tez wychodzily do 5 min dopiero pozniej w sekunde pokazywaly sie dwie kreski.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.

No przecież to pozytyw, jest ciąża! Gratuluję i trzymam kciuki na przyszłość! Majówki czekają hahaha, wiedziałam, że ze starego wątku będzie Was więcej! Maj to wyjątkowy miesiąc, miesiąc cudów :rofl:

reklama
@Fabimama przeciez to pozytyw jak nic, zaden cien cienia!
Kup inny test i zobaczysz, ze zaraz wyskocza 2 kreski, albo lec jutro rano na bete to bedziesz miala czarno na bialym [emoji173]️[emoji7][emoji322][emoji254][emoji323][emoji324][emoji92]

Do góry