Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fabimama!! Wróciłaś!?! Cześć dziewczyno!! Spark szepnęła słówko ze jesteś
Emsi! Już tak daleko jesteś buziaki dla was
U mnie stara bida, poza tym ze podchodzę do in vitro, w maju pierwszy raz - nieudany, brak zarodków, a za tydzień jak przyjdzie @ to zaczynam długi protokół.
Fabimama, jak nie chcesz laparo, to ja polecam czopki Distreptaza na rozpuszczanie zrostów. One nie znikną po pierwszej dawce, trzeba pewnie z miesiąc czy dwa brać żeby coś ruszyło, to kupa pieniędzy na czopki, ale może warto. Oczywiście czopki na receptę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Fabimama! 100% pozytyw!! super krecha!Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.
Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.