reklama
Hope
podwójna mama :-)
@Ansure mi lekarze torbiele zbijali zawsze tabletkami anty o jakimś mega dużym stężeniu hormonów, więc niestety nie wiem. Wiem za to, że strasznie od nich spuchłam i po miesiącu brania miałam 10 kg na plusie. Ale torbiel się wchłonęła. Chyba @StorAnia brała coś na torbiele, tak Aniu?
@Spark no ładnie a obstawiałam, że się szybciej poddasz. Szacun. Gdzie to zdjęcie
@Fabimama nie będę nakręcać powodów braku @ tylko trzymam kciuki Majówki są już założone ale cichawe jeszcze, czekamy na Was Basia już jest ale mało nas, mało!
Trochę brak tu informacji kto kiedy testuje. Czy coś
@Carmen24 ja już wrzuciłam, czuję się zwolniona
@Spark no ładnie a obstawiałam, że się szybciej poddasz. Szacun. Gdzie to zdjęcie
@Fabimama nie będę nakręcać powodów braku @ tylko trzymam kciuki Majówki są już założone ale cichawe jeszcze, czekamy na Was Basia już jest ale mało nas, mało!
Trochę brak tu informacji kto kiedy testuje. Czy coś
@Carmen24 ja już wrzuciłam, czuję się zwolniona
Emsi*
Fanka BB :)
Fabimama!! Wróciłaś!?! Cześć dziewczyno!! Spark szepnęła słówko ze jesteś
Emsi! Już tak daleko jesteś buziaki dla was
U mnie stara bida, poza tym ze podchodzę do in vitro, w maju pierwszy raz - nieudany, brak zarodków, a za tydzień jak przyjdzie @ to zaczynam długi protokół.
Fabimama, jak nie chcesz laparo, to ja polecam czopki Distreptaza na rozpuszczanie zrostów. One nie znikną po pierwszej dawce, trzeba pewnie z miesiąc czy dwa brać żeby coś ruszyło, to kupa pieniędzy na czopki, ale może warto. Oczywiście czopki na receptę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Berthus jak dobrze widzieć posty od Ciebie [emoji3][emoji3][emoji3] Trzymam mocno kciuki za udany cykl !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️i pięknego różowego bobaska [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
bertha
Fabimama! 100% pozytyw!! super krecha!Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Fabimama gratulacje!! Pozytyw jak nic, mi pierwsze tez wychodzily do 5 min dopiero pozniej w sekunde pokazywaly sie dwie kreski.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.
No przecież to pozytyw, jest ciąża! Gratuluję i trzymam kciuki na przyszłość! Majówki czekają hahaha, wiedziałam, że ze starego wątku będzie Was więcej! Maj to wyjątkowy miesiąc, miesiąc cudów
reklama
Paraplu