reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry dziewczyny. Zaczynam myśleć że się udało. .. to co robią moje piersi jest dla mnie zaskoczeniem. Robią się takie nabrzmiałe i pełne a przy tym bolą. Podbrzusze leciutko pobolewa ale leciutko. Nie chce robić sobie nadzieii ale aż mi się wierzyć nie chce że to wszystko po clostilberyt. Brałam go zeszły cykl i aż tak nie było.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimiti ! My to jakieś bliźniaczki chyba [emoji23][emoji23] ja mam tak samo. Cycochy bolą nadal (a przecież zaczęły wcześnie bolec ) dzis w nocy za to obudził mnie ból lewego jajnika. Taki dość konkretny. A dzis w pracy z rana miałam zawroty głowy i te uderzenia gorąca. Ale to juz sama nir wiem czy sie udało czy po prostu moj organizm żartuje sobie ze mnie zanto ze go hormonami faszerowałam [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ty tego pijesz 3 szklanki dziennie? [emoji87]
Bo to sa ziolka chyba tego Klimuszki bo skład taki sam... a tam dawka jest zalecana 3 x dzinnie...

Tu jest link do tej stronki i pisze tam tez o tym sposobie co pisalam jak te ziola pić , ze mozna caly cykl...

Link do: Wyświetl temat - Wątek zielarski (cz.X) | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
wff2krhmvaem9yip.png
Tak piję 3xdziennie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

[QUOTE="siwa84, post: 14507536, member: 64522piję od zeszłego cyklu zioła które kupiłam tutaj. O takie
1478215271-1d1mld.jpeg

1478215279-1d1mld.jpeg

Herbata na pierwszą połowę cyklu zawiera:
Liść maliny, rozmaryn, szałwie, bylice pospolitą i kwiaty bzu czarnego.
Herbatka na drugą część cyklu zawiera:
Pokrzywe, krwawnik pospolity i przywrotnik.
Jak na razie nie zaobserwowalam spektakularnych efektów ale wystarczy mi jeszcze ziół na ten cykl. Później może spróbuję tego donga i castagnusa.
Ja tak jak Bum mogę lokacji wszystko byleby tylko przyniosło pozytywny efekt.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ja za donga 70 tabletek 20zl, za ziola sroki juz nie pamiętam bo duzo ich bylo :)
Każdemu się należy dzidzius jesli tak go pragnie, nieważne ile cykli to trwa ;)

Spark u mnie jest 11 cykl starań.Rok temu jeszcze byłam w ciąży ale w listopadzie miałam wywoływane poronienie i zabieg bo ciąża obumarla.U Ciebie te 30 cykli to robi wrażenie.Szacun dla Ciebie, że walczysz.
Przypomnij bo nir chce mi sie szukac tabelki, o ktore dziecko sie starasz? Trzymam kciuki! :)

reklama
Nimiti ! My to jakieś bliźniaczki chyba [emoji23][emoji23] ja mam tak samo. Cycochy bolą nadal (a przecież zaczęły wcześnie bolec ) dzis w nocy za to obudził mnie ból lewego jajnika. Taki dość konkretny. A dzis w pracy z rana miałam zawroty głowy i te uderzenia gorąca. Ale to juz sama nir wiem czy sie udało czy po prostu moj organizm żartuje sobie ze mnie zanto ze go hormonami faszerowałam [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojoj, może jednak się udało :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry