reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny myslicie ze jak sie tak bardzo bardzo chce zajść w ciążę to to moze byc przeszkoda?bo ja próbuję nie wariowac,ale tak sie nakręcam ze masakra :oo:caly czas mysle czy w tym cyklu sie uda itd...
Wczoraj rozmawiałam o tym z koleżanką która jest położną i mówi że jak ktoś bardzo chciał mieć dziecko i o niczym innym nie myślał to nie wychodziło głównie przez stres że musi się udać, mówi że najczęściej pary zachodzą po pijaku ;P na luzie gdy w ogóle nie myślą w tym momencie o tym że ma wyjsc z tego dziecko :D

Mnie generalnie jeśli wszystko się uda to dyrektorka zabije :D bo jes li pójdę na l4 będzie wściekła :D na szczęście wywalczyła juz umowę na czas nieokreślony uf...

No to nic tylko wiecej pić i szalec ☺aż tak nie świruje zeby w trakcie seksu myslec ze płodzimy dziecko,ale zastanawiam sie,jak moge bardziej wyluzować ☺oprocz alkoholu ofkurs :D

Dziewczyny myslicie ze jak sie tak bardzo bardzo chce zajść w ciążę to to moze byc przeszkoda?bo ja próbuję nie wariowac,ale tak sie nakręcam ze masakra :oo:caly czas mysle czy w tym cyklu sie uda itd...

Myślę, że coś w tym jest. Ja pierwsza ciążę przywiozłam z Chorwacji, a druga ze Szwecji. Czyli, zero myślenia a dużo szaleństwa. I za każdym razem nie pilnowałam płodnych. Uprawiałam z mężem seks kiedy mieliśmy ochotę, a nie kiedy musieliśmy..

Ja mam ten problem, że mam dosyć długie i nieregularne cykle. Od momentu jak mieliśmy zamiar starać się o dziecko to zaczęłam liczyć i tak np. mam 40 dni a ostatni trwał 35. Też ma tak któraś z was??

reklama
Do góry