reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

hej dziewczyny :-)

proszę o kciuki, dziś idę do lekarza na kontrolę po zabiegu i odbiór wyniku badania histopatologicznego. Strasznie się denerwuję:baffled:

reklama
martaha123 nie, po pierwszym poronieniu nikt nawet nie proponuje szczegółowych badań, a przynajmniej nikt mi nie proponował a jak zapytałam to mnie zbyli. A ty jakieś robiłaś? Bo ja nawet nie wiem, od czego miałabym zacząć jakbym chciała na własną rękę robić.
kamilove hehe, musisz go siłą zaciągnąć do łóżka ;-) Nie martw się, napewno wkrótce mu się zachce i będzie cię namawiał :tak:

ech, stres rośnie, jeszcze godzinka i wychodzę.

Lady no właśnie też nie robiłam nic bo mnie zbywali, ale teraz jak na to patrzę to chyba źle zrobiłam.... ale jakoś wtedy inaczej na to patrzyłam byle szybko znów być w ciąży. Zresztą ja miałam 2 puste jaja płodowe a to podobno kwestia losowa...

Lady Agnes kciuki mocno zaciśnięte, będzie dobrze.

kamilove tak to już z nimi bywa :-D Jak my się staraliśmy, to mój mąż po pewnym czasie powiedział-znowu:-) A teraz to tylko się przymila, żebym się z nim poprzytulała :-D Nie martw się, przejdzie mu, najważniejsze, żeby nic na silę.

U nas wreszcie zaświeciło słonko i człowiek od razu się lepiej czuje. Ja dzisiaj jakoś tak pełna optymizmu i nadziei, aż się boje, ze znowu przyjdą gorsze dni...:-(
Od wczoraj jakoś tak wszystko zaczęło się układać. Wiem, ze to dopiero początek, bo najważniejsze jest dla mnie teraz, żeby znaleźć dobrą pracę, ale wszystkie te sprawy, które ostatnio zaczęły się pie....ć i mnie bardzo męczyły, powoli się układają, wiem, ze jeszcze długa droga przede mną, ale wystarczyło kilka dobrych słów, pochwał i to, ze ktoś docenił wreszcie moją ciężką pracę...i od razu człowiek lepiej spogląda na przyszłość. Mam nadzieje, ze teraz do mnie przynajmniej trochę szczęście się uśmiechnie...:tak:

hej laski - ja już po.
Powiem wam, że tak dziwnej wizyty u lekarza to jeszcze nie miałam - trwała mniej niż 2 minuty :szok:
Pani spojrzała na wyniki, powiedziała, że są w porządku i dosłownie wyprosiła mnie z gabinetu. Myślałam że mnie zbada, czy wszystko po zabiegu ok, a ona na to, że nie, mam iść do swojej lekarki, ona tylko wyniki ocenia :eek: Nie ogarniam.
Ale przynajmniej mam wolny dzień bo wzięłam urlop a wieczorem z moim R idziemy do kina - znowu za darmochę :happy2:

majdaczek cieszę się, że u Ciebie już lepiej i optymizm wraca, oby tak dalej!

Lady ja tak miałam na wizycie u prowadzącego (dodam że prywatnie!!!) , że spojrzał na wyniki wypisał jakieś 2 badania do zrobienia i że jak będą wyniki to się głosić - wkurzyłam się bo byłam po łyżeczkowaniu i za wizytę zapłaciłam 150 zł i mu powiedziałam, że może by mne zbadał... na to on no dobrze to zróbmy usg i z łaską coś tam zagmerał i stwierdził że ok. Po prostu brak słów... zresztą już tam nie chodzę :)
Majdaczku oby dalej się tak ładnie układało :)

Dziewczyny coś tu tak cicho; )
Właśnie zaczynam ostatnia godzinę w oracy; ( Nareszcie do domu.

Spóźnia mi się okres a już mniej więcej od tyg mam objawy jak na@. Co prawda trochę się rozregulował. Ale jutro to już ostatni dzień w jakim najpóźniej powinien się pojawić. Oczywiście staram się nie doszukiwać objawów ciąży. Które tak wcześnie pewnie i tak nie występują ; )
Jednak boli mnie podbrzusze, i śpiąca jestem. Ale to w sumie żadne objawy; )
A wy jak? Czekacie konkretnie do 20 15?; (

reklama
Majdaczek, odrazu inaczej się czyta tak pełen wiary wpis :-*
Super!! Mam nadzieję, że teraz to już będzie tylko lepiej.

Lady, szkoda słów :mad: udanego wieczoru :*

Do góry