Lady Agnes Ja @ dostałam ok. 6 tygodni po poronieniu. Słyszałam, że powinna przyjść ok. 4-8 tygodni po.
Jestem z okolic Żywca i Bielska, tak pomiędzy
Mój kierunek ze studiów to administracja, mam jeszcze technika ochrony środowiska. Przez kilka lat pracowałam w biurze jako sekretarka, potem byłam na wychowawczym, później zajmowałam się opieką nad uczniami podczas ich dowozu do szkoły i z powrotem, a ostatnio pracowałam na poczcie. Ale tak szczerze mówiąc to podejmę się każdej pracy, bylebym miała w miarę normalną umową, no i zarobki
, żeby była na jedną zmianę, bo mój mąż pracuje na 3 zmiany, a my niestety nie mamy opieki dla dzieci. Dobija mnie już ta sprawa z szukaniem pracy.
Ja Świąt jakoś nie czuję, a raczej nie chce czuć. Przykro mi się robi jak sobie pomyślę, że miałam być w te Święta w ciąży...;(
Prezenty mam, ale dla dzieci swoich i z rodziny na Mikołaja, o prezentach pod choinkę pomyślę później.
Któraś z Was pisała o klockach Lego z Biedronki, fajne są i dość tanie. Ja chyba też się przeżucę na kupowanie klocków Lego w supermarketach, bo ostatnio widziałam w jednym z nich klocki Lego City o, których marzył mój starszy syn o 25zł tańsze, niż Ja zamówiłam mu na Allegro, czasem można się przeliczyć